X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu daj znać czy pojechałaś, my Kciukammy aby mały poczekał na tatę :*

• reset Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze Yos, też proszę dać znać!:*

pilik lubi tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • pilik Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania mam nadzieje, że to tylko straszaki!

Lamka a ja mam pytanie bo widzę że mas spore doświadczenie - mam aktualnie pod biustem 86cm, a w biuście 104cm (dość ciasno mierząc, nie wiem czy to na luźnych cyckach czy spinać?), nosiłam 75e przed ciąża, teraz na przedłużce ten sam daje radę na wcisk, ale najlepszy by był 80 obwód i większa miseczka o jedno. I teraz pytanie jaki rozmiar myślisz by pasował z tego modelu co wrzucalas? Bo wyglada super i pewnie do spania też by się nadal...!

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Amal Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, kciuki żeby maluszek jeszcze poczekal :) Daj znać jak będziesz mogła co tam na froncie :)

km5smg7yt99xz96j.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu trzymam kciuki by to nie było to i w szpitalu wyciszyli skurcze jak dasz rade to daj znać jak sytuacja,

Kurde Flowwer na pewno zajęta i dlatego nie pisze tu do nas ale mam nadzieję że w weekend znajdzie więcej czasu dla nas i odezwie się :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sprawdziłam ten chiński kalendarz i powiem, że jestem w szoku.. Wszystkie dzieci mi się zgadzają...

Rucola, pilik lubią tę wiadomość

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, ja również zaciskam mocno kciuki, żeby to był tylko fałszywy alarm. Daj znać, czy postanowiłaś pojechać na IP. Trzymam mocno za łapkę! <3

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też trzymam kciuki Aniu! Będzie dobrze !

Co do chińskiego kalendarza mi tez się sprawdziło, ale traktuję to z przymrużeniem oka ;)

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Dziewczyny sprawdziłam ten chiński kalendarz i powiem, że jestem w szoku.. Wszystkie dzieci mi się zgadzają...
    Z ciekawości też wpisałam i oprócz dnia owu wpisałam po 2 dni przed i po owu - za każdym razem chłopiec :/

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Z ciekawości też wpisałam i oprócz dnia owu wpisałam po 2 dni przed i po owu - za każdym razem chłopiec :/
    Czyli nie ma reguły,ze zawsze wyjdzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wyszła raz dziewczynka a raz chłopiec. także ten. ja nie wierzę w takie rzeczy, to jak wróżenie z fusów :p

Aga9090 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    no wiesz, może Małe coś tam chowa jeszcze między nogami :p

Aga9090 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sprawdziłam w tym :

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d18d8785045.png

Wysłany: 15 czerwca 2018, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Czyli nie ma reguły,ze zawsze wyjdzie
    Ale będzie numer, jak z mojej na 75% dziewczynki zrobi sie nagle 100% chlopak!
    I czy dam radę się wtedy odzwyczaic i przestać do niego mówić per Renia (bo ma być Renata, jak pamiętacie)... Z Kotem mi nie wyszło :/ Byliśmy pewni że to pan kot i nawet jak już było wiadomo że jajka jednak nie wyjdą, to nie szło zmienić formy i dalej mówimy "Kot chciał, Kot zeżarł" itd. Jedynie co to imię przestało pasować i Kot je stracił... został Kotem.

Aga9090, pilik lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    I czy dam radę się wtedy odzwyczaic i przestać do niego mówić per Renia (bo ma być Renata, jak pamiętacie)... Z Kotem mi nie wyszło :/ Byliśmy pewni że to pan kot i nawet jak już było wiadomo że jajka jednak nie wyjdą, to nie szło zmienić formy i dalej mówimy "Kot chciał, Kot zeżarł" itd. Jedynie co to imię przestało pasować i Kot je stracił... został Kotem.
    Mój Wiktor do porodu był Wiktorią :)

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania kciuki zaciskam, żebym wyciszyli skurcze!!

apropos kalendarza chińskiego - to u mnie wychodzi chłopiec :D ale ogólnie nie wierzę w takie bajki :)

edit: wg belly mamy 40% ciąży za sobą!!! wow wow wow :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 14:37

Aga9090, pilik lubią tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • reset Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:

Nika- nic straconego ;) Kopiuję z wikipedii:
    Renat (fr. René, łac. Renatus) – imię męskie pochodzenia łacińskiego. Wywodzi się od słowa oznaczającego "urodzony na nowo".

Renat imieniny obchodzi 6 października i 12 listopada.

Żeński odpowiednik: Renata

Aga9090, lamka lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy wrote:
    Ania kciuki zaciskam, żebym wyciszyli skurcze!!

apropos kalendarza chińskiego - to u mnie wychodzi chłopiec :D ale ogólnie nie wierzę w takie bajki :)

edit: wg belly mamy 40% ciąży za sobą!!! wow wow wow :D
    Ja mam 30 % :)

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdziłam w innym i jeszcze gorzej - nie dość, że też chłopiec i mam mętlik, to jeszcze mówi, że mam 33 lata ;(

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdź w tym co parę postów wyżej jest. wiek rocznikowo mi się zgadza z wszystkimi dziećmi

‹‹ 874 875 876 877 878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ