Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarna84 wrote:Lameczko mówisz i masz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/647ae56729c3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7d36c500fa0.jpg
Pozdrowienia dla wszystkich ciotek :*
Kaczorka twoja Aluśka jest badzo dzielna.
Sarna84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Co do hemoglobiny to mi ostatnio między wizytami spadła z 11,4 na 10,7 i dostałam Tardyferon na receptę. Normy niby są od 12, ale w ciąży od 11. Dorzuciałam do tego burak forte w tabletkach i od dzisiaj pije sok z pokrzywy (szkoda, ze taki niesmaczny).Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Mi w pierwszej ciazy też hemoglobina spadała, co jest naturalne - startowałam z 12,5, później spadła do 11,3 - przy tej dostałam żelazo. Od 36 tyg znowu zaczęła trochę rosnąć, także przed porodem miałam jakieś 11,9. Po porodzie naturalnym miałam tylko 7,8 i długo dochodziłam do siebie, bo to już spora anemia, zawroty głowy i brak apetytu.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ja w związku z mocnym postanowieniem poprawy swojej aktywności idę gotować obiadek, a dziś serwuję kotleciki z bobu, świeże ziemniaczki i mizerię
Chętne zapraszam
Bocianiątko, Jeżowa, veritaserum, Aga9090, lamka, Sarna84, olik321, Amal, Lusesita, Luna1993, malka, Emiilka, JustynaG lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
ADAŚ
chyba cały czas się uśmiecha
piękny jest!
A może ktoś ma pomysł na przesolonego kalafiora? ugotowała i zanadto dosoliłammyślę co może by z niego jakieś kotlety zrobić?
Sarna84, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dalej tłusto ale smacznie
kotlety schabowe, fasolka szparagowa, ziemniaki z koperkiem
Mąż wniebowzięty. Ostatnio mi powiedział ,że dawno nie jadł tak dobrze odkąd jestem na zwolnieniu
Aga9090, lamka, Lunaris, Karma88, Emiilka, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry :*
Niedawno się obudziłam...dzisiaj mam ostatni dzień zwolnienia, więc korzystam
powiem Wam, że po miesiącu ciężko mi będzie.. ale 10 lipca już lecimy na wakacje
Niestety obudziłam się znowu z pobolewającym brzuchemnie jest gorzej, ale cały czas czuję dyskomfort... chyba zrobię sobie dzień na lekkiej zupie i sucharkach...
Piękne macie brzuszki ciążowemój chyba rzeczywiście mały jak patrzę na dziewczyny na podobnym etapie
Wczoraj jak pokazałam mojemu te ciuszki co tutaj wstawiłam... to jak mu się oczy świeciły...zaczął oglądać i tak pyta "a jak to się w ogóle zakłada?"
Trzymam mocno kciuki za pilik, malkę i summer zaraz Wasze córeńki będą po tej stronie
Ania jesteś b dzielna i chyba masz jakieś super moce, że nie skurcze Cię nie bolą!!
Sarna śliczny Synio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 12:27
lamka, Sarna84, pilik lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyVeritaserum ja wczoraj zrobiłam mężowi schabowego i kalafior. Sobie bez panierki
ale też muszę zadbać o żelazo (wprawdzie mam 12 ale też tendencja spadkowa), stąd ta wieprzowina. I mam znowu ochotę na sałatkę od Malki
veritaserum lubi tę wiadomość
-
Hej. Od kilku dni przymierzalam się do napisania,ale mam tak kiepski czas,że nie chciałam Wam marudzic.
Lenka, gratuluję narodzin synka i trzymam kciuki żebyście jak najszybciej mogli zabrać go do domu.
Luna, za Ciebie i Zuzie również trzymam kciuki, wierzę mocno w to ze wszystko będzie dobrze.
Ania i Bajka jesteście dzielne, u mnie dwa dni w szpitalu skończyły się mini depresją.
U mnie mała tak nisko leży ze ciągle uciska szyjke, co powoduje skurcze, niby chwilowe, ale dość mocne.
Dostałam zakaz stresowania sie, jazdy na rowerze i spania na plecach.
Nie macie pojęcia jak bardzo chce mieć poród juz za sobą, czuję się źle, ciągle głowa mnie boli i jestem jakas "wypluta".
Mam nadzieję że w końcu skończy się ten marny czas i znów będę miała mnóstwo energii.
Miłego dnia ❤ -
Ania1003 wrote:M nie wie kiedy wraca. Na razie nie ma planu podmiany. Za kilka dni powinno być coś wiadomo. A ja tylko czekam na tą informację 'kiedy'...
Wtedy zrobię wszystko żeby urodzić po jego powrocie i bez odsyłania do domu.
Jak się tak da to byłoby super, żeby M zdążył, ale dzieć sobie chyba sam wybierze porę.
olik malutki masz ten brzuszek, ale taki sliczny!
Sarna do schrupania mały szkrabek!
To chyba czas żebym i ja wrzuciła fałda... Tak, tak siniaki to Clexane
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de15325eba97.jpg
Ewela super, że się odzywasz. Im bliżej końca tym chyba ciężej i psychicznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 12:32
Aga9090, Sarna84, Siwulec, Jeżowa, olik321, Lunaris, Bajkaaa, Rucola, blue00, Yoselyn82, Lusesita, malka, KateHawke, Emiilka, JustynaG, Kaczorka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:ADAŚ
chyba cały czas się uśmiecha
piękny jest!
Zbyt piękne by to było, on jest z tych "nieodkładalnych", gdy już próbuje to jest placz,a przynajmniej ostre marudzenie. Jednak co by nie robił, czy się śmieje, czy marudzi- jest na maxa słodziakowy.Karma88, Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Karma, brzuszek brzuszkiem ale te pośladki
Za duże.Zawsze miałam dupsko, na fitness jak latałam do niedawna to fajnie się ujędrniły, a teraz szkoda gadać. No i cellulit swoje pieprzy.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
lamka wrote:Dziewczyny ja mam ostatnio ogromny problem z pewnością siebie, bo ciało mi się zmienia, cellulit się robi, brzuch wypukły. W sensie nie żebym nie wiedziała, że w ciąży rośnie brzuch ale czuję się jak taka parówka nieatrakcyjna ostatnio.
Jeszcze byłam w tamtym tygodniu w h&m i mieli tam takie okropne światło w przymierzalni, wyglądałam jak kupa sadła pokryta cellulitem. A Wy wszystkie takie modelki z brzuszkami przepiękne.
Malka, Olik, Rucola przecudnie wyglądacie.
Lamka jakbym Ci pokazała swoje uda to byś zobaczyła celulit... jest masakra.
Dziś mi się tak woda zatrzymuje, że bransoletka nawet nie rusza się na ręce, a normalnie była sporo za duża.
Mimo, że nie masz dodatkowych kg ( zazdroszczę) to progesteron robi swoje i niestety ciało robi się flakowate. Też miałam z tym problem, teraz na wakacjach nawet bardzo bo jak ubrać coś krótszego. Ale z drugiej strony jesteśmy w ciąży i ciało ma prawo nie być idealne. Do tego moje wszystkie znajome mówią, że też miały celulit wodny i samo zeszło po ciąży więc trzymam je za słowo
A propo dużego apetytu, wracając z ćwiczeń wciągnęłam kaszankę o tak na zimno.. przecież dojść do domu 20 minut to już za długoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 12:57
lamka lubi tę wiadomość
-
Rucola A to masz?
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0616997006.html?utm_medium=unpl&utm_source=facebook&utm_campaign=dpaprospecting_w44_performance&utm_content=performance&utm_term=pl
olik321, Rucola lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Sarna próbuj z chustą/ nosidełkiem w takim razie- choćby tylko na ten czas kiedy potrzebujesz coś zrobić