Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Summer, mój lekarz powiedział, że po terminie nie trzeba skierowania, że muszą mnie przyjąć. Specjalnie o to pytałam, bo już nie idę do niego na wizytę. Kazał mi się zgłosić tydzień po terminie w poniedziałek 2.07. Powiedział, że on będzie we wtorek i najpóźniej 3.07 zrobimy tak, żebym urodziła. Ale wiadomo, że wolałabym naturalnie. Remont powoli się kończy więc za 2-3 dni też zaczynam stosować wszystkie metody na wywołanie porodu. Mam nadzieję, że są skuteczne i nam pomogą
spróbuj się do czwartku nie stresować za bardzo. Na pewno z lekarzem ustalicie jakiś dobry plan działania.
Rucola, Aga9090, pilik, summer86 lubią tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny za wszystkie miłe słowa
Mała leży już główką w dół, zupełnie jakby chciała wychodzić
Szyjka długa na 4cm!Łożysko na przedniej ścianie, więc za ruchami jeszcze sobie poczekamy. Zwiększona dawka żelaza, no i wciąż kontrolujemy cukier. Ale ogółem wszystko jest DOBRZE
Za 4 tygodnie widzimy się na połówkowychI póki co mamy zielone światło na jakiś krótki lot samolotem - jeśli dorwiemy jakieś last minute
Ale to jeszcze będzie jedna wizyta przed naszym urlopem
Bajka, duża już ta Twoja córeczka
Luna, jestem z Tobą :*Rucola, veritaserum, olik321, summer86, Bajkaaa, Jeżowa, golonat, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Ja dziś mam kiepski dzień. Nie dość, ze czuję się zmulona, pogoda od dłuższego czasu mi nie służy o czym wam intensywnie przypominam
to jeszcze denerwują mnie zusami. Eh, chciałabym żeby moja energia powróciła...
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Summer nie stosuje wiesiołka, wczesniej nie chciałam nic robić, żeby przypadkiem za szybko nie urodzić. A teraz to chyba już bez sensu, zwłaszcza, że właśnie wkładanie sobie go jakoś mnie nie przekonuje. Kilka dni robiłam masaż krocza, ale to jest dość niewygodna procedura i mi się odechciało. W planie mam seks, skakanie na piłce, spacery, ananas i sprzątanie (które i tak mnie nie ominie po remoncie). Ponoć jeszcze mogą pomóc pokarmy zwiększające perystaltykę jelit, więc sposoby na zaparcia mogą pójść w ruch
Luna, przykro mi, że takie informacje masz po wizycie. Mam nadzieję, że lekarze znajdą szybko wyjście z sytuacji i że wadą nie jest groźna.
Admiralka
Bajka Zosia rośnie jak na drożdżach!
Ania współczuję tych skurczy! Możesz mi je oddać, albo Summer, Pilik też pewnie by przygarnęła.
Ja mam dzisiaj dzień lenia i na obiad zamówiłam pizzę. Z ostrą papryczkąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 14:19
summer86, Bajkaaa, Rucola, admiralka lubią tę wiadomość
-
JustynaG wrote:To ja pokażę swój brzuszek z 28tc
Nie da się go ukryć ale też nie ma takiej potrzeby.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97dc25bac21c.jpg
Jaki przepiękny brzuszek! Absolutnie nie ma czego ukrywać, za ładny jestJustynaG lubi tę wiadomość
-
Luna- nie umiem Ci pomóc, ale będę myślami z Tobą cały czas
To na pewno straszak!
Notabene, ja o tym, że mam wrodzoną (!) wadę serca dowiedziałam się mając ponad 20 lat (nie przeszkodziło mi to nawet w zawodniczym jeżdżeniu na nartach w klubie sportowym), przez kilka lat brałam betablockery, a teraz nawet tego nie łykam i mam się świetnie. Tylko w latach 85/86 nikt bez wskazań usg nie robił, o prenatalnych nie wspominając, więc moja mama nie miała ani razu!Luna1993 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Tak się skupiłam na Lunie, że zapomniałabym: Admiralka, Jeżowa- gratuluję zdrowych dziewczynek! :* Bajka - Zosia to już kawał człowieka, niech dalej tak ślicznie rośnie. No i last but not least - Ania, trzymam kciuki, żeby te skurcze jeszcze dały Ci posiedzieć w dwupaku.
admiralka, Bajkaaa lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Hej,
U mnie przerwa spowodowana przymusem podlewania kwiatków u Mamy która wyjechałaWczoraj nie miałam czasu na to.
Lunka mam nadzieję że to jakaś pomyłka jednak i na wizycie się to nie potwierdzi. Płyn w woku osierdziowym jest wynikiem zapalenia u dorosłych i leczymy go antybiotykami albo punkcją. Nie wiem jak to się ma do dzieci w brzuszkuSam płyn nie jest tak skomplikowany medycznie jak wady wrodzone serca ale wszystko da się ogarnąć. Życzę Ci i maleństwu żeby to była jedna wielka pomyłka i nie trzeba było interweniować.
Aga, Justyna piękne brzusie
Bajka Zośka zuch dziewczyna! Niech dalej rosnie
Admirałka super córciabyle do przodu!
Malka, Summer do mnie to jeszcze nie dociera że Wy już za chwilę rodzicie! emocjonujące dni nas czekają
Jak czytam o Waszych problemach z ZUSem to myślę sobie jak to dobrze być w tej nieszczęsnej państwowej branży i mieć teraz wywalone na wszystkie papiery! Współczucia dziewczyny!
Właśnie opchnęłam 2 naleśniczory z serem i brzoskwiniami a za chwilę dalszy ciąg zapychania owoców! dziś robię sobie dzień podjadaniaLuna1993, admiralka, summer86, JustynaG, Bajkaaa, lamka, Jeżowa, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Dziś poszłam na targowisko i nie mogłam się zdecydować więc mam maliny, czereśnie i czerwoną porzeczkę
Luna1993, malka, Jeżowa, admiralka, Aga9090, olik321, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wiem, że to nie wyrok dla Zuzi, ale same wiecie jak bardzo każda mama się martwi o swoje dziecko. W życiu bym nie pomyślała, że nas to może spotkać. Przez to wszystko zapomniałam mówić, że szyjka na usg przez brzuch bez zmian, dziś pewnie gin też mi zmierzy. Chociaż tyle dobrego. Ja po obiadku u babci i czekam na wizytę, strasznie mi się dłuży
Justyna zazdroszczę, mam straszną ochotę na porzeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 15:30
-
Luna1993 wrote:Justyna zazdroszczę, mam straszną ochotę na porzeczki
Wpadaj do Krakowa, mam na krzaczkach pod domemLuna1993 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny