Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siedzi w barze zanietrzeźwiony już facet i patrząc na wentylator wzdycha i mówi do barmana:
- Ale ten czas zapierdala...
Aga9090, Tosia2323, Phnappy, Lusesita, Achia, Sarna84, Bajkaaa, pilik, Minie Black, Rucola, Czrna 81, KateHawke, Emiilka, KateKum, Lena21, Lunaris, golonat lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Zauważyła może któraś z Was ciążową nadwrażliwość zębów? Może u mnie to jakiś zbieg okoliczności ale na początku ciąży się pogorszyło i jest coraz gorzej. Teraz już i po i przed prosiłkami szoruję lacalutem
No i oczywiście miękka szczoteczka albo końcówka jak ktoś używa elektrycznej/sonicznej
srednie i twarde do kosza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 14:02
StaraczkaNika, Flowwer lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Aniu przekaż synkowi żeby jeszcze troszkę w brzuszku posiedział
Ale jest ciekawy świata, nie ma co. Chyba Ci się szykuje mały odkrywca.
Lena cieszą mnie te wieści! 9/10 punktów to bardzo dobrze. Już pojutrze znowu będziecie razem ☺ I dobrze wiedzieć że nad maleństwem czuwa Anioł Stróż i wszystko się dobrze skończyło.
Kaczorka mam nadzieję że miło spędzasz ten wielki dzień. Z przyjemnością obejrzę zdjęcia Aluśki w sukieneczce
Ja dziś byłam z moim młodym na egzaminie z karate, zdawał na żółty pas. Nie wie jak poszło, bo Sensej ogłosi wyniki w śr na treningu. Mówi że miał małą pomyłkę i teraz się denerwuje że nie zdał...
Za to wczoraj,podobnie jak Admiralka, też byliśmy u znajomych zobaczyć ich pięciodniowego synka ☺ Cudny! Mój Kacper cały czas nad nim siedział,albo na spacerze to on prowadził wózek. Serce mi się ściskało patrząc na niego. Byłby wspaniałym starszym bratem.lamka, summer86, Lusesita, Yoselyn82, Emiilka, Kaczorka, Siwulec, Lunaris lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Rucola ja odkąd zmieniłam na soniczną już nie zmienię na tradycyjną szczoteczkę.
Można czas ciąży wykorzystać na piaskowanie bo to jedyny czas kiedy jest zabieg refundowanyja idę pod koniec mies.
lamka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Czrna 81 wrote:Aniu przekaż synkowi żeby jeszcze troszkę w brzuszku posiedział
Lena cieszą mnie te wieści! 9/10 punktów to bardzo dobrze. Już pojutrze znowu będziecie razem ☺ I dobrze wiedzieć że nad maleństwem czuwa Anioł Stróż i wszystko się dobrze skończyło.
Kaczorka mam nadzieję że miło spędzasz ten wielki dzień. Z przyjemnością obejrzę zdjęcia Aluśki w sukieneczce
Ja dziś byłam z moim młodym na egzaminie z karate, zdawał na żółty pas. Nie wie jak poszło, bo Sensej ogłosi wyniki w śr na treningu. Mówi że miał małą pomyłkę i teraz się denerwuje że nie zdał...
Za to wczoraj,podobnie jak Admiralka, też byliśmy u znajomych zobaczyć ich pięciodniowego synka ☺ Cudny! Mój Kacper cały czas nad nim siedział,albo na spacerze to on prowadził wózek. Serce mi się ściskało patrząc na niego. Byłby wspaniałym starszym bratem.
Moja starsza córka w zeszły czwartek zdała na biało-żółty w judo.
Kciuki za młodegoCzrna 81, KateKum, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Rucola ja odkąd zmieniłam na soniczną już nie zmienię na tradycyjną szczoteczkę.
Można czas ciąży wykorzystać na piaskowanie bo to jedyny czas kiedy jest zabieg refundowanyja idę pod koniec mies.
Też polecam szczotki soniczne -
Czrna 81 wrote:Aniu przekaż synkowi żeby jeszcze troszkę w brzuszku posiedział
Za to wczoraj,podobnie jak Admiralka, też byliśmy u znajomych zobaczyć ich pięciodniowego synka ☺ Cudny! Mój Kacper cały czas nad nim siedział,albo na spacerze to on prowadził wózek. Serce mi się ściskało patrząc na niego. Byłby wspaniałym starszym bratem.
Przepięknie to odmienił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 15:30
Czrna 81, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Ja miałam czyszczenie w 5 tyg. Poszłam po || zeby mnie dentystka obejrzała, a że nie znalazła nic do roboty, to mi chociaż zrobiła to czyszczenie. Zaraz potem pogłębiły mi się problemy z nadwrażliwością. Kiedyś używałam specjalnej pasty tylko w złe dni. A teraz to muszę jak zwykłą pastę
Też polecam szczotki soniczneStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:W internecie wyczytałam że zabiegu nie powinny wykonywać osoby, które mają zaburzenia czynności płuc (astma). Dentysta coś wam o tym mówil może?
-
nick nieaktualnyJestem dziewczyny tak wściekła że zaraz mnie szlag trafi.. Pojechaliśmy pod wskazany adres. Czekamy. Dzwonimy do gościa, a ten co chwilę coś kręci. Za 5 min za 10 a to z psem a to coś tam.. W końcu zaczął rozlaczac połączenia. Mąż zadzwonil z innego numeru. Znowu kręci. I zaraz odrzuca połączenia I z drugiego. Dzwonimy z mojego. Ta sama historia. Godzinę czekaliśmy I pojechaliśmy. Poprosiliśmy znajoma żeby zadzwoniła że niby znalazłam ogloszenie itp. I co jej powiedział?? Że najpierw.. Teraz uwaga! Zadatek!!!! za oglądanie wózka... Ściema jak stąd do honolulu. Nie ma I nie bylo zadnego wózka. Próbują w ten sposób ludzi oszukiwać... Ciekawe tylko czemu jak mąż nie mówił od razu nic o zadatku. Banda pojebów (przepraszam ale to najdelikarniej jak umiem)
Pol dnia stracone. Nie będę nawet mówić jaki mąż. Jest na mnie wściekły ile czasu zmarnował.. -
Lusesita wrote:Moja starsza córka w zeszły czwartek zdała na biało-żółty w judo.
Kciuki za młodego
Dziewczyny, czy Wy macie jakiś kontakt, np. na fb z Agniechą? Czasem się zastanawiam co u niej słychać, czy chłopcy zdrowi...Lusesita lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Czrna 81 wrote:O, dzięki :-* Widzę że nasze dzieciaki w podobnym wieku, bo mój ze stycznia 2008, czyli tylko dwa miesiące młodszy od twojej córki
Dziewczyny, czy Wy macie jakiś kontakt, np. na fb z Agniechą? Czasem się zastanawiam co u niej słychać, czy chłopcy zdrowi...Bardzo ciekawe biorąc pod uwagę, że wcześniej regularnke wyciekały tu z niej informacje o żalach do męża, wszelkiego rodzaju wydzielinach ciała i problemach zawodowych. No ale widać coś się zmieniło. Także tutaj już napewno żadnych wycieków nie będzie.
Bajkaaa, Kaczorka, Lena21, KateHawke, emi2016 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:
Też polecam szczotki soniczne
Oj ja właśnie nie byłam w stanie myć soniczną na początku ciąży tak mi drażniła
Teraz jest ok.
Za to u mnie ewidentnie mam przekrwioną śluzówkę nosa i czasami poleci mi kres...
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane