Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj łazienka to akurat wybawienie tutaj. Na jakoś 8 sal jest jeden kibel? Coś w ten deseń. A na salach po 2-3os. Dlatego się nie chcę ruszać.
Jedynie to doba 40zł jak jestem sama. Na razie mi tak policzyli jedną dobę widziałam w papierach. Przez resztę czasu kogoś dokoptowali co mi zbyt nie przeszkadzało. Ale to raczej są osoby na chwilę.
A studentki widziałam z babeczkami o większych brzuchach (koniec ciąży jakoś).
Nikt mnie nie pytał czy chcę uczestniczyć w tym także chyba się nie nadajęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 09:22
-
Dzień dobry !!!
Minnie kciuki :*
Bajeczko oatrz jak ten czas zapiernicza:) spokojnie dotrwamy jeszcze miesiac, zobaczysz;)
Lunka teraz obrona ale po obronie musicie koniecznie diagnozować Zuzie, nie ma na co czekać i koniecznie w szpitalu, który jest w stanie pomóc gdyby okazało się, że jakaś malutka wada jednak jest. Musicie być przygotowani do działania :*
Olik powodzenia w odchudzaniu emka;) mój się ze mną wagowo nie chce integrować... Ja też 10 kg do przodu:)
Dziś w nocy obudził mnie Lewko, tłukł się niemiłosiernie. Budzę się i co? Okazało się ze totalnie zdretwiala mi lewa ręka bo na niej spałam, ale tak totalnie ze nie moglam nią ruszyć. Obudziłam emka, zaczął mi nią ruszać i krążenie bardzo powoli zaczęło wracać....Bajkaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Aniu jednak samemu czasami lepiej w sali. Chociaż na dłuższą metę to nie wiem jak bym wolała. Powodzenia! :*
Minie Black wrote:Mi się udało zamówić wizytę za 9.50!zwolnilo się! Także dzisiaj prenatalne.. Nieśmiało Proszę o kciuki......
Minie mocne kciuki za prenatalne. wierzę, że będzie ok!
Luna1993 wrote:Karma moją rodziną reagowała tak samo, sama wiesz... Dopiero jak wyszła wada serca to się przejęli. Ale rodzice i tak nie na długo. Ważne że my wiemy swoje i robisz wszystko, żeby Twoje dziecko było zdrowe, a kto nie miał problemów z ciąża to tego nie zrozumie niestety. Czujesz się dzisiaj lepiej? I Justyna dobrze pisze, o porodzie powiedzieć po, a nie w trakcie bo mi teściowa co godzinę dzwoniła a mąż co chwile wchodził rozmawiaćteraz tak właśnie zrobimy
Wczoraj szukałam też kardiologa prenatalnego i najbliżej mamy Warszawa albo klinikę w Łodzi. Rozmawiałam z emkiem i jesteśmy zdecydowani jechać. Wolę poznać konkretna wadę przed porodem, a nie diagnozowac po, tak jak byłoby tutaj w Bydgoszczy. Jeśli się okaże coś poważnego to przecież trzeba odpowiedniej opieki podczas i po porodzie dla małej
Dziękuję już mi lepiej. M co jakiś czas podpytuje o te badania jeszcze, bo widzę, że nie do końca kuma. U nas o tyle średnio cokolwiek ukryć, bo mieszkamy w domku. My z M na piętrze, a rodzice na parterze. Czasami pewne rzeczy ciężko ukryć przed najbliższymi.
Kochana jak coś to zapraszam do siebie na jakąs kawkę, ciacho w przerwie jakbyscie w Warszawie byli. Skąd Ty byś jeździła? Gdybyś potrzebowała tu jakiejś pomocy czy żeby nawet przenocować to służę pomocą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 09:40
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
A ja się właśnie wkurzyłam. Lekarz kazał mi się w tym tygodniu umówić na KTG, że niby położna jest dwa razy w tygodniu. Dzwonię a babka mi mówi, że położna będzie dopiero w piątek popołudniu. Jeszcze nie miałam robionego ani jednego ktg, to chyba za długo do piątku! Napisałam SMS do lakarza, bo nie wiem co mam robić
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny, ja już po śniadaniu była bułka z masłem...
Był obchód, małe daje rade ma 6 cm i chcą mnie w środę wypisać, żeby na czwartek na prenatalne zdążyćmalka, Achia, Bajkaaa, Kaczorka, Jeżowa, Lusesita, Siwulec, Rucola, Tosia2323, Lunaris, pilik, JustynaG, olik321, Phnappy, agulineczka, lamka, Yoselyn82, StaraczkaNika, KateHawke, blue00, Sarna84, Lena21, Czrna 81, Czrna 81, Czrna 81, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Karma przykra sprawa. Najgorsze jest to, jak najbliżsi zawodzą. Mam nadzieję, że wszystko się wyprostuje.
Aga super
U mnie ciemno i pochmurno.
Moja córka młodsza kończy dziś 3 m-ceNie wiem kiedy to zleciało.
Ja postanowiłam od dzisiaj wziąć się za sobie i nawet wrócić do lekkich ćwiczeń, bo wyglądam jak wieloryb.
Dziewczyny na stronie Smyk jest obniżka cen o 50%. Dobrze że się wytrzymałam z zamowieniem, bo kupiłam to samo o wiele taniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 10:00
-
Aga to cudowna wiadomość! bardzo się cieszę, że z maluszkiem wszystko w porządku! Dzidzia jest niezniszczalna!!!
Minie czekam na super zdjęcia z prenatalnych
malka mam nadzieję, że uda Ci się mieć te dwa KTG w tym tygodniu, może w jakimś innym miejscu by się udało czy coś?
Luna ucz się pilnie, już za chwilę koniec... na chwilę
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusesita- jak Ci się udało kupić taniej to masz szczęście.
Smyk pod tym względem jest przebiegły.
Chciałam najtańszy kocyk do szpitala za 19,99zł. Był z firmy SMIKI.
Ostatnio były te promocje na tą markę, więc myślę poczekam i kupię jeszcze taniej z kodem. I tak obserwowałam kilka dni ceny.
Dzień przed 'promo' kocyk kosztował 49,99zł a przy rabacie nie wychodziło nawet te 19,99zł żeby kupić za tyle co wcześniej. Był i tak droższy.
I to nie pierwsza rzecz z którą się tak przejechałam. Bardzo często widzę jak ceny nagle skaczą 2x w górę i niby są w promocji!
Karuzelę do łóżeczka kupiłam tam za 142zł. Tydzień później widniała cena 249zł PROMOCJA i przekreślone 299zł... -
Witam się w poniedziałkowy deszczowy dzień. Wczoraj mąż wyciągnął mnie na zakupy i chyba za lekko się ubralam i dziś juz leżę w łóżku,bo czuję że łapie mnie przeziębienie
Kciuki za wizyty, badania i naukę
Dziewczyny czy Emilka ostatnio cos pisała a ja przeoczyłam? Chyba długo jej tutaj nie bylo... -
nick nieaktualnyKarma dziękuję, na pewno jak wybierzemy warszawę to się do Ciebie odezwę :* najpierw i tak byśmy jechali jednorazowo prywatnie, a wtedy może jakieś skierowanie na specjalistyczne badania czy do kliniki. A jesteśmy z Bydgoszczy więc kawałek drogi jest
ale to wszystko mało istotne. Czekam do usg u mojego gina za tydzień i jak nie będzie nic lepiej to od razu decydujemy gdzie się udać i to jak najszybciej tak jak pisze Rucola. Jesteście kochane :*
Ja dopiero siadam do nauki, bo jak zwykle coś musi się dziać i mnie brzuch zaczął mocno boleć. Ale nospa i magnez dały radęto pewnie z nerwów
-
dzień dobry, witam 8tc
Minie kciukam i czekam na piękne foto
Nenusia jak dobrze czytać dobre informacje
Bajka i Ania za Wasze dwupaki ciągle zaciskam kciuki
aaaaa no i Luna za 5 z obrony :* :* :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 10:16
Luna1993, lamka lubią tę wiadomość
-
Potwierdzam promocję w Smyku! Też miałam Wam pisać, bo tym razem ceny są faktycznie obniżone
Przeglądam stronę dość regularnie i pamiętam ceny :p
Ja się czaję na kurteczkę przejściową. Tylko oczywiście kminię nad rozmiarem.. obecnie mamy 74/80 (raczej 74). I myślę czy taka 80 styknie, żeby było na jesień i najlepiej jeszcze na wiosnę :p
Minie - czekamy na wieści z prenatalnych!
Aga - dzidziulek siłaczbierze przykład z mamy