X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Teraz tak sobie myślę, że skoro wysłałam reset paczkę, to moje nazwisko ewentualnie! zapomni, jak ją demencja starcza dopadnie :D
    Minie nie licz na to :P

Siwulec, Minie Black lubią tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Teraz tak sobie myślę, że skoro wysłałam reset paczkę, to moje nazwisko ewentualnie! zapomni, jak ją demencja starcza dopadnie :D

Obstawiam ze w środku nocy potrafi wyrecytować Twoje dane - jak paciorek ;)

Aga9090, Anaaa90, Rucola, olik321, Minie Black, Emiilka lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    K.wa.
    I Ty taka ładna jesteś?! Coś Ty tam robiła dziewczyno? :)

No poszłam bo... yyy bo się w sumie dostałam hahaha.
    Serio złozyłam papiery i myślałam a nie dostanę się.
    Ale teraz nie żałuję.
    A co do ładności to przecież Minie mnie nie widziałaś :) fotka to wiesz pic na wodę fotomontaż :)
    reset wrote:
    Kojarzę po egzaminach (jakoś z listopada?), że Olik jest inżynierem od instalacji wodnych czy jakoś tak, bo zdawała uprawnienia zawodowe. No chyba że mnie moja słynna pamięć zawodzi...?
    mam uprawnienia wykonawcze budowlane, przydałyby się jeszcze projektowe w sumie szkoda, że zrobiłam od razu, ale leń przemówił wtedy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:45

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie ja to sobie wyobrażam :-D

Stara, 90-letnia Reset w okularach siedzi na fotelu bujanym z kolanami pod kocem. Nagle natrętna myśl:

Iwona Kowalska? Aaaaa tak tak pamiętam, to ta staraczka, która 15.06.2018 roku wysłała mi paczkę. Mieszkała przy ul. Plemnikowej 69/11 we Wrocławiu.* :-D

*dane zostały zmienione

olik321, Siwulec, Aga9090, Flowwer, Minie Black, Minie Black, Anaaa90, blue00, Bocianiątko, Jeżowa, Phnappy, Lusesita, Emiilka, Bajkaaa, KateKum, Lunaris, Czrna 81, JustynaG lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie to idę dopaść męża, coby nie zapomnieć jak się seks uprawia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:57

Flowwer, Tosia2323, Anaaa90, -Mamunia-, Aga9090, Phnappy, Lusesita, Emiilka, Lena21, Bajkaaa, Lunaris, Czrna 81, JustynaG, pilik, emi2016 lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:47

• olik321 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Na razie to idę dopaść męża, coby nie zapobiec jak się seks uprawia ;)
    To ja sobie pomarzę... bo ostatnio w łóżku czuję się jak wieloryb...
    na zasadzie tylko nie każ mi zmieniać pozycji bo stracę ochotę ;p;p

P.S. Nie myślcie sobie ze mamy do wyboru wiele pozycji, jak dobrze pójdzie to są dwie hahahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:49

lamka, Lusesita, Lena21 lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, kilka zdjęć wrzucalas, może i z zamazana twarzą, ale rysy spokojnie widać :) zresztą, dziewczyny, twarz to można sobie namalować :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:54

olik321 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Seks? My niby od kwietnia pościmy- czyli zdecydowanie krócej niż niektóre z Was- a mam wrażenie że jak przyjdzie co do czego to nie będę wiedziała jak zabrać się do roboty :p

Mnie dziś znów malpowo pobolewa brzuch. Ale zrobiłam jak doktorka kazala- no spa i kanapa. Nie wiem czy to nadal tak ma boleć czy nie.. można ześwirować z niewiedzy..

• Anaaa90 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Ale Ci dobrze ja to jeszcze 3 tygodnie muszę czekać. Chyba, że jakieś seksy we śnie będą odchodzić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:58

2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale produkcja stron!
    Mój mózg już nie ogarnia :)

Achia - czemu w sumie u was post? My już trochę szalejemy - chociaż przyznam, że jestem tam nadwrażliwa... i jest niezbyt przyjemnie :/

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy, u mnie 180 st inaczej! Jestem tam miło wrażliwa :D

Nika "ostatnio" pisała, że zaczęła czuć ruchy i wiecie co? Cholera, od 2 dni też coś czuję.... Na razie sobie tłumacze, że to jelita :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zazdro, ja już się nie mogę doczekać jakichkolwiek ruchów Domisia. Nie wiem czego się spodziewać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy - na ostatniej wizycie lekarz powiedział żeby się wstrzymać, mówił dlaczego ale jakoś wyleciało mi z głowy. coś wspomniał o łożysku- nie wiem czy dopiero powstawało (wizyta była 3 tyg temu) czy o co mu chodziło. Ja połowy rzeczy nie wyłapalam z tamtej wizyty bo pierwszy raz byłam z mężem i jego ekscytacja mi się udzieliła :) poza tym jakoś się boje nie wiem dlaczego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 23:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Dziewczyny zazdro, ja już się nie mogę doczekać jakichkolwiek ruchów Domisia. Nie wiem czego się spodziewać.
    To jest takie Bulgotanie, smyranie, łaskotanie :) nie wiem jak inaczej to ująć :P

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Phnappy, u mnie 180 st inaczej! Jestem tam miło wrażliwa :D

ja na to liczyłam :( na razie jest kiepsko trochę 1. jestem sucha :/ 2. nadwrażliwa - trochę czuję podobnie jak sutki obecnie, których ręcznikiem nie mogę dotknąć :/

A jestem teraz chyba bardzo sexi bo mój jest mega napalony non stop (albo boi się jak to będzie jak malce się urodzą i chce na zapas :D).

lamka lubi tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny produkujecie strony hurtowo :-D

Zrobiłam sobie długi prysznic, peeling, maseczka. Pełen relaks. Efekt? Corka starsza nie doczekała wolnej łazienki i zasnęła w opakowaniu na łóżku w sypialni :-)
    Będę teraz spala z tym małym smrodem hehe
    Rano ja wcześniej obudzę.

summer86, Aga9090, malka, Rucola, blue00, JustynaG lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się pierwsza melduję z rana. 2w1 dalej ale myślałam w nocy że urodzę..
    Żadna pozycja już nie pomagała i takie skurcze mnie łapały...
    A ja głupia nie chciałam wołać pielęgniarki bo CHCIAŁO MI SIĘ SPAĆ... stwierdziłam że nie warto.
    Jestem ciekawa co teraz powie. I tak wychodzę tutaj na wariatkę- akcja porodowa co 1min a ja twierdzę że Młody sobie nogi prostuje..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu,marzy mi się taki bezbolesny poród :P,ale ty to trzymaj tam synka jeszcze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania- dzień dobry. Tak dzielnie walczysz że może uda się zostać w dwupaku do 36tyg. A personel w ogóle w porządku w tym szpitalu?

‹‹ 922 923 924 925 926 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ