Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:Reset bo tu jeszcze nie wiesz a już lecą dni twojej ciąży
Urojonej to już jakiś szósty miesiąc
Luna1993 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Kochane mam wynik cukrzycy
Na czczo 88
Po godzinie 115
Po dwóch 115
Widzę że w normie ale co to znaczy że nie spadła ani nie wzrosła? -
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Właśnie też czytam, że po 2 godzinach ma być po prostu mniej niż 140
trzeci wynik co prawda powinien być niższy niż drugi, a przede wszystkim nie wyższy.
Miałaś badaną cytomegalię na poczatku ciąży?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Kochana te wyniki "niestety" nie wskazują na cukrzycę
trzeci wynik co prawda powinien być niższy niż drugi, a przede wszystkim nie wyższy.
Miałaś badaną cytomegalię na poczatku ciąży? -
nick nieaktualny
-
Ale się rozpisałyście o jedzeniu. U mnie miał być dzisiaj makaron z bobem i boczkiem, ale nie było bobu w sklepie więc będzie makaron z krewetkami i cukinią. Bób spróbuję jutro gdzieś kupić, takie kotleciki bym zjadła
Lunaris kotlety z kalafiora uwielbiam!summer86, agulineczka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żeby nie było ze jestem gołosłowna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6c3d6782e25.jpgJeżowa, Luna1993, Siwulec, KateHawke, summer86, malka, Karma88, Aga9090, Sarna84, lamka, Bajkaaa, pilik, Achia, Emiilka, Yoselyn82, Anaaa90, admiralka, JustynaG, Lunaris, blue00, Lusesita lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Ja cytomegalię robiłam w alabie, takim bezpośrednio przy laboratorium i wynik miałam po około 4 godzinach. Hmm w sumie to nie wiem czy to czasem nie była mononukleoza a nie cytomegalia. Nie pamiętam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 15:10
Luna1993 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Luna trzymam cały czas kciuki, żeby jednak coś wyszło w Twoich badaniach, co tłumaczyłoby te anomalie na serduszku Zuzi... A oprócz tego trzymam kciuki, żeby do 30 tygodnia po prostu wszystko wyszło na prostą!
Lena mam nadzieję, że spędzasz cudowny dzień ze swoim synkiem, choćby i w szpitalu. Oby tych dni szpitalnych było jak najmniej, żebyś mogła szybko zabrać Frania do domu i tulić go bez ograniczeń.
Piękne macie brzuszki dziewczętai pyszne obiady/przekąski
ja dzisiaj wsunęłam czerwone porzeczki i tak myślę czy nie pójść gdzieś i nie dokupić jeszcze więcej
Rucola, Siwulec, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny