X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • malka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena! Bardzo się cieszę, że Franio jest taki dzielny i że wszytsko idzie w dobrym kierunku :) jest prześliczny! Jutro wielki dzień, więc odpocznij! Będziemy czekać z niecierpliwością na relację.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka ale masz przepiękną Bułeczkę! <3 <3 <3

Rucola lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, ale on już ma włoski! Do wycałowania <3
    Jak go już jutro zobaczysz, to pewnie będzie cudowny moment :) Opowiesz potem, co?

A Piesełki Achii i Lamy faktycznie jakby podobne :) Ale ja bym sobie poszła na taki spacer z psem! Marzenia!

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie początek 16tc i mój górołaz (na tle Giewontu) w opakowaniu :)
    Ps nie kopiujcie usunę potem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 07:40

Luna1993, Aga9090, Rucola, Achia, blue00, KateKum, lamka, reset, Yoselyn82, StaraczkaNika, JustynaG, Sarna84, Lena21, Minie Black, summer86, KateHawke, olik321, malka, Flowwer, Emiilka, Lusesita, Karma88 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena cudowny <3 <3 <3 zakochałam się!

Lunaris podziwiam Cię i super z Ciebie laska :) <3

Lamka uwielbiam Waszą czwórkę :)

Lunaris, lamka, Rucola lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika jak tylko dostaniesz zielone światło to każe mężowi przywieźć nas na Orunię i się gdzieś przejdziemy a go wyśle na zakupy czy coś :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris,dałaś czadu kobieto hehehe,ja już po paru krokach łapię zadyszkę a gdzie na górę wejść?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 20:56

Lunaris lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam staremu na dzień ojca

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8154cefe0caf.jpg

Dziewczyny jestem wkurzona, bo tam gdzie robię połówkowe
    a) nie można wejść z partnerem
    b) nie ma opcji badania ginekologicznego i usg dopochwowego. Żart nie?
    Przecież zgodnie z postanowieniami NFZ mają OBOWIĄZEK zbadać szyjke na polowkowych. W życiu nie zapłacę za kolejną wizytę 200 zł prywatnie skoro dzieje się coś złego a nie chcą mnie zbadać. Czyli muszę po tym usg iść na ip, zgłosić bóle, dac się przyjąć na oddział i poinformować że odmówiono mi pomocy lekarskiej na polowkowym :/ nie wiem czy się śmiać czy płakać

Lunaris, lamka, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Lunaris,dałaś czadu kobieto hehehe,ja już po paru krokach łapię zadyszkę a gdzie na górę wejść?

Ha ha zadyszkę miałam non stop pod górkę. Najśmieszniejszy był moment jak szedł za mną chłopak ze swoją dziewczyną i mówi do niej "dyszysz jak w ciąży" wtedy odwróciłam się do nich przodem :D minę miał bezcenną i buraka na twarzy! :D ta wyprawa mi starczy na kilka następnych lat pieluchowania ;)

Luna polubiłam za koszulkę. Nie rozumiem takich dziwnych ustaleń, wszędzie gdzie byłam normalnie traktowali to że Tata chce być przy USG.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:03

blue00, lamka, Minie Black lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris super wyglądasz, zazdroszczę Ci bardzo, bo też chcieliśmy wejść na Giewont jak byliśmy teraz w górach przed 10.06, a okazało się, że w Tatrach praktycznie nigdzie nie można z psem. :-O Więc pozostało nam tylko kilka prostych szlaków... Oczywiście nie omieszkałam się poryczeć z tej przyczyny :-P

Achia widzę podobieństwo w kształcie pyszczka i uszach :-) <3 Ty masz suczkę czy pieska? Tu jeszcze jedno ujęcie mojej pieszczochy: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91bb25bfe29f.jpg

Luna aaaaaaaaaaw <3 jakie to miłe :-D a odnośnie połowkowego to ja bym się chyba wyklócała w gabinecie.

Nika zapraszam na spacer do Wrocławia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:07

Emiilka lubi tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamcia ja jestem zagorzałą kociarą ale w sumie nie wiem dlaczego pies nie miał by sobie połazić po szlaku? przecież nie zeżre niedźwiedzia! Dzieci tam wpuszczają...

Ps jak Ci pięknie wyrósł brzuszek :D <3

Rucola lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • KateKum Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Franio cudowny :)

Lamcia brzuszek piękny. Odnośnie sukienki od teściowej..... ja dostałam piżamę, tylko moja nie była taka ładna jak Twoja. Szorokie spodnie w kratę i bluza ze smutnym misiem, lubię ją bardzo, ale totalny anty sex, więc mój eM zawsze twierdzi, że to przez te piżamę jeszcze nie mamy dzieci ;)

lamka, Luna1993 lubią tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna pieszczocha :) moja to suczka :) tylko skubana nie lubi innych bab (w schronisku musiała być w boksie z psami bo tak się rządziła podobno). Więc jak spotykamy inna suczkę to niestety rzadko Bajla ma ochotę się zapoznać. Z psami bywa lepiej ale z reguły najchętniej wita się... Z psimi właścicielami :p

Rucola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna bez jaj!!!

• KateKum Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris dzielna babka z Ciebie. W dwupaku w górach... jest moc

Lunaris lubi tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, że będę się kłócić, ale po co mi znowu te nerwy. Nie wiem czy w ogóle nie odpuścić tego badania. Miałam już połówkowe u mojego gina

• KateKum Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna masakra jakaś, zero komfortu

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    Lunaris dzielna babka z Ciebie. W dwupaku w górach... jest moc
    ...na porodówce będę śpiewać inaczej :P ;)

blue00 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris pewnie podobnie jak to często bywa - wieczorem jest większy :-D ale rano też już mam mały balonik. A psów podobno nie wolno na terenie parku narodowego, bo niby zwierzyna je czuje i może zaatakować (?) dziwne, bo w tych samych górach na Słowacji już można i nikt nikogo nie atakuje.

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola , jak najbardziej się zgadzam z Tobą w sprawie 500+. Mimo tego, że sama nie jestem zwolenniczką tego systemu to gdyby mi się należało to bym skorzystała (głupotą byłoby nie wzięcie tego co dają).

A gdzie konkretnie jedziecie nad Bałtyk? :) Bo tu są 3 babki z Trójmiasta.

Phnappy , to nie jest takie łatwe zachwycać się takim noworodkiem. Co innego jak już masz taką Aluśkę Kaczorki co gaworzy i zaczyna broić :) Wtedy szybciej skrada nawet "obce" serca :)

Lunaris Piękny brzuszek :) Naprawdę podziwiam za wyprawę.

Lena , ale ten Twój synek ma ciemne włoski. Kawał chłopa z niego :)

U siebie nie mamy rodziców, co by mogli wspomóc w opiece nad Małą więc w grę wchodzi żłobek. Planuję wrócić po roku do pracy. No chyba, że stwierdzimy, że najkorzystniej byłoby postarać się o drugie. Wtedy łatwiej byłoby w przejściu wszelkich chorób żłobkowych bo jednak byłabym w domu. Ale to jest temat tak odległy, że decyzję będziemy podejmować później... a jak wiecie - życie i tak zweryfikuje, bo chcieć możemy a jak i kiedy wyjdzie to już zupełnie inna sprawa.
    Ale tak naprawdę, bardzo lubię swoją pracę i nie wyobrażam sobie nie pracować zawodowo. Uważam, że można to pogodzić z byciem rodzicem.

Rucola lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
‹‹ 919 920 921 922 923 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ