X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • malka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena! Bardzo się cieszę, że Franio jest taki dzielny i że wszytsko idzie w dobrym kierunku :) jest prześliczny! Jutro wielki dzień, więc odpocznij! Będziemy czekać z niecierpliwością na relację.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka ale masz przepiękną Bułeczkę! <3 <3 <3

Rucola lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, ale on już ma włoski! Do wycałowania <3
    Jak go już jutro zobaczysz, to pewnie będzie cudowny moment :) Opowiesz potem, co?

A Piesełki Achii i Lamy faktycznie jakby podobne :) Ale ja bym sobie poszła na taki spacer z psem! Marzenia!

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie początek 16tc i mój górołaz (na tle Giewontu) w opakowaniu :)
    Ps nie kopiujcie usunę potem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 07:40

Luna1993, Aga9090, Rucola, Achia, blue00, KateKum, lamka, reset, Yoselyn82, StaraczkaNika, JustynaG, Sarna84, Lena21, Minie Black, summer86, KateHawke, olik321, malka, Flowwer, Emiilka, Lusesita, Karma88 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena cudowny <3 <3 <3 zakochałam się!

Lunaris podziwiam Cię i super z Ciebie laska :) <3

Lamka uwielbiam Waszą czwórkę :)

Lunaris, lamka, Rucola lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika jak tylko dostaniesz zielone światło to każe mężowi przywieźć nas na Orunię i się gdzieś przejdziemy a go wyśle na zakupy czy coś :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris,dałaś czadu kobieto hehehe,ja już po paru krokach łapię zadyszkę a gdzie na górę wejść?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 20:56

Lunaris lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam staremu na dzień ojca

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8154cefe0caf.jpg

Dziewczyny jestem wkurzona, bo tam gdzie robię połówkowe
    a) nie można wejść z partnerem
    b) nie ma opcji badania ginekologicznego i usg dopochwowego. Żart nie?
    Przecież zgodnie z postanowieniami NFZ mają OBOWIĄZEK zbadać szyjke na polowkowych. W życiu nie zapłacę za kolejną wizytę 200 zł prywatnie skoro dzieje się coś złego a nie chcą mnie zbadać. Czyli muszę po tym usg iść na ip, zgłosić bóle, dac się przyjąć na oddział i poinformować że odmówiono mi pomocy lekarskiej na polowkowym :/ nie wiem czy się śmiać czy płakać

Lunaris, lamka, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Lunaris,dałaś czadu kobieto hehehe,ja już po paru krokach łapię zadyszkę a gdzie na górę wejść?

Ha ha zadyszkę miałam non stop pod górkę. Najśmieszniejszy był moment jak szedł za mną chłopak ze swoją dziewczyną i mówi do niej "dyszysz jak w ciąży" wtedy odwróciłam się do nich przodem :D minę miał bezcenną i buraka na twarzy! :D ta wyprawa mi starczy na kilka następnych lat pieluchowania ;)

Luna polubiłam za koszulkę. Nie rozumiem takich dziwnych ustaleń, wszędzie gdzie byłam normalnie traktowali to że Tata chce być przy USG.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:03

blue00, lamka, Minie Black lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris super wyglądasz, zazdroszczę Ci bardzo, bo też chcieliśmy wejść na Giewont jak byliśmy teraz w górach przed 10.06, a okazało się, że w Tatrach praktycznie nigdzie nie można z psem. :-O Więc pozostało nam tylko kilka prostych szlaków... Oczywiście nie omieszkałam się poryczeć z tej przyczyny :-P

Achia widzę podobieństwo w kształcie pyszczka i uszach :-) <3 Ty masz suczkę czy pieska? Tu jeszcze jedno ujęcie mojej pieszczochy: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91bb25bfe29f.jpg

Luna aaaaaaaaaaw <3 jakie to miłe :-D a odnośnie połowkowego to ja bym się chyba wyklócała w gabinecie.

Nika zapraszam na spacer do Wrocławia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:07

Emiilka lubi tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamcia ja jestem zagorzałą kociarą ale w sumie nie wiem dlaczego pies nie miał by sobie połazić po szlaku? przecież nie zeżre niedźwiedzia! Dzieci tam wpuszczają...

Ps jak Ci pięknie wyrósł brzuszek :D <3

Rucola lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • KateKum Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Franio cudowny :)

Lamcia brzuszek piękny. Odnośnie sukienki od teściowej..... ja dostałam piżamę, tylko moja nie była taka ładna jak Twoja. Szorokie spodnie w kratę i bluza ze smutnym misiem, lubię ją bardzo, ale totalny anty sex, więc mój eM zawsze twierdzi, że to przez te piżamę jeszcze nie mamy dzieci ;)

lamka, Luna1993 lubią tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna pieszczocha :) moja to suczka :) tylko skubana nie lubi innych bab (w schronisku musiała być w boksie z psami bo tak się rządziła podobno). Więc jak spotykamy inna suczkę to niestety rzadko Bajla ma ochotę się zapoznać. Z psami bywa lepiej ale z reguły najchętniej wita się... Z psimi właścicielami :p

Rucola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna bez jaj!!!

• KateKum Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris dzielna babka z Ciebie. W dwupaku w górach... jest moc

Lunaris lubi tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, że będę się kłócić, ale po co mi znowu te nerwy. Nie wiem czy w ogóle nie odpuścić tego badania. Miałam już połówkowe u mojego gina

• KateKum Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna masakra jakaś, zero komfortu

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    Lunaris dzielna babka z Ciebie. W dwupaku w górach... jest moc
    ...na porodówce będę śpiewać inaczej :P ;)

blue00 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris pewnie podobnie jak to często bywa - wieczorem jest większy :-D ale rano też już mam mały balonik. A psów podobno nie wolno na terenie parku narodowego, bo niby zwierzyna je czuje i może zaatakować (?) dziwne, bo w tych samych górach na Słowacji już można i nikt nikogo nie atakuje.

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola , jak najbardziej się zgadzam z Tobą w sprawie 500+. Mimo tego, że sama nie jestem zwolenniczką tego systemu to gdyby mi się należało to bym skorzystała (głupotą byłoby nie wzięcie tego co dają).

A gdzie konkretnie jedziecie nad Bałtyk? :) Bo tu są 3 babki z Trójmiasta.

Phnappy , to nie jest takie łatwe zachwycać się takim noworodkiem. Co innego jak już masz taką Aluśkę Kaczorki co gaworzy i zaczyna broić :) Wtedy szybciej skrada nawet "obce" serca :)

Lunaris Piękny brzuszek :) Naprawdę podziwiam za wyprawę.

Lena , ale ten Twój synek ma ciemne włoski. Kawał chłopa z niego :)

U siebie nie mamy rodziców, co by mogli wspomóc w opiece nad Małą więc w grę wchodzi żłobek. Planuję wrócić po roku do pracy. No chyba, że stwierdzimy, że najkorzystniej byłoby postarać się o drugie. Wtedy łatwiej byłoby w przejściu wszelkich chorób żłobkowych bo jednak byłabym w domu. Ale to jest temat tak odległy, że decyzję będziemy podejmować później... a jak wiecie - życie i tak zweryfikuje, bo chcieć możemy a jak i kiedy wyjdzie to już zupełnie inna sprawa.
    Ale tak naprawdę, bardzo lubię swoją pracę i nie wyobrażam sobie nie pracować zawodowo. Uważam, że można to pogodzić z byciem rodzicem.

Rucola lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
‹‹ 919 920 921 922 923 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ