X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własna łazienka to duzy luksus dodający spokoju psychicznego chyba co?
    czyli masz studetów jednak na głowie dzisiaj?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj łazienka to akurat wybawienie tutaj. Na jakoś 8 sal jest jeden kibel? Coś w ten deseń. A na salach po 2-3os. Dlatego się nie chcę ruszać.
    Jedynie to doba 40zł jak jestem sama. Na razie mi tak policzyli jedną dobę widziałam w papierach. Przez resztę czasu kogoś dokoptowali co mi zbyt nie przeszkadzało. Ale to raczej są osoby na chwilę.

A studentki widziałam z babeczkami o większych brzuchach (koniec ciąży jakoś).
    Nikt mnie nie pytał czy chcę uczestniczyć w tym także chyba się nie nadaję ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 09:22

• Rucola Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry !!!
    Minnie kciuki :*
    Bajeczko oatrz jak ten czas zapiernicza:) spokojnie dotrwamy jeszcze miesiac, zobaczysz;)
    Lunka teraz obrona ale po obronie musicie koniecznie diagnozować Zuzie, nie ma na co czekać i koniecznie w szpitalu, który jest w stanie pomóc gdyby okazało się, że jakaś malutka wada jednak jest. Musicie być przygotowani do działania :*
    Olik powodzenia w odchudzaniu emka;) mój się ze mną wagowo nie chce integrować... Ja też 10 kg do przodu:)
    Dziś w nocy obudził mnie Lewko, tłukł się niemiłosiernie. Budzę się i co? Okazało się ze totalnie zdretwiala mi lewa ręka bo na niej spałam, ale tak totalnie ze nie moglam nią ruszyć. Obudziłam emka, zaczął mi nią ruszać i krążenie bardzo powoli zaczęło wracać....

Bajkaaa lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu jednak samemu czasami lepiej w sali. Chociaż na dłuższą metę to nie wiem jak bym wolała. Powodzenia! :*
    Minie Black wrote:
    Mi się udało zamówić wizytę za 9.50!zwolnilo się! Także dzisiaj prenatalne.. Nieśmiało Proszę o kciuki......

Minie mocne kciuki za prenatalne. wierzę, że będzie ok! <3
    Luna1993 wrote:
    Karma moją rodziną reagowała tak samo, sama wiesz... Dopiero jak wyszła wada serca to się przejęli. Ale rodzice i tak nie na długo. Ważne że my wiemy swoje i robisz wszystko, żeby Twoje dziecko było zdrowe, a kto nie miał problemów z ciąża to tego nie zrozumie niestety. Czujesz się dzisiaj lepiej? I Justyna dobrze pisze, o porodzie powiedzieć po, a nie w trakcie bo mi teściowa co godzinę dzwoniła a mąż co chwile wchodził rozmawiać :/ teraz tak właśnie zrobimy

Wczoraj szukałam też kardiologa prenatalnego i najbliżej mamy Warszawa albo klinikę w Łodzi. Rozmawiałam z emkiem i jesteśmy zdecydowani jechać. Wolę poznać konkretna wadę przed porodem, a nie diagnozowac po, tak jak byłoby tutaj w Bydgoszczy. Jeśli się okaże coś poważnego to przecież trzeba odpowiedniej opieki podczas i po porodzie dla małej

Dziękuję już mi lepiej. M co jakiś czas podpytuje o te badania jeszcze, bo widzę, że nie do końca kuma. U nas o tyle średnio cokolwiek ukryć, bo mieszkamy w domku. My z M na piętrze, a rodzice na parterze. Czasami pewne rzeczy ciężko ukryć przed najbliższymi.
    Kochana jak coś to zapraszam do siebie na jakąs kawkę, ciacho w przerwie jakbyscie w Warszawie byli. Skąd Ty byś jeździła? Gdybyś potrzebowała tu jakiejś pomocy czy żeby nawet przenocować to służę pomocą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 09:40

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma a co to jest ta panorama? Coś wstylu niffty?

Synek 💚 31.08.2018r.
  • malka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się właśnie wkurzyłam. Lekarz kazał mi się w tym tygodniu umówić na KTG, że niby położna jest dwa razy w tygodniu. Dzwonię a babka mi mówi, że położna będzie dopiero w piątek popołudniu. Jeszcze nie miałam robionego ani jednego ktg, to chyba za długo do piątku! Napisałam SMS do lakarza, bo nie wiem co mam robić :/

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny, ja już po śniadaniu była bułka z masłem...

Był obchód, małe daje rade ma 6 cm i chcą mnie w środę wypisać, żeby na czwartek na prenatalne zdążyć :)

malka, Achia, Bajkaaa, Kaczorka, Jeżowa, Lusesita, Siwulec, Rucola, Tosia2323, Lunaris, pilik, JustynaG, olik321, Phnappy, agulineczka, lamka, Yoselyn82, StaraczkaNika, KateHawke, blue00, Sarna84, Lena21, Czrna 81, Czrna 81, Czrna 81, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to super wiadomość! :)

• malka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga super wieści!

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)

Karma przykra sprawa. Najgorsze jest to, jak najbliżsi zawodzą. Mam nadzieję, że wszystko się wyprostuje.

Aga super <3

U mnie ciemno i pochmurno.
    Moja córka młodsza kończy dziś 3 m-ce :-) Nie wiem kiedy to zleciało.
    Ja postanowiłam od dzisiaj wziąć się za sobie i nawet wrócić do lekkich ćwiczeń, bo wyglądam jak wieloryb.

Dziewczyny na stronie Smyk jest obniżka cen o 50%. Dobrze że się wytrzymałam z zamowieniem, bo kupiłam to samo o wiele taniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 10:00

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to cudowna wiadomość! bardzo się cieszę, że z maluszkiem wszystko w porządku! Dzidzia jest niezniszczalna!!!

Minie czekam na super zdjęcia z prenatalnych :) :)

malka mam nadzieję, że uda Ci się mieć te dwa KTG w tym tygodniu, może w jakimś innym miejscu by się udało czy coś?

Luna ucz się pilnie, już za chwilę koniec <3... na chwilę :D

Luna1993 lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita- jak Ci się udało kupić taniej to masz szczęście.
    Smyk pod tym względem jest przebiegły.
    Chciałam najtańszy kocyk do szpitala za 19,99zł. Był z firmy SMIKI.
    Ostatnio były te promocje na tą markę, więc myślę poczekam i kupię jeszcze taniej z kodem. I tak obserwowałam kilka dni ceny.
    Dzień przed 'promo' kocyk kosztował 49,99zł a przy rabacie nie wychodziło nawet te 19,99zł żeby kupić za tyle co wcześniej. Był i tak droższy.

I to nie pierwsza rzecz z którą się tak przejechałam. Bardzo często widzę jak ceny nagle skaczą 2x w górę i niby są w promocji!
    Karuzelę do łóżeczka kupiłam tam za 142zł. Tydzień później widniała cena 249zł PROMOCJA i przekreślone 299zł...

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w poniedziałkowy deszczowy dzień. Wczoraj mąż wyciągnął mnie na zakupy i chyba za lekko się ubralam i dziś juz leżę w łóżku,bo czuję że łapie mnie przeziębienie :/
    Kciuki za wizyty, badania i naukę :)

Dziewczyny czy Emilka ostatnio cos pisała a ja przeoczyłam? Chyba długo jej tutaj nie bylo...

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma dziękuję, na pewno jak wybierzemy warszawę to się do Ciebie odezwę :* najpierw i tak byśmy jechali jednorazowo prywatnie, a wtedy może jakieś skierowanie na specjalistyczne badania czy do kliniki. A jesteśmy z Bydgoszczy więc kawałek drogi jest :/ ale to wszystko mało istotne. Czekam do usg u mojego gina za tydzień i jak nie będzie nic lepiej to od razu decydujemy gdzie się udać i to jak najszybciej tak jak pisze Rucola. Jesteście kochane :*

Ja dopiero siadam do nauki, bo jak zwykle coś musi się dziać i mnie brzuch zaczął mocno boleć. Ale nospa i magnez dały radę :) to pewnie z nerwów

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja też na to zwracam uwagę.
    Teraz na ubranka jest promocja. Sporo rzeczy miałam już dłuższy czas w koszyku, bo codziennie coś modyfikowalam. Ceny są na prawdę niskie.

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, witam 8tc :)

Minie kciukam i czekam na piękne foto :)

Nenusia jak dobrze czytać dobre informacje :D

Bajka i Ania za Wasze dwupaki ciągle zaciskam kciuki

aaaaa no i Luna za 5 z obrony :* :* :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 10:16

Luna1993, lamka lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to są fantastyczne wiadomosci. Masz bardzo waleczne dziecko !!!

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela Emilka ostatnio nic nie pisze ale może podczytuje ;) to się na pewno odezwie :)

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chciałam kupić ubranka rozmiar 50 w smyku bo mega promocja na pajace ale dziś mam mieć kasę na koncie a już są niedostępne :( i nie wiem skąd kupić by nie wydać dużo pieniędzy bo ubranek mam mnóstwo tylko ani jednego 50

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam promocję w Smyku! Też miałam Wam pisać, bo tym razem ceny są faktycznie obniżone :)
    Przeglądam stronę dość regularnie i pamiętam ceny :p
    Ja się czaję na kurteczkę przejściową. Tylko oczywiście kminię nad rozmiarem.. obecnie mamy 74/80 (raczej 74). I myślę czy taka 80 styknie, żeby było na jesień i najlepiej jeszcze na wiosnę :p

Minie - czekamy na wieści z prenatalnych! :)

Aga - dzidziulek siłacz :) bierze przykład z mamy :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
‹‹ 984 985 986 987 988 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ