Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Malka, kciuki za wizytę u lekarza. Summer, a Tobie za ktg. Zresztą ktg dzisiaj widzę na wątku sporo, więc za wszystkie mocne kciuki
Pilik, może ta noc, to znak, że już niebawem zacznie się coś dziać - tak naprawdę
Lena, Franio to już duży chłopak
Bajka, kolejny dzień do przodu! Ania również
My jutro mamy wizytę. W końcu, po tych długich czterech tygodniachWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 08:36
Bajkaaa, Flowwer, malka lubią tę wiadomość
-
Ania1003 wrote:Od ponad 2h leżę pod ktg...
Siku mi się już chce a miała być godzinka.
Obchód po 8 i po 20 zwykle ale taki w pędzie. Dopóki się nie ponarzeka.
Samoloty tutaj mało przyjemne...
Sterydy na płuca dostałam w piątek i sobotę. Teraz leci 7 dawka tego czegoś na T. Zostały jeszcze 3 po 6h...
Strasznie długo na ktg bo piszą się skurcze czy dlaczego? -
Cześć dsiewczyny.
Lena jestes bardzo dzielna i musisz być dla Franusia. Jutro już go utulisz
Aniu trzyman kciuki za dobre wiadomości.
My już po pobraniu krwi i czekam pod gabinetem dermatologa
Dziś wybija nam 33 tcwaga się w końcu unormowała w miarę i już nie rośnie tak.
A jutro wizyta i zobaczymy co u malucha:)lamka, summer86, Flowwer, admiralka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Ania, ja też trzymam kciuki za Ciebie i Oskara!
Flowwer, teraz nic a nic. Dziś ktg, jutro wizyta u lekarza od konsultacji (tylko sprawdzenie przepływów) a w czwartek u prowadzącego. -
nick nieaktualny
-
Minie, w I trymestrze bóle krzyża czy bóle miesiączkowe są raczej normalne i wynikają z powiększania się macicy. Nie wiem niestety co z tym piekącym brzuchem.. masz mozliwość napisania/zadzwonienia do lekarza?
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Minie, w I trymestrze bóle krzyża czy bóle miesiączkowe są raczej normalne i wynikają z powiększania się macicy. Nie wiem niestety co z tym piekącym brzuchem.. masz mozliwość napisania/zadzwonienia do lekarza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 09:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Doktorek ma urlop do końca tygodnia.... Pieczenie przypomina trochę uczucie pieczenia gardła po wypiciu czystej wódki.... Zarezerwowalam w lux medzie wizytę u znanej mi dr (prowadziła mi 1 ciaze że Stasiem) i zastanawiałam się czy nie jechać, z drugiej strony nie chce panikowac i robić usg bez powodu... Najbardziej mnie to martwi, że jest to na linii po cc, więc dość nisko
Ja dla świętego spokoju bym pojechała. Nawet jeśli się okaże, że jest wszystko ok(i oby tak było!) to nie będziesz sie przynajmniej tak stresować. -
Minie, ja na początku miałam dość często usg, bo panikowałam czy nie ma oprócz normalnej ciąży ciązy pozamacicznej (ciągle miałam ból w okolicach prawego jajnika). Wychodziłam z założenia, że usg jest raczej mniej szkodliwe niż nasze nerwy.. Poza tym na początku mój lekarz robił krótko usg i tylko w 2d.
Ale to co opisujesz bardziej mi pasuje do jakichś objawów ze strony układu pokarmowego niż żeby coś się miało z Minionkiem dziać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie, dla swojego spokoju jedź. Może nawet bez usg się obejdzie, bo np. pani doktor uspokoi Cię, że to normalne w ciąży? Poza tym to usg na pewno szkodzi mniej niż Twoje nerwy!
Btw. jak napisałaś o pieczeniu to sobie uświadomiłam, że mnie też od rana żołądek boli - mniej więcej od chwili, gdy dostałam smsa z przypomnieniem, że jutro mam wizytę ugina i podgląd.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny