Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale się cieszę kupiłam wózek ten używany espiro next. Stan idealny , kilka rys dosłownie na stelażu nic więcej. Dostałam pełno akcesoriów , nawet 5 prześcieradełka do gondoli, uchwyt na kubek , dodatkowy jakiś śpiworek do gondoli , gwarancja jeszcze do czerwca 2019 jednym słowem jestem bardzo zadowolona. Kobieta sprzedawała bo dostała lekka spacerowke na chrzest a mówi że drugiego dziecka nie planuje
Achia, lamka, Jeżowa, Aga9090, JustynaG, blue00, Flowwer, olik321, Rucola, Emiilka, Amal, Lunaris, pilik, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie bez zmian.
Po 17 miałam ktg. Skurcze dochodzące do 99. Reszta utrzymywała się w granicach 40-60.
Podłączyli mi po 15 ostatni wlew. Teraz jedtem odłączona od czegokolwiek już. I zaczyna mnie ogarniać przerażenie bo nic więcej mi na zatrzymanie już nie mogą dać... wykorzystałam wszystkie możliwe dawki. A wizja nocy i kolejnych dni 'bez zabezpieczenia' mnie dobija.
Wystarczy że się ruszę i mam skurcze.
Czekałam na obchód teraz to pielęgniarka powiedziała że nie będzie... dalej nic nie wiem co ze mną chcą zrobić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia, przed chwilą o Tobie myślałam. Musisz częściej dawać o sobie znać!
Dziewczyny! Wyniki wszystkie super! Crp 0.8! Jedyne co to potas poniżej normy, ale to chyba bez znaczenia klinicznego w moim przypadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:43
Aga9090, Tosia2323, Achia, reset, agulineczka, Bocianiątko, lamka, blue00, summer86, Siwulec, Flowwer, Jeżowa, olik321, KateKum, Emiilka, Phnappy, Yoselyn82, Lusesita, Karma88, Lena21, Bajkaaa, Lunaris, Czrna 81, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie uf ale ulga
bardzo się cieszę :* odpocznij trochę po tych nerwach
Kochane a możecie mi powiedzieć jak załatwić na ip badanie ale bez hospitalizacji? Jak powiem że mam skurcze, dziwne uplawy to od razu położa mnie na oddział, a nie ma takiej opcji, nie zostawię córki. Czy jak wprost nie wyraże zgody na pobyt w szpitalu to mimo to mnie ktoś zbada? Bo nie sądzęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:49
Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna,jak ja byłam na IP to najpierw zbadali a potem dopiero była decyzja o hospitalizacji,wtedy możesz się na nią zgodzić lub odmówić.Poproś po prostu o skontrolowanie swojego stanu bo odczuwasz to i tamto,to wszystko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:52
-
Siwulec wrote:Rucola na prezydenta
od siebie poprosiłabym jeszcze o dentystę i pielęgniarkę na codzień w szkole :* :*
Aga9090, Luna1993, Siwulec, Bocianiątko, Phnappy, Lusesita, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyLuna ciężki orzech do zgryzienia.. Kurcze ja bym powiedziała, że poprostu boisz się jak z szyjka, bo ginekolog na wizycie zapomniał zbadać, a jeśli będą chcieli Cię na oddział to możesz powiedzieć, że się nie zgadzasz ale najpierw niech zbadają..
Wiem, że nie masz z kim Tosi zostawić i nie chcesz do szpitala... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna, z moich- niestety zbyt licznych- doświadczeń z sorem wynika, że zazwyczaj najpierw jest badanie, a potem przyjęcie na oddział, więc możesz próbować :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A skierowanie dostałaś do konkretnego szpitala ? Mi jak szlam na łyżeczkowanie lekarz nie wskazał szpitala, powiedział ze moge iść gdzie chce, ale jak już poszłam ze skierowaniem to od razu mnie przyjęli a badali później
-
nick nieaktualnylamka wrote:Minie i może dokup sobie jeszcze aspargin, połykaj trochę. A jak ból?
Za to cały dzień wylegiwalam się na kanapie i zajadalam chleb (z "Julki" Baltazar - kto nie zna, polecam!) ze smalcem i malosolnymi, na zmianę z mini snickersamidieta cud
Luna, a może powiedz im wprost, że zgodzisz się na hospitalizacje tylko jak rzeczywiście badanie potwierdzi Twoje obawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 22:10
lamka, Lusesita, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:A skierowanie dostałaś do konkretnego szpitala ? Mi jak szlam na łyżeczkowanie lekarz nie wskazał szpitala, powiedział ze moge iść gdzie chce, ale jak już poszłam ze skierowaniem to od razu mnie przyjęli a badali później
-
nick nieaktualny