Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylamka wrote:Kochane czy też miałyście w I i II trymestrze częste bóle głowy? W około 6-8 tygodniu miałam codziennie, teraz od tygodnia też, strasznie to męczące.
Do dr jadę. Jak mam wieczorem np jechać na IP (a mam na przeciwko domu), bo ból nie minie, a ja zeswiruje to chyba lepiej do kogoś znajomego....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 09:55
-
dzień dobry,
Dziewczyny, ciągle ściskam za Was i Wasze dzieciaczki kciukite co to mają się już rozpakowywać, życzę żeby poszło szybko i sprawnie a te co to jeszcze powinny pozostać w dwupaku życze spokoju i wytrwałości
Minie, myj podwozie i jedź się uspokoić :* :*
moja skromna osoba wita się w 7tc
życzę miłego dniasummer86, lamka, Aga9090, emi2016, Lusesita, admiralka, Lunaris, veritaserum, Rucola, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Lamka ja miałam i nadal czasami mam. Sprawdź sobie ciśnienie. U mnie ból prawie zawsze wiąże się z niskim cisnieniem. Od piątku boli mnie codziennie.
Pomaga spacer trochę ruchu lub kawa czy woda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 09:56
-
Minie Black wrote:Ja mam teraz przy każdej zmianie pogody - przed ciążą odzywalo się tylko kolano (miał wybita rzepke w LO) teraz mam kumulacje...
Daj znać jak z pogodą na weekend w takim razieBo jedziemy w Karkonosze od soboty do wtorku i nie wiem, co pakować
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyreset wrote:Daj znać jak z pogodą na weekend w takim razie
Bo jedziemy w Karkonosze od soboty do wtorku i nie wiem, co pakować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 09:57
reset, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Minie daj znać co lekarz powie. O której wizyta?
Ja zawsze miałam migreny, teraz w ciąży na szczęście takie ataki mnie nie złapały, ale ból głowy na zmianę pogody mam dość często.
Dziewczynki powodzenia dla tych już prawie do rozpakowania, za wizytujące!
Ja lecę do kuchni. Dziś wątróbka na obiad.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Reset, uwielbiam Karkonosze! Gdzie dokładnie się wybieracie?
Siwulec, kiedy wizytujesz? Dobrze kojarzę, że jakoś na dniach?Siwulec lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Reset, uwielbiam Karkonosze! Gdzie dokładnie się wybieracie?
Dostaliśmy jeszcze w prezencie ślubnym 3 dniowy pobyt w hotelu w Karpaczu, a że ważny do 1 lipca to nadszedł czas wykorzystać
W planach na razie tylko wyjście do Samotni (być może przez Śnieżkę), a reszta w zależności od pogody, sił, nastroju i potencjalnej owulacjiTak na serio to w sobotę pewnie tylko spacer po Karpaczu (mamy z Krakowa ponad 4 godziny jazdy, a nie chce nam się zrywać o 5, więc pewnie wyjedziemy dopiero ok. 8.30-9), w niedzielę góry, w poniedziałek pewnie wycieczka do Szklarskiej (i może pokażę M. któryś z wodospadów, bo nie był) i korzystanie ze spa i basenu hotelowego (a co, należy się trochę luzu). We wtorek chcemy wstąpić do Wrocławia do znajomych i powrót do domu.
Achia, lamka, JustynaG, Lusesita, Rucola, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Samotnia jest piękna! Wchodzenie na Śnieżkę mogę odpuścić, ale Samotnię zaliczamy co roku
Fajnie wygląda Wasz plan wyjazdu. Pozdrów Karpacz ode mnie, mam nadzieję że może na jesień uda nam się też wybrać.
reset, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajka- kolejny tydzień odłączenia
Ania- no powiem że atrakcji Twój syn dostarcza Ci sporo..
Siwulec- niedługo wizyta))
Reset- oj zazdroszczę! Ja też uwielbiam Karkonosze!
A w ogóle chyba był porodowy weekend. Oprócz Leny w sobotę mojemu znajomemu urodziła się córka Ida( mieli porod w domu) a wczoraj moja dobra koleżanka o 19 też urodziła córeczkę- Gabrysię(waga2760 i 4cm)
I swoją drogą też dziś miałam sen erotyczny :pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 10:21
lamka, Siwulec, Bajkaaa, admiralka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak, wizytuję już za 55h
Bocianiątko, summer86, reset, lamka, Aga9090, Jeżowa, Bajkaaa, Achia, KateHawke, admiralka, Lunaris, veritaserum, Rucola, Emiilka, pilik, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Samotnia jest piękna! Wchodzenie na Śnieżkę mogę odpuścić, ale Samotnię zaliczamy co roku
Fajnie wygląda Wasz plan wyjazdu. Pozdrów Karpacz ode mnie, mam nadzieję że może na jesień uda nam się też wybrać.
No ja Śnieżkę też gotowa jestem odpuścić, ale Samotni nigdy! A że M. nie był ani na Śnieżce ani w Samotni to waham się, czy go nie przegonić po wszystkich obowiązkowych punktachTak na serio to Śnieżkę zrobimy przy dobre pogodzie, przy pełnym zachmurzeniu to żadna atrakcja.
Poza tym trzeba pamiętać, że jest mundial, a my oboje mecze namiętnie oglądamy, gdy mamy możliwość. No i w niedzielę grają nasi więc trzeba będzie zejść z gór na tyle wcześnie, by się ogarnąć i znaleźć sensowną knajpę z telebimem (we dwoje w pokoju hotelowym to nie te emocje i nie ten klimat;)).
A tak w ogóle to potrzebujemy wypoczynku. Po moim egzaminie i całych tych stresach nigdzie nie byliśmy we dwoje, a Szczawnica dwa tygodnie temu z małą i teściami to raczej nie był wyjazd w kategoriach romantycznychMusimy sobie pobyć sami ze sobą, bez pośpiechu, bez stresu, bez codziennych obowiązków, więc jak dla mnie to może to być nawet zwykłe picie kawy w jakimś parku...
Bocianiątko, Achia, Lena21, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
nick nieaktualnySiwulec to ja Ci zawczasu mówię, że obstawiam u Ciebie dziewczynkę
Reset uwielbiam Karpacz, fajnie, że pobędziecie razem z dala od zgiełku i obowiązków.o której jutro trzymać kciuki? Btw. Twój emek bierze fertilman?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 10:47
Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lamka ja miewałam bóle głowy. Nie jakoś czesto, ale raz na parę dni się zdarzało. Zwykle właśnie kawa pomagała.
Reset zazdroszczę wyjazdu! Też bym chętnie gdzieś pojechała, ale w obecnej sytuacji to raczej wykluczonena wakacje też raczej nie pojedziemy, bo nie dość, że mała będzie to emek ma sezon w pracy i ciężko o wolne. Ale we wrześniu jedziemy do Szczecina na wesele, mam nadzieję, że się do tego czasu ogarniemy z Felą na tyle, że to będzie przyjemność. Zostaniemy tam może 2-3 dni żeby odpocząć i nabrać sił na powrot do domu, bo to jednak ode mnie cała Polskę trzeba przejechać.
-
lamka wrote:Siwulec to ja Ci zawczasu mówię, że obstawiam u Ciebie dziewczynkę
Reset uwielbiam Karpacz, fajnie, że pobędziecie razem z dala od zgiełku i obowiązków.o której jutro trzymać kciuki?
hahahahahaah powiedz jak to wymyśliłaś ?? -
Dziewczyny prosze o kciuki, dzisiaj mam wizyte, mam nadzieje ze bedzie pecherzyk ciążowy
bo poki co na nic innego nie liczeJustynaG, lamka, malka, Bocianiątko, Jeżowa, Achia, summer86, KateHawke, Lusesita, Madzik34, Lunaris, Tosia2323, veritaserum, Vivanillka, StaraczkaNika, Lena21, Rucola, Emiilka, pilik, Czrna 81, Phnappy lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
hahahahahah Lamka obojętnie co by nie było to przynajmniej już wiem kto mi wywróżył
lamka, Rucola lubią tę wiadomość