Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:O jaaa, to ustrzeliłaś combo! Ciekawe, czy teraz schodzi jedna czy więcej. A swoją drogą, oni tego wcześniej nie widzieli?! Załamuje mnie ta służba zdrowia
Endometrialna tzn czekoladowa jest wypełniona krwią i prosta (surowicza).
Ta prosta wychodzi z jajnika i zmienia się w endometrialnaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:27
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Jak jeszcze byłam brafitterką to pracowałam m.in. na takim staniku: Royce blossom.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cbb72880485.jpg
Bardzo lubiłam ten stanik, bo miał regulowane miseczki nawet do około 3 rozmiarów - jak chciałaś głębszą miskę to rozciagalas, a jak mniejszą to sciagalas troczki pośrodku. Bardzo fajny model, pewnie sama sobie go kupie przed porodem.tylko zastawiam się jaki teraz rozmiar wziąć. Normalnie w obwodzi mam jakieś 71 więc zawsze brałam 70tki, ale w ciąży mnie cisną, więc ostatnie staniki wziełam 75 i są ok, natomiast co do miski to nie mam pojęcia...
Edit już przeczytałam instrukcję, wezmę 75 Ddrogi ten stanik
ale operacja plastyczna cycków droższa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:31
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola a przypomnisz mi z jakiego jesteś miasta?
Z tego co pamiętam model nie był zbyt ciasny więc (jeśli dobrze pamiętam Twoje wymiary) wzięłabym pewnie 70E-FF i przed porodem dołożyła do tego przedłużkę obwodu w razie potrzeby. A najlepiej zamów sobie kilka rozmiarów i zły odeślesz.
Tu masz filmik jeszcze https://www.youtube.com/watch?v=OcHSjyHmPxM
Obawiam się, czy to 75C/D/DD nie będzie na Ciebie za małe, ale to się okaże bliżej porodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:35
Rucola lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczyny,
Bajka wszystkiego dobrego!!
Luna super brzuszek i fajny tattoo:)ja tez jestem milosniczka i mam kilka!
Jakie plany na weekend macie?
Ja wyjezdzam ze starsza corka na babski weekend do spa!!bedziemy mialy masaze i rozne zabiegi.
Nie moge sie doczekac:)choc pewnie humor jej sie troche zepsuje jak jej powiem o ciazy...
No ale kiedys doceni co to znaczy moc rodziny i rodzenstwa...
Pozdrawiamlamka, Luna1993, pilik, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Lunaris kocham góry!
Mamy swoją miejscówkę na samej Gubałówce u super babeczki. Z 4 razy tam byliśmy i na pewno jeszcze tam będziemy do niej jeździć.
A Wy gdzie tam siedzicie?
Luna przepięknie wyglądasz!
Mąz jutro ma zajęcia w pracy, wiec jadę z nim, biorę auto i objadę pracowników, a potem trochę po sklepach pobuszuję.Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lamka ekstra ten biustonosz wygląda! I jak na 3w1 to cena nie odstrasza
chyba się będę musiała skusić
Karma kciuki mocno zaciśnięte za prenatalne!
Luna super wyglądaszWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:45
Luna1993, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieńdoberek!
Ja również dzisiaj przywitałam 24 tc. i od razu nastrój lepszyNic nie boli, nie kłuje - super! Oby tak dalej, bo muszę się Wam przyznać, że po tej wizycie u "poleconego gina" jeszcze całą środę i pół czwartku czułam mega dyskomfort w pochwie (kłucie/rozciąganie czy jak to tam nazwać). Chyba natrafił na jakieś naczynko albo był niedelikatny, bo pojawiło mi się to, jak tylko wyszłam z gabinetu (NIGDY wcześniej nie czułam czegoś takiego po wizycie). Nie chciałam znowu Wam tu jojczyć, ale teraz dzielę się swoim szczęściem, że jest ok
Bajeczko, wszystkiego najlepszego z okazji imienin! Mam nadzieję, że Emek się postarał i prezent przypadnie Ci do gustuWielu gości Ci życzę i jeszcze kilku tygodni w dwupaku!
Lamciku, odnośnie rodziny Emka - to taki typ ludzi, którzy wiedzą wszystko najlepiej. Nie powiem, bardzo są pomocni, ale niestety lubią narzucać swoje zdanie. My już jednak z Emkiem postanowiliśmy - poród sn (oczywiście jak się uda i dzidzia nie będzie miała innych planów) z panią położną ze szkoły rodzenia
Musi być dobrze!
Nenusiu, Kochana, współczuję Ci bardzo "przeżyć". Jedyne, co dobre, to ta wczorajsza wizyta, bo gdybyś bez uprzedzenia dostała krwawienia/plamienia, to na pewno miałabyś już duszę na ramieniu... Dzielna z Ciebie babeczkaJa bym chyba tyle nie wytrzymała...
U mnie na śniadanie dzisiaj pyszniutkie tosty (prosto z tostownicy) z serem i szynką/ Lamcia, nie czytaj tego
Karma, trzymam mocno kciuki za prenatalneZobaczysz, jaki błogi spokój Cię ogarnie "po"
Miłego dnia dla Wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:51
Bajkaaa lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyVeritaserum osobiście polecam Jagiełły 3/8
Emilka fajnie, że podjeliscie z emkiem własną decyzję, oby wszystko poszło po waszej myśli!
A co do tostów to spoko, jak widać po chlebie w jajku to też nie jestem świętaEmiilka, veritaserum lubią tę wiadomość
-
Jak się Lunaris chwali górami, to ja Wam też podrzucę trzy fajne adresy:
http://www.agro-zosia.pl/ - to jest w Wiśle i o ile apartament urodą nie rzuca na kolana (ot, taki zwykły standard, aczkolwiek z lodówką, kuchenką i łazienką, więc wygodnie) to otoczenie i gospodarze są cudowni! Mają odkryty basen z dodatkowym brodzikiem, plac zabaw itp. i jak jest pogoda w lecie to człowiek czuł się tam jak w Grecji. Byliśmy z M. i jego córką i byliśmy zachwyceni (dodatkowo płaciliśmy 40 zł/ os, więc w ogóle śmiech na sali). A gospodarze wszystko sprzątają non stop- basen na noc przykrywają, grilla czyszczą (goście mają tylko uprzątnąć papierowe talerzyki i kubeczki, popiół itp. nie intersuje)
https://www.nocowanie.pl/noclegi/szczawnica/kwatery_i_pokoje/198942/ - apartemanty w Szczawnicy. Urządzone tak, że jakbym miała kasę to jutro bym wszystko skopiowała we własnym domu! Do tego położone blisko promenady i tak z 1,5 km do centrum, więc nawet teraz nasza 3 letnia siostrzenica dawała radę! I też w sumie groszowo, bo my płaciliśmy 60 zł, a dziecko 30 zł za noc.
https://www.villaverde.pl/ - tu położenie bardzo średnie (bo na obrzeżach Zawiercia), ale za to hotel na wzór wiosek wakacyjnych za granicą. I na miejscu wszystko w cenie i kupa atrakcji dla dzieci (basen kryty z zjeżdżalnią, sauny, odkryty basen z aquaparkiem, dmuchańce w cenie i do woli, korty tenisowe i lokalny browar na terenie hotelu z rzemieślniczym piwkiem). Na całe wakacje pewnie bez sensu, ale my tam byliśmy na 3 dni i raz skoczyliśmy do Ogrodzieńca (też super), a dwa dni byczyliśmy się na terenie hotelu (bo jeszcze dla dzieci wieczorami animacje, mini disco itp.). Młoda (wtedy lat 9) była zachwycona.
pilik lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Muszę sprostowac
zrobiłam ten chleb w jajku, wysmarowalam miodkiem I wiecie co? Jednak znam ten smak
tylko nie wiedziałam że tak to się robi... Też mama to często robiła w dzieciństwie.
PS. Zżarlam pół chlebaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 10:14
Aga9090, reset, Lena21, pilik, Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarma kciuki za prenatalne
Ja już muszę kupić jakiś stanik większy bo moje mnie cisną ale mam nadzieję że jeszcze większy mój biust nie będzie...
Miłego dnia dla Was:)
bajka odkopałam zdjęcie moich znajomych bliźniaczek, one urodziły się w 33tyg i mialy 1700. Były zdrowe, pobyły w inkubatorach i wszystko ok:) tylko ich mama musiała mieć cesarkę pod pełną narkozą żeby zdążyć i musiała być na OIMie ale też potem z nią wszystko było i jest okdaj znać pózniej jak koleżanka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 10:16
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Ja dziś na śniadanie jajecznica z pomidorem, jak codziennie od lutego
emek ma dosyć
Uwielbiam jajecznicę z pomidorem. Wczoraj rano wciągnęłam. Mąz nie trawi.Luna1993 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarma ja jem pomidory zawsze, wszędzie i do wszystkiego, ale z jajecznica najlepsze
Aga mam nadzieję, że po badaniu hist. się okaże że to nie było nic groźnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 10:21
Aga9090, Karma88 lubią tę wiadomość
-
My siedzimy w Zakopanem na krzeptowkach. Znajomi wyhaczyli fajny domek, nowy. Widoki piękne i wyjście na szlaki pod domem
wydychanym górskie powietrze i spacerujemy. Pogoda tylko słaba ale najważniejsze że nie pada!
Kciuki za wizyty Wasze, podczytuję zaległości nad ranem jak już spać nie mogę a wszyscy chrapią.reset, Achia, blue00, Luna1993, Karma88, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Ale mam teraz stres, właśnie zauważyłam że promotor i recenzent piszą recenzje mojej pracy w systemie :o
Ja dziś na śniadanie jajecznica z pomidorem, jak codziennie od lutegoemek ma dosyć
jedz na zdrowie
Luna1993, Phnappy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny