Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka ale masz przepiękną Bułeczkę!
Rucola lubi tę wiadomość
-
Lena, ale on już ma włoski! Do wycałowania
Jak go już jutro zobaczysz, to pewnie będzie cudowny momentOpowiesz potem, co?
A Piesełki Achii i Lamy faktycznie jakby podobneAle ja bym sobie poszła na taki spacer z psem! Marzenia!
-
U mnie początek 16tc i mój górołaz (na tle Giewontu) w opakowaniu
Ps nie kopiujcie usunę potem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 07:40
Luna1993, Aga9090, Rucola, Achia, blue00, KateKum, lamka, reset, Yoselyn82, StaraczkaNika, JustynaG, Sarna84, Lena21, Minie Black, summer86, KateHawke, olik321, malka, Flowwer, Emiilka, Lusesita, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZamówiłam staremu na dzień ojca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8154cefe0caf.jpg
Dziewczyny jestem wkurzona, bo tam gdzie robię połówkowe
a) nie można wejść z partnerem
b) nie ma opcji badania ginekologicznego i usg dopochwowego. Żart nie?
Przecież zgodnie z postanowieniami NFZ mają OBOWIĄZEK zbadać szyjke na polowkowych. W życiu nie zapłacę za kolejną wizytę 200 zł prywatnie skoro dzieje się coś złego a nie chcą mnie zbadać. Czyli muszę po tym usg iść na ip, zgłosić bóle, dac się przyjąć na oddział i poinformować że odmówiono mi pomocy lekarskiej na polowkowymnie wiem czy się śmiać czy płakać
Lunaris, lamka, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Lunaris,dałaś czadu kobieto hehehe,ja już po paru krokach łapię zadyszkę a gdzie na górę wejść?
Ha ha zadyszkę miałam non stop pod górkę. Najśmieszniejszy był moment jak szedł za mną chłopak ze swoją dziewczyną i mówi do niej "dyszysz jak w ciąży" wtedy odwróciłam się do nich przodemminę miał bezcenną i buraka na twarzy!
ta wyprawa mi starczy na kilka następnych lat pieluchowania
Luna polubiłam za koszulkę. Nie rozumiem takich dziwnych ustaleń, wszędzie gdzie byłam normalnie traktowali to że Tata chce być przy USG.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:03
blue00, lamka, Minie Black lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris super wyglądasz, zazdroszczę Ci bardzo, bo też chcieliśmy wejść na Giewont jak byliśmy teraz w górach przed 10.06, a okazało się, że w Tatrach praktycznie nigdzie nie można z psem.
Więc pozostało nam tylko kilka prostych szlaków... Oczywiście nie omieszkałam się poryczeć z tej przyczyny
Achia widzę podobieństwo w kształcie pyszczka i uszachTy masz suczkę czy pieska? Tu jeszcze jedno ujęcie mojej pieszczochy: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91bb25bfe29f.jpg
Luna aaaaaaaaaawjakie to miłe
a odnośnie połowkowego to ja bym się chyba wyklócała w gabinecie.
Nika zapraszam na spacer do WrocławiaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:07
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Lamcia ja jestem zagorzałą kociarą ale w sumie nie wiem dlaczego pies nie miał by sobie połazić po szlaku? przecież nie zeżre niedźwiedzia! Dzieci tam wpuszczają...
Ps jak Ci pięknie wyrósł brzuszekRucola lubi tę wiadomość
-
Lena Franio cudowny
Lamcia brzuszek piękny. Odnośnie sukienki od teściowej..... ja dostałam piżamę, tylko moja nie była taka ładna jak Twoja. Szorokie spodnie w kratę i bluza ze smutnym misiem, lubię ją bardzo, ale totalny anty sex, więc mój eM zawsze twierdzi, że to przez te piżamę jeszcze nie mamy dziecilamka, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚliczna pieszczocha
moja to suczka
tylko skubana nie lubi innych bab (w schronisku musiała być w boksie z psami bo tak się rządziła podobno). Więc jak spotykamy inna suczkę to niestety rzadko Bajla ma ochotę się zapoznać. Z psami bywa lepiej ale z reguły najchętniej wita się... Z psimi właścicielami :p
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateKum wrote:Lunaris dzielna babka z Ciebie. W dwupaku w górach... jest moc
blue00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris pewnie podobnie jak to często bywa - wieczorem jest większy
ale rano też już mam mały balonik. A psów podobno nie wolno na terenie parku narodowego, bo niby zwierzyna je czuje i może zaatakować (?) dziwne, bo w tych samych górach na Słowacji już można i nikt nikogo nie atakuje.
-
Rucola , jak najbardziej się zgadzam z Tobą w sprawie 500+. Mimo tego, że sama nie jestem zwolenniczką tego systemu to gdyby mi się należało to bym skorzystała (głupotą byłoby nie wzięcie tego co dają).
A gdzie konkretnie jedziecie nad Bałtyk?Bo tu są 3 babki z Trójmiasta.
Phnappy , to nie jest takie łatwe zachwycać się takim noworodkiem. Co innego jak już masz taką Aluśkę Kaczorki co gaworzy i zaczyna broićWtedy szybciej skrada nawet "obce" serca
Lunaris Piękny brzuszekNaprawdę podziwiam za wyprawę.
Lena , ale ten Twój synek ma ciemne włoski. Kawał chłopa z niego
U siebie nie mamy rodziców, co by mogli wspomóc w opiece nad Małą więc w grę wchodzi żłobek. Planuję wrócić po roku do pracy. No chyba, że stwierdzimy, że najkorzystniej byłoby postarać się o drugie. Wtedy łatwiej byłoby w przejściu wszelkich chorób żłobkowych bo jednak byłabym w domu. Ale to jest temat tak odległy, że decyzję będziemy podejmować później... a jak wiecie - życie i tak zweryfikuje, bo chcieć możemy a jak i kiedy wyjdzie to już zupełnie inna sprawa.
Ale tak naprawdę, bardzo lubię swoją pracę i nie wyobrażam sobie nie pracować zawodowo. Uważam, że można to pogodzić z byciem rodzicem.Rucola lubi tę wiadomość