Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Teraz tak sobie myślę, że skoro wysłałam reset paczkę, to moje nazwisko ewentualnie! zapomni, jak ją demencja starcza dopadnie
Obstawiam ze w środku nocy potrafi wyrecytować Twoje dane - jak paciorekAga9090, Anaaa90, Rucola, olik321, Minie Black, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Minie Black wrote:K.wa.
I Ty taka ładna jesteś?! Coś Ty tam robiła dziewczyno?
No poszłam bo... yyy bo się w sumie dostałam hahaha.
Serio złozyłam papiery i myślałam a nie dostanę się.
Ale teraz nie żałuję.
A co do ładności to przecież Minie mnie nie widziałaśfotka to wiesz pic na wodę fotomontaż
reset wrote:Kojarzę po egzaminach (jakoś z listopada?), że Olik jest inżynierem od instalacji wodnych czy jakoś tak, bo zdawała uprawnienia zawodowe. No chyba że mnie moja słynna pamięć zawodzi...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:45
-
nick nieaktualnyMinie ja to sobie wyobrażam
Stara, 90-letnia Reset w okularach siedzi na fotelu bujanym z kolanami pod kocem. Nagle natrętna myśl:
Iwona Kowalska? Aaaaa tak tak pamiętam, to ta staraczka, która 15.06.2018 roku wysłała mi paczkę. Mieszkała przy ul. Plemnikowej 69/11 we Wrocławiu.*
*dane zostały zmienioneolik321, Siwulec, Aga9090, Flowwer, Minie Black, Minie Black, Anaaa90, blue00, Bocianiątko, Jeżowa, Phnappy, Lusesita, Emiilka, Bajkaaa, KateKum, Lunaris, Czrna 81, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Na razie to idę dopaść męża, coby nie zapomnieć jak się seks uprawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:57
Flowwer, Tosia2323, Anaaa90, -Mamunia-, Aga9090, Phnappy, Lusesita, Emiilka, Lena21, Bajkaaa, Lunaris, Czrna 81, JustynaG, pilik, emi2016 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Na razie to idę dopaść męża, coby nie zapobiec jak się seks uprawia
na zasadzie tylko nie każ mi zmieniać pozycji bo stracę ochotę ;p;p
P.S. Nie myślcie sobie ze mamy do wyboru wiele pozycji, jak dobrze pójdzie to są dwie hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:49
lamka, Lusesita, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyreset wrote:Na razie to idę dopaść męża, coby nie zapobiec jak się seks uprawia
Mnie dziś znów malpowo pobolewa brzuch. Ale zrobiłam jak doktorka kazala- no spa i kanapa. Nie wiem czy to nadal tak ma boleć czy nie.. można ześwirować z niewiedzy.. -
reset wrote:Na razie to idę dopaść męża, coby nie zapobiec jak się seks uprawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:58
-
Ale produkcja stron!
Mój mózg już nie ogarnia
Achia - czemu w sumie u was post? My już trochę szalejemy - chociaż przyznam, że jestem tam nadwrażliwa... i jest niezbyt przyjemnie
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhnappy - na ostatniej wizycie lekarz powiedział żeby się wstrzymać, mówił dlaczego ale jakoś wyleciało mi z głowy. coś wspomniał o łożysku- nie wiem czy dopiero powstawało (wizyta była 3 tyg temu) czy o co mu chodziło. Ja połowy rzeczy nie wyłapalam z tamtej wizyty bo pierwszy raz byłam z mężem i jego ekscytacja mi się udzieliła
poza tym jakoś się boje nie wiem dlaczego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 23:23
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Phnappy, u mnie 180 st inaczej! Jestem tam miło wrażliwa
ja na to liczyłamna razie jest kiepsko trochę 1. jestem sucha
2. nadwrażliwa - trochę czuję podobnie jak sutki obecnie, których ręcznikiem nie mogę dotknąć
A jestem teraz chyba bardzo sexi bo mój jest mega napalony non stop (albo boi się jak to będzie jak malce się urodzą i chce na zapas).
lamka lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Dziewczyny produkujecie strony hurtowo
Zrobiłam sobie długi prysznic, peeling, maseczka. Pełen relaks. Efekt? Corka starsza nie doczekała wolnej łazienki i zasnęła w opakowaniu na łóżku w sypialni
Będę teraz spala z tym małym smrodem hehe
Rano ja wcześniej obudzę.summer86, Aga9090, malka, Rucola, blue00, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja się pierwsza melduję z rana. 2w1 dalej ale myślałam w nocy że urodzę..
Żadna pozycja już nie pomagała i takie skurcze mnie łapały...
A ja głupia nie chciałam wołać pielęgniarki bo CHCIAŁO MI SIĘ SPAĆ... stwierdziłam że nie warto.
Jestem ciekawa co teraz powie. I tak wychodzę tutaj na wariatkę- akcja porodowa co 1min a ja twierdzę że Młody sobie nogi prostuje..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny