X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Teraz tak sobie myślę, że skoro wysłałam reset paczkę, to moje nazwisko ewentualnie! zapomni, jak ją demencja starcza dopadnie :D
    Minie nie licz na to :P

Siwulec, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Teraz tak sobie myślę, że skoro wysłałam reset paczkę, to moje nazwisko ewentualnie! zapomni, jak ją demencja starcza dopadnie :D

Obstawiam ze w środku nocy potrafi wyrecytować Twoje dane - jak paciorek ;)

nick nieaktualny, Anaaa90, Rucola, olik321, nick nieaktualny, Emiilka lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    K.wa.
    I Ty taka ładna jesteś?! Coś Ty tam robiła dziewczyno? :)

No poszłam bo... yyy bo się w sumie dostałam hahaha.
    Serio złozyłam papiery i myślałam a nie dostanę się.
    Ale teraz nie żałuję.
    A co do ładności to przecież Minie mnie nie widziałaś :) fotka to wiesz pic na wodę fotomontaż :)
    reset wrote:
    Kojarzę po egzaminach (jakoś z listopada?), że Olik jest inżynierem od instalacji wodnych czy jakoś tak, bo zdawała uprawnienia zawodowe. No chyba że mnie moja słynna pamięć zawodzi...?
    mam uprawnienia wykonawcze budowlane, przydałyby się jeszcze projektowe w sumie szkoda, że zrobiłam od razu, ale leń przemówił wtedy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:45

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie ja to sobie wyobrażam :-D

Stara, 90-letnia Reset w okularach siedzi na fotelu bujanym z kolanami pod kocem. Nagle natrętna myśl:

Iwona Kowalska? Aaaaa tak tak pamiętam, to ta staraczka, która 15.06.2018 roku wysłała mi paczkę. Mieszkała przy ul. Plemnikowej 69/11 we Wrocławiu.* :-D

*dane zostały zmienione

olik321, Siwulec, nick nieaktualny, Flowwer, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Anaaa90, nick nieaktualny, Bocianiątko, Jeżowa, Phnappy, Lusesita, Emiilka, Bajkaaa, KateKum, Lunaris, Czrna 81, JustynaG lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie to idę dopaść męża, coby nie zapomnieć jak się seks uprawia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:57

Flowwer, nick nieaktualny, Anaaa90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Phnappy, Lusesita, Emiilka, Lena21, Bajkaaa, Lunaris, Czrna 81, JustynaG, pilik, emi2016 lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:47

• olik321 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Na razie to idę dopaść męża, coby nie zapobiec jak się seks uprawia ;)
    To ja sobie pomarzę... bo ostatnio w łóżku czuję się jak wieloryb...
    na zasadzie tylko nie każ mi zmieniać pozycji bo stracę ochotę ;p;p

P.S. Nie myślcie sobie ze mamy do wyboru wiele pozycji, jak dobrze pójdzie to są dwie hahahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:49

nick nieaktualny, Lusesita, Lena21 lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, kilka zdjęć wrzucalas, może i z zamazana twarzą, ale rysy spokojnie widać :) zresztą, dziewczyny, twarz to można sobie namalować :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:54

olik321 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Seks? My niby od kwietnia pościmy- czyli zdecydowanie krócej niż niektóre z Was- a mam wrażenie że jak przyjdzie co do czego to nie będę wiedziała jak zabrać się do roboty :p

Mnie dziś znów malpowo pobolewa brzuch. Ale zrobiłam jak doktorka kazala- no spa i kanapa. Nie wiem czy to nadal tak ma boleć czy nie.. można ześwirować z niewiedzy..

• Anaaa90 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Ale Ci dobrze ja to jeszcze 3 tygodnie muszę czekać. Chyba, że jakieś seksy we śnie będą odchodzić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:58

2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale produkcja stron!
    Mój mózg już nie ogarnia :)

Achia - czemu w sumie u was post? My już trochę szalejemy - chociaż przyznam, że jestem tam nadwrażliwa... i jest niezbyt przyjemnie :/

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy, u mnie 180 st inaczej! Jestem tam miło wrażliwa :D

Nika "ostatnio" pisała, że zaczęła czuć ruchy i wiecie co? Cholera, od 2 dni też coś czuję.... Na razie sobie tłumacze, że to jelita :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zazdro, ja już się nie mogę doczekać jakichkolwiek ruchów Domisia. Nie wiem czego się spodziewać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy - na ostatniej wizycie lekarz powiedział żeby się wstrzymać, mówił dlaczego ale jakoś wyleciało mi z głowy. coś wspomniał o łożysku- nie wiem czy dopiero powstawało (wizyta była 3 tyg temu) czy o co mu chodziło. Ja połowy rzeczy nie wyłapalam z tamtej wizyty bo pierwszy raz byłam z mężem i jego ekscytacja mi się udzieliła :) poza tym jakoś się boje nie wiem dlaczego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 23:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Dziewczyny zazdro, ja już się nie mogę doczekać jakichkolwiek ruchów Domisia. Nie wiem czego się spodziewać.
    To jest takie Bulgotanie, smyranie, łaskotanie :) nie wiem jak inaczej to ująć :P

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Phnappy, u mnie 180 st inaczej! Jestem tam miło wrażliwa :D

ja na to liczyłam :( na razie jest kiepsko trochę 1. jestem sucha :/ 2. nadwrażliwa - trochę czuję podobnie jak sutki obecnie, których ręcznikiem nie mogę dotknąć :/

A jestem teraz chyba bardzo sexi bo mój jest mega napalony non stop (albo boi się jak to będzie jak malce się urodzą i chce na zapas :D).

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny produkujecie strony hurtowo :-D

Zrobiłam sobie długi prysznic, peeling, maseczka. Pełen relaks. Efekt? Corka starsza nie doczekała wolnej łazienki i zasnęła w opakowaniu na łóżku w sypialni :-)
    Będę teraz spala z tym małym smrodem hehe
    Rano ja wcześniej obudzę.

summer86, nick nieaktualny, malka, Rucola, nick nieaktualny, JustynaG lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się pierwsza melduję z rana. 2w1 dalej ale myślałam w nocy że urodzę..
    Żadna pozycja już nie pomagała i takie skurcze mnie łapały...
    A ja głupia nie chciałam wołać pielęgniarki bo CHCIAŁO MI SIĘ SPAĆ... stwierdziłam że nie warto.
    Jestem ciekawa co teraz powie. I tak wychodzę tutaj na wariatkę- akcja porodowa co 1min a ja twierdzę że Młody sobie nogi prostuje..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu,marzy mi się taki bezbolesny poród :P,ale ty to trzymaj tam synka jeszcze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania- dzień dobry. Tak dzielnie walczysz że może uda się zostać w dwupaku do 36tyg. A personel w ogóle w porządku w tym szpitalu?

‹‹ 922 923 924 925 926 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ