Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyveritaserum wrote:Dziewczyny a ja jeszcze mam ostatnie pytanko na dzisiaj.
Kiedy kupić stanik do karmienia? Niby po porodzie, ale w wyprace do szpitala mam że powinnam je zabrać. Teraz się wybieram na dniach do sklepu, żeby mi chociaż jakiś codzienny stanik dobrano, bo każdy mnie już niesamowicie ciśnie i w obwodzie i w miskach ;/ -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki
Bajeczko, wszystkiego co najlepsze i żeby Zosieńka czekała w dwupaku jak najdłużejDaj znać co z koleżanką później.. Trokaczki to dopiero jazda bez trzymanki..
Zmajstruje sobie ten słynny chleb w jajku na śniadanie.. Zobaczę co to za cudo
Aaaa i witam się w 20! tygodniu.. A przecież dopiero test robiłamBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajko- dołączam się do życzeń, byście pozostały z Zośką w dwupaku co najmniej z miesiąc jeszcze :*
Bajkaaa lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Aga9090 wrote:Tak wogóle to dzień dobry
Gin miał rację, w nocy przyszło krwawienie, a dziś rano już plamienie.. Co nie zmienia faktu, że obudziłam się z strachem. No ale wiedziałam, że tak może się stać i już jestem spokojniejsza
Może to dobrze? Jakby ta torbiel znikła całkiem, albo chociaż zmalała dużo, to by było super. Kiedy masz jakąś następną wizytę, że spojrzeć jak się sprawy mają? -
Veritaserum my mamy Espiro Next Manhattan, póki co uważam że jest świetny, bardzo dobrze i lekko sie go prowadzi
do połowy lipca myśle, że zdążę przetestować już z Franiem to jeszcze napisze jak się sprawdza
Ja kupiłam stanik do karmienia ok 30 tc bo były promocje w esotiq. Mam 3 szt., bo jakoś wątpię żebym miała później głowę do tego żeby latać po sklepach o szukać stanika zaraz jak wyjdę ze szpitala
Kurczę dziewczyny powiem Wam, że mimo wczorajszej wizyty nadal mnie martwią te słabe ruchy małego, wiem że przepływy ok, wiem że już nie ma tyle miejsca, ale jednak te kopniaki były dla mnie mega ważne i uspokajające. Teraz to takie pełzanie i nie zawsze potrafię to wyczuć, muszę mieć ciszę i skupić się tylko na tymveritaserum lubi tę wiadomość
-
Pilik rozumiem Cię w 100%, w ogóle nie myśle o porodzie z mojej perspektywy, ciagle myśle tylko o moim synku, żeby było wszystko ok i o tym, że chce go już zobaczyć, już go utulić, już mu spojrzeć w oczka
Normalnie mam takie fazy stresu jak w 1 trymestrze
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena jedyny problem może być taki, że po porodzie te staniki z 30tc mogą być za małe. Ja pewnie kupię gdzieś w 9. miesiącu i zwrócę uwagę, żeby był jeszcze luz w misce. Ale codzienne staniki kupuję na bieżąco, bo nienawidzę, jak mi się biust nie mieści.
Veritaserum idź koniecznie, ja dopiero 16tc a już mam rozmiar więcej w obwodzie, a w misce to prawie dwaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:00
veritaserum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Może to dobrze? Jakby ta torbiel znikła całkiem, albo chociaż zmalała dużo, to by było super. Kiedy masz jakąś następną wizytę, że spojrzeć jak się sprawy mają?
I sie dowiedziałam wczoraj, że to nie jest jedna torbiel, tylko nawet 3 różne..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:00
-
nick nieaktualny
-
Bajeczki wszystkiego najlepszego z okazji imienin
dużo nudnych dni w szpitalu z Zosią w brzuchu
Ja idę na badanie krwi i jestem mega głodna a wasz chleb w jajku nie pomaga
Lena,bo jeszcze nie pisałam, cieszę się, że z Franiem wszystko w porządku na wczorajszej wizyciei rozumiem że martwią słabsze ruchu, zupełnie mnie to nie dziwi, ale jak sama piszesz - ledwo wczoraj było wszystko w jak najlepszym porządku
A mój biust stoi w miejscu! Jestem na niego zła, bo miał urosnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:01
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajki wszystkiego najlepszego!
Pozdrowienia z gór
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63d8fef7ab6a.jpgRucola, Bajkaaa, lamka, reset, Minie Black, Aga9090, Kaczorka, Emiilka, Yoselyn82, Karma88, olik321, veritaserum, Lena21, pilik, Achia, blue00, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Po niedzieli idę do gina na NFZ.
I sie dowiedziałam wczoraj, że to nie jest jedna torbiel, tylko nawet 3 różne..
Ale jak to? Jejku co chwilę co innego u Ciebie wychodzi.
Dziewczyny ja poproszę dziś o 16:20 o kciuki za nasze prenatalne. Wreszcie pierwsze w naszym życiu. Oczywiście mam ogromny stres jak przed każdą wizytą w tej ciąży. Wszyscy każą się uspokoić, że będzie dobrze, a strach i tak jest. Z drugiej strony wszystko idzie teraz dobrze, to musi być dobrze, nie?lamka, Siwulec, Kaczorka, Jeżowa, Lunaris, Lena21, pilik, Achia lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyMy z Zuzą witamy się w 24 tc!
[
Później usunę także nie cytujcie
Bajeczko wszystkiego najwspanialszego dla Ciebie i Zosi :* niech malutka spokojnie siedzi w brzuszku jeszcze minimum 4 tygodnie
Aniu przykro mi, że takie wieść z szyjka ale dobrze że zamknięta. Zobaczysz, że leżenie pomoże i spokojnie dotrwasz
Karma no jasne, że jest dobrze ! Mocno trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 12:30
reset, Aga9090, Minie Black, StaraczkaNika, lamka, Rucola, Siwulec, Madzik34, Emiilka, Jeżowa, Yoselyn82, veritaserum, Lunaris, Lena21, Ania1003, pilik, Achia, blue00, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Ja wam powiem że ja jestem prawie w 30tc a mój biust jest identyczny jak przed ciąża hehe
i nie łudze się że coś się zmieni
Wiecie wczoraj wieczorem tak mnie klulo coś w brzuchu i na obchodzie o tym mówię i nawet nie zdążyłam powiedziec gdzie a lekarz że żadnym kluciem się nie przejmujemynie wiem czy już wam to pisałam ale wiecie że potem przestało?
nasza psychika jest niemożliwa
-
veritaserum wrote:Dziewczyny a ja jeszcze mam ostatnie pytanko na dzisiaj.
Kiedy kupić stanik do karmienia? Niby po porodzie, ale w wyprace do szpitala mam że powinnam je zabrać. Teraz się wybieram na dniach do sklepu, żeby mi chociaż jakiś codzienny stanik dobrano, bo każdy mnie już niesamowicie ciśnie i w obwodzie i w miskach ;/
Co so stanika to ja kupiłam już 2, z myślą, ze jak lakatacja się ustabilizuje, to cycki będe względnie normalnych rozmiarówBliżej porodu planuję kupić trzeci, jakąś szmatkę z canpolu w adekwatnym rozmiarze i jak wykorzystam, to po kilku tygodniach pewnie wyrzucę i najwyżej kupie jakiś porządny, bo uważam, ze biust karmiącej powinien być wyjatkowo dobrze podtrzymywany
veritaserum lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Ale jak to? Jejku co chwilę co innego u Ciebie wychodzi.
Dziewczyny ja poproszę dziś o 16:20 o kciuki za nasze prenatalne. Wreszcie pierwsze w naszym życiu. Oczywiście mam ogromny stres jak przed każdą wizytą w tej ciąży. Wszyscy każą się uspokoić, że będzie dobrze, a strach i tak jest. Z drugiej strony wszystko idzie teraz dobrze, to musi być dobrze, nie?
Wczoraj gin powiedział, że widzi właśnie te dwie i jeszcze jakaś i stwierdził to za dziwny i ciekawy obraz (?) -
nick nieaktualnyJak jeszcze byłam brafitterką to pracowałam m.in. na takim staniku: Royce blossom.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cbb72880485.jpg
Bardzo lubiłam ten stanik, bo miał regulowane miseczki nawet do około 3 rozmiarów - jak chciałaś głębszą miskę to rozciagalas, a jak mniejszą to sciagalas troczki pośrodku. Bardzo fajny model, pewnie sama sobie go kupie przed porodem.Siwulec, Rucola, veritaserum, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Po niedzieli idę do gina na NFZ.
I sie dowiedziałam wczoraj, że to nie jest jedna torbiel, tylko nawet 3 różne.. -
nick nieaktualny