Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
O rety Amal współczuję
kurczę... można się zrazić
Co za dupki. Może spróbuj to jakoś zgłosić na olx czy gdzie to było wystawione?
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Amal, kurczaki no... przykro mi strasznie. Twoja malutka będzie musiała jeszcze zaczekać na swój pierwszy powozik
Ludzie to są jednak czasami beznadziejni. Dobrze, że tacy są jednak w mniejszości. -
Czrna, mam nadzieję, że synek zda
pamiętam jak rok temu chyba zdawał na inny kolor, prawda?
A co do Agniechy, ja nie mam kontaktu. Gdy przestała się odzywać na forum często się zastanawiałyśmy co u niej. Gdy usunęła konto miałam nadzieję, że to chwilowa reakcja spowodowana porodem i zamieszaniem, ale miałam nadzieję, że po kilku tygodniach wróci i napisze co u niej, bo jednak sporo czasu na forum tu się wspierałyśmy.
Amal, przykro mi bardzotak się cieszyłaś na ten wózek. Mężowi powiedz, że nie ma w tym ani grama Twojej winy.
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Amal współczuje sytuacji
strasznie jak ludzie potrafią oszukiwać..
U mnie względna cisza. Wczoraj mnie troszkę skurcze męczyły, mam nadzieje że ruszyły coś szyjkę... wydaje mi się że kawałek czopa odszedł więc jest szansa, że coś się zaczyna dziać. Mała za to szaleje i wypycha co się da.
Byliśmy u teściów na obiedzie, trochę powiedziałam w ogrodzie, pies pobiegał. Potem pojechaliśmy z M. Na lody, a na kolacje sobie zrobię krewetki, od taty wczoraj dostałam a szkoda by było żeby się zmarnowały jakbym jakimś cudem dzisiaj na porodówkę trafiła :p... -
summer86 wrote:Aniu, akurat w tej sytuacji Twój luz jest jak najbardziej wskazany.
KateKum, dziękuję za radę i za opiniębrwi chyba odpuszczę, bo ogarniam henną, ale rzęsy, kreskę na powiece i wypełnienie kolorem ust chętnie bym zrobiła. Koleżanka ma od jakiegoś czasu i poza pudrem sypkim i jakimś bronzerem nic więcej nie musi stosowac, żeby dobrze wyglądać.
Ja miałam bardzo jasne brwi, więc musiałam codziennie rano malować, a teraz jest cudo. Kreski nie robię, bo przy rzęsach 4-6 D jest zupełnie niepotrzebna dla mnie. Usta super, tylko chyba u mnie to byłoby już za dużo. Przy moich jasnych włosach wyglądałabym jak barbie
summer86 lubi tę wiadomość
-
Amal współczuję ale właśnie różne rzeczy dzieją się w necie i dlatego ja będę szukać wózka w Krakowie lub na Śląsku żeby jechać zobaczyć bo oszustów nie brakuje niestety
Co do Agnieszki to lepiej nie rozmawiać na ten temat bo po tym kwasie który był lepiej zapomnieć,
Ja niedawno wstałam masakra jakiś dziwny dzień tylko bym spała mam nadzieję że w nocy też dam radę spać a nie ze będę cierpieć na bezsenność -
My już po
Chrzciny spoko, przyjęcie super
Sukienka dla takiego malucha to jakaś totalna porażka.. tylko mi na nerwy działała.
Po dotarciu do lokalu Ala zasnęła i spała 2h :p
Zdjęcia wstawię, jak zgramy z aparatu
Ale za to usłyszałam od sąsiadki kolejny "komplement" - "nie poznałam Cię! Ale się z Ciebie baba zrobiła!"
Miłe, prawda?Aga9090, JustynaG, Achia, Lusesita, pilik, Jeżowa, -Mamunia-, summer86, Karma88, Emiilka, Tosia2323, veritaserum, Flowwer, Czrna 81, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaczorka przyjęcie udane, to najważniejsze
Co do tekstow- teraz jak byliśmy wśród znajomych i jedna taka mniej fajna znajoma(no ja jej nie lubię po prostu) na inf że najprawdopodobniej chłopak powiedziała-" oj to trzeba znowu próbować". Spojrzałam na nią i mam nadzieję że mój wzrok mówił że Zaraz ją walnę i powiedziałam że to niby dlaczego, bo ja zawsze marzyłam żeby mieć synka. Już nic nie powiedziała ale po tym tekście znielubiłam ją bardziej. Ja jej nic nawet nie chciałam mówić o ciąży ale się nie dało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka, polubiłam za dobre wiadomości o chrzcinach, że impreza się udała
Nika, od początku ciąży mam wrażliwsze dziąsła (krwawią podczas mycia czy nitkowania).
Aniu, dobrze, że potrafisz być spokojna i włączyłaś na luz. Teraz nie masz wpływu na nic. Jesteś pod dobrą opieką a Oskar pojawi się na świecie wtedy, kiedy zechceNiecierpliwy ten Twój synek.
Lena, jestem z Tobą myślami. Można powiedzieć, że jesteś przykładem, że można się świetnie czuć i być w mega formie jednego dnia a drugiego dnia trafić do szpitala z komplikacjami. Najważniejsze, że Franio jest pod dobrą opieką. Jesteś silną babką, dasz radę wytrzymać do wtorku.
A jak się czujesz po cesarce? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasakra. Dziewczyny co z tymi ludźmi... Albo oszuści, albo znajomi z krzywymi tekstami, albo teściowe
Co ten palant chciał osiągnąć to ja zielonego pojęcia nie mam. Chyba mieć frajdę że zniszczy komuś pół dnia życia. Zglosilismy do olx ale widzę że ogłoszenie nadal wisi. Może jutro zniknieMinnie89 lubi tę wiadomość
-
Achia - to siostra mojego kolegi. Serio. Pierwszy raz się z nią widziałam.
Amal - ja tylko kojarzyłam oszustów na wynajem mieszkania - trzeba zapłacić "za oglądanie"
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane