Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu Ciebie większe prawdopodobieństwo że się sprawdzi bo masz dwojkę maluszków w brzuszkuPhnappy wrote:Ania kciuki zaciskam, żebym wyciszyli skurcze!!
apropos kalendarza chińskiego - to u mnie wychodzi chłopiec
ale ogólnie nie wierzę w takie bajki 
edit: wg belly mamy 40% ciąży za sobą!!! wow wow wow

Nika myślę że mimo wszystko pomyłki płci z USG nie zdarzają się często... chyba. ktoś zna jakieś dane?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 14:42
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Nie no, jak chłopak to Bartekreset wrote:Nika- nic straconego
Kopiuję z wikipedii:
Renat (fr. René, łac. Renatus) – imię męskie pochodzenia łacińskiego. Wywodzi się od słowa oznaczającego "urodzony na nowo".
Renat imieniny obchodzi 6 października i 12 listopada.
Żeński odpowiednik: Renata
Bartusie są fajne
Znam 2 i uwielbiam. Ja to w ogóle sugeruję się ludźmi, którzy noszą dane imię. Przez to odpadło większość imion, które miałam przez lata wybrane - bo nagle poznawałam np taką Patrycję, co mi chłopaka odbiła, albo Jacka, który jadł z otwartą buzią
Aga9090, Achia, lamka, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychyba u każdego to tak troche działaStaraczkaNika wrote:Nie no, jak chłopak to Bartek
Bartusie są fajne
Znam 2 i uwielbiam. Ja to w ogóle sugeruję się ludźmi, którzy noszą dane imię. Przez to odpadło większość imion, które miałam przez lata wybrane - bo nagle poznawałam np taką Patrycję, co mi chłopaka odbiła, albo Jacka, który jadł z otwartą buzią 

choć można odczarować imię. miałam kiedys chłopaka Michała który b.niefajnie mnie potraktował,a potem moja siotra urodziła dziecko, nazwała je Michał (patrzyłam krytycznym okiem) i co? imię odczarowane, Michał to najfajniejszy mały facet pod słońcem
-
StaraczkaNika wrote:Nie no, jak chłopak to Bartek
Bartusie są fajne 
Też lubię to imię
mój eks tak miał na imię, do dziś mamy super kontakt i w ogóle porządny gość z niego!
Rucola lubi tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyPilik ja bym spróbowała u Ciebie 80 E/F/FF, bo wg wymiarów wychodzi takie 80F (nie ściskamy cyców jak mierzymy biust).
Sama sobie kupię 70E/F/FF albo 75E/F/FF, pójdę sobie przymierzyć niedługo i kupić, bo tak jak Justyna mówi, w ciąży też się przyda.
Odnośnie imion, to na mojego Tarzana nadal żaden grom z jasnego nieba nie spadł... A przejrzał dzisiaj całą listę imion alfabetycznie.
Nawet włączył generator imion i co? Za trzecim strzałem wypluło Dominika
Ja już mówię Domiś do brzuszka.
A, jeszcze jedna śmieszna sprawa z Tarzanem. Dzisiaj gadał z Dominikiem i opowiadał mu jakie klocki lego mu kupi i że nauczy go składać roboty, a jak będzie większy to zrobią sobie razem w lesie hopkę do skakania na rowerze (mój mąż jest zapalonym endurowiczem i downhillowcem
).
Nietaktownie mu przypomniałam, że wcześniej będzie musiał wymienić gdzieś z milion pieluch z kupą, żeby się chłop nadmiernie nie rozmarzył.
Ania czekamy na info. Flower, Yos, Was też po raz któryś przywołuję.
Rucola, pilik, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
U nas zastanawiamy się nad Stasiem
Staś jak dla mnie super, Staszek ok, Stasiek już mnie... a Stanisław też tak słabo 
Z męskich podoba nam się też Wiktor i Michał
Michał to nasz wspólny najlepszy przyjaciel. Wcześniej chciałam Julka, ale mojemu się odwidziało 
Jeszcze mamy czas
Dziewczynka... Matylda no i Natalka teraz prowadzą
Po cichu liczę, że u nas parka zostanie, bo naprawdę mamy problem z męskimi imionami

staramy się już ponad 2 lata
- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nika, wyobraziłam sobie minę lekarza
- Panie Doktorze proszę sprawdzić czy to na pewno dziewczynka bo według chińskiego kalendarza miał być chłopiec
Lamka, Ty to wiesz jak faceta na ziemię sprowadzić
Aga9090, Jeżowa, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Lamka mieszkam w Rzeszowie, nie wiem czy tu jest sklep z tymi stanikami. Poszukam, bo chyba faktycznie lepiej przymierzyć
a rozmiar miseczki 70E i 7dD to ta sama miska?
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny75 DD znaczy pełne D, miska trochę jakby szersza/większą (tak mi ciocia to tłumaczyła, a pracowała w Triumph)Rucola wrote:Lamka mieszkam w Rzeszowie, nie wiem czy tu jest sklep z tymi stanikami. Poszukam, bo chyba faktycznie lepiej przymierzyć
a rozmiar miseczki 70E i 7dD to ta sama miska?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 15:20
-
nick nieaktualnyRucola 70E i 75D do ta sama miska w rozmiarówce europejskiej, inna w brytyjskiej. Ale tak jak kiedyś wspominałam, możliwe że przydałaby Ci się ciut większa miska.
Idź do sklepu Paryżanka, tam powinien być ten model, a jeśli nie będzie, to będą w stanie Ci go załatwić.
I na pewno dobiorą rozmiar.
Aga to co Ci powiedziała Pani w triumphie to bzdura i głupota. 75DD to jest kolejny rozmiar (większy o jedną miskę od 75D), tylko w rozmiarówce brytyjskiej, w polskiej 75(34)DD odpowiada 75E.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 15:23
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem na oddziale u siebie w mieście. Nie zabrali mnie do Opola na lepszy szpital.
Mama zadzwoniła po karetkę. Na ktg skurcze i to dość mocne. Do tego zrobiło się rozwarcie...
Czekam teraz na dalsze informacje.
Jestem pod kroplówką i po zastrzyku na płuca. Na usg coś z przepływami do konsultacji jest. Mały tutaj 1900g waży.
Wieczorem ma być obchód i ktg.
Na razie nic więcej nie wiem. Rodzice mają mi przywieźć rzeczy. Raczej już nie wrócę do domu. Do poniedziałku na pewno. -
Aniu- całe forum trzyma kciuki, więc niezależnie od rozwoju sytuacji będzie dobrze :*

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Aniu to trzymam kciuki by podali cała dawkę sterydów i żeby w poniedziałek okazało się że możesz wyjść do domu i że się unormuje, ty lada dzień skończysz 34tc także nie jest źle ale trzymam kciuki by było tylko lepiej a skoro cię nie przeworza tzn że dadzą radę ogarnąć sytuację u was
bądź dobrej myśli kochana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMłody jest za bardzo aktywny przez co to on powoduje skórcze.
Moja wizja z machającą ręką z krocza nie była głupia... tak jak przeczucie że do połowy lipca nawet nie dam rady w dwupaku. Pytanie tylko ile jeszcze, bo jakby nie patrzeć, to teraz jest w miarę ok.
Tylko nie w tym szpitalu. I tak musieliby mnie zawieźć do Opola...