X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety Amal współczuję :/ kurczę... można się zrazić :(
    Co za dupki. Może spróbuj to jakoś zgłosić na olx czy gdzie to było wystawione?

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal, kurczaki no... przykro mi strasznie. Twoja malutka będzie musiała jeszcze zaczekać na swój pierwszy powozik :(

Ludzie to są jednak czasami beznadziejni. Dobrze, że tacy są jednak w mniejszości.

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna, mam nadzieję, że synek zda :) pamiętam jak rok temu chyba zdawał na inny kolor, prawda? :)
    A co do Agniechy, ja nie mam kontaktu. Gdy przestała się odzywać na forum często się zastanawiałyśmy co u niej. Gdy usunęła konto miałam nadzieję, że to chwilowa reakcja spowodowana porodem i zamieszaniem, ale miałam nadzieję, że po kilku tygodniach wróci i napisze co u niej, bo jednak sporo czasu na forum tu się wspierałyśmy.

Amal, przykro mi bardzo :( tak się cieszyłaś na ten wózek. Mężowi powiedz, że nie ma w tym ani grama Twojej winy.

Czrna 81 lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • pilik Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal współczuje sytuacji :( strasznie jak ludzie potrafią oszukiwać..
    U mnie względna cisza. Wczoraj mnie troszkę skurcze męczyły, mam nadzieje że ruszyły coś szyjkę... wydaje mi się że kawałek czopa odszedł więc jest szansa, że coś się zaczyna dziać. Mała za to szaleje i wypycha co się da.
    Byliśmy u teściów na obiedzie, trochę powiedziałam w ogrodzie, pies pobiegał. Potem pojechaliśmy z M. Na lody, a na kolacje sobie zrobię krewetki, od taty wczoraj dostałam a szkoda by było żeby się zmarnowały jakbym jakimś cudem dzisiaj na porodówkę trafiła :p...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik smaka na krewetki mi narobiłaś :) jutro robię na kolację!

pilik lubi tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

• KateKum Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Aniu, akurat w tej sytuacji Twój luz jest jak najbardziej wskazany.

KateKum, dziękuję za radę i za opinię :) brwi chyba odpuszczę, bo ogarniam henną, ale rzęsy, kreskę na powiece i wypełnienie kolorem ust chętnie bym zrobiła. Koleżanka ma od jakiegoś czasu i poza pudrem sypkim i jakimś bronzerem nic więcej nie musi stosowac, żeby dobrze wyglądać.

Ja miałam bardzo jasne brwi, więc musiałam codziennie rano malować, a teraz jest cudo. Kreski nie robię, bo przy rzęsach 4-6 D jest zupełnie niepotrzebna dla mnie. Usta super, tylko chyba u mnie to byłoby już za dużo. Przy moich jasnych włosach wyglądałabym jak barbie

summer86 lubi tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal współczuję ale właśnie różne rzeczy dzieją się w necie i dlatego ja będę szukać wózka w Krakowie lub na Śląsku żeby jechać zobaczyć bo oszustów nie brakuje niestety

Co do Agnieszki to lepiej nie rozmawiać na ten temat bo po tym kwasie który był lepiej zapomnieć,

Ja niedawno wstałam masakra jakiś dziwny dzień tylko bym spała mam nadzieję że w nocy też dam radę spać a nie ze będę cierpieć na bezsenność

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po :)
    Chrzciny spoko, przyjęcie super :)
    Sukienka dla takiego malucha to jakaś totalna porażka.. tylko mi na nerwy działała.
    Po dotarciu do lokalu Ala zasnęła i spała 2h :p
    Zdjęcia wstawię, jak zgramy z aparatu :)

Ale za to usłyszałam od sąsiadki kolejny "komplement" - "nie poznałam Cię! Ale się z Ciebie baba zrobiła!"
    Miłe, prawda?

Aga9090, JustynaG, Achia, Lusesita, pilik, Jeżowa, -Mamunia-, summer86, Karma88, Emiilka, Tosia2323, veritaserum, Flowwer, Czrna 81, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka super, że przyjęcie się udało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka przyjęcie udane, to najważniejsze :)

Co do tekstow- teraz jak byliśmy wśród znajomych i jedna taka mniej fajna znajoma(no ja jej nie lubię po prostu) na inf że najprawdopodobniej chłopak powiedziała-" oj to trzeba znowu próbować". Spojrzałam na nią i mam nadzieję że mój wzrok mówił że Zaraz ją walnę i powiedziałam że to niby dlaczego, bo ja zawsze marzyłam żeby mieć synka. Już nic nie powiedziała ale po tym tekście znielubiłam ją bardziej. Ja jej nic nawet nie chciałam mówić o ciąży ale się nie dało

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha obojętnie czy chłopczyk czy dziewczynka, najważniejsze aby zdrowe :)

Phnappy, Achia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal przykro mi że taka sytuacja miała miejsce. Ciekawi mnie po co koleś w ogóle Was zapraszał. Nie zauważycie że nie ma wózka czy co chciał uzyskać? Eh... Na pewno jeszcze trafi Ci się okazja na powóz dla Maleństwa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Aicha obojętnie czy chłopczyk czy dziewczynka, najważniejsze aby zdrowe :)
    No pewnie że tak ale takim tekstem w "świeżo upieczoną kobietę w ciąży"?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    No pewnie że tak ale takim tekstem w "świeżo upieczoną kobietę w ciąży"?
    Nie powinna z takimi wyjeżdżać... No ale co zrobić :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga- przygotuje jakiś kaliber słowny jeśli będę musiała się z nią jeszcze spotkać :p

Aga9090, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, polubiłam za dobre wiadomości o chrzcinach, że impreza się udała :)

Nika, od początku ciąży mam wrażliwsze dziąsła (krwawią podczas mycia czy nitkowania).

Aniu, dobrze, że potrafisz być spokojna i włączyłaś na luz. Teraz nie masz wpływu na nic. Jesteś pod dobrą opieką a Oskar pojawi się na świecie wtedy, kiedy zechce :) Niecierpliwy ten Twój synek.

Lena, jestem z Tobą myślami. Można powiedzieć, że jesteś przykładem, że można się świetnie czuć i być w mega formie jednego dnia a drugiego dnia trafić do szpitala z komplikacjami. Najważniejsze, że Franio jest pod dobrą opieką. Jesteś silną babką, dasz radę wytrzymać do wtorku.
    A jak się czujesz po cesarce?

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do słabych tekstów - najgorszy jaki usłyszałam w kontekście bliźniaków to "współczuję".

ckai43r8zmly7il4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy- serio?
    Jak to już Nika napisała- trzeba zacząć się uodparniać bo zawsze będzie coś.
    Aczkolwiek tego tekstu co usłyszałaś to nie zrozumiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra. Dziewczyny co z tymi ludźmi... Albo oszuści, albo znajomi z krzywymi tekstami, albo teściowe :D

Co ten palant chciał osiągnąć to ja zielonego pojęcia nie mam. Chyba mieć frajdę że zniszczy komuś pół dnia życia. Zglosilismy do olx ale widzę że ogłoszenie nadal wisi. Może jutro zniknie :/

Minnie89 lubi tę wiadomość

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - to siostra mojego kolegi. Serio. Pierwszy raz się z nią widziałam.

Amal - ja tylko kojarzyłam oszustów na wynajem mieszkania - trzeba zapłacić "za oglądanie" :/

ckai43r8zmly7il4.png

‹‹ 901 902 903 904 905 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ