SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własna łazienka to duzy luksus dodający spokoju psychicznego chyba co?
    czyli masz studetów jednak na głowie dzisiaj?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj łazienka to akurat wybawienie tutaj. Na jakoś 8 sal jest jeden kibel? Coś w ten deseń. A na salach po 2-3os. Dlatego się nie chcę ruszać.
    Jedynie to doba 40zł jak jestem sama. Na razie mi tak policzyli jedną dobę widziałam w papierach. Przez resztę czasu kogoś dokoptowali co mi zbyt nie przeszkadzało. Ale to raczej są osoby na chwilę.

A studentki widziałam z babeczkami o większych brzuchach (koniec ciąży jakoś).
    Nikt mnie nie pytał czy chcę uczestniczyć w tym także chyba się nie nadaję ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 09:22

• Rucola Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry !!!
    Minnie kciuki :*
    Bajeczko oatrz jak ten czas zapiernicza:) spokojnie dotrwamy jeszcze miesiac, zobaczysz;)
    Lunka teraz obrona ale po obronie musicie koniecznie diagnozować Zuzie, nie ma na co czekać i koniecznie w szpitalu, który jest w stanie pomóc gdyby okazało się, że jakaś malutka wada jednak jest. Musicie być przygotowani do działania :*
    Olik powodzenia w odchudzaniu emka;) mój się ze mną wagowo nie chce integrować... Ja też 10 kg do przodu:)
    Dziś w nocy obudził mnie Lewko, tłukł się niemiłosiernie. Budzę się i co? Okazało się ze totalnie zdretwiala mi lewa ręka bo na niej spałam, ale tak totalnie ze nie moglam nią ruszyć. Obudziłam emka, zaczął mi nią ruszać i krążenie bardzo powoli zaczęło wracać....

Bajkaaa lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu jednak samemu czasami lepiej w sali. Chociaż na dłuższą metę to nie wiem jak bym wolała. Powodzenia! :*
    Minie Black wrote:
    Mi się udało zamówić wizytę za 9.50!zwolnilo się! Także dzisiaj prenatalne.. Nieśmiało Proszę o kciuki......

Minie mocne kciuki za prenatalne. wierzę, że będzie ok! <3
    Luna1993 wrote:
    Karma moją rodziną reagowała tak samo, sama wiesz... Dopiero jak wyszła wada serca to się przejęli. Ale rodzice i tak nie na długo. Ważne że my wiemy swoje i robisz wszystko, żeby Twoje dziecko było zdrowe, a kto nie miał problemów z ciąża to tego nie zrozumie niestety. Czujesz się dzisiaj lepiej? I Justyna dobrze pisze, o porodzie powiedzieć po, a nie w trakcie bo mi teściowa co godzinę dzwoniła a mąż co chwile wchodził rozmawiać :/ teraz tak właśnie zrobimy

Wczoraj szukałam też kardiologa prenatalnego i najbliżej mamy Warszawa albo klinikę w Łodzi. Rozmawiałam z emkiem i jesteśmy zdecydowani jechać. Wolę poznać konkretna wadę przed porodem, a nie diagnozowac po, tak jak byłoby tutaj w Bydgoszczy. Jeśli się okaże coś poważnego to przecież trzeba odpowiedniej opieki podczas i po porodzie dla małej

Dziękuję już mi lepiej. M co jakiś czas podpytuje o te badania jeszcze, bo widzę, że nie do końca kuma. U nas o tyle średnio cokolwiek ukryć, bo mieszkamy w domku. My z M na piętrze, a rodzice na parterze. Czasami pewne rzeczy ciężko ukryć przed najbliższymi.
    Kochana jak coś to zapraszam do siebie na jakąs kawkę, ciacho w przerwie jakbyscie w Warszawie byli. Skąd Ty byś jeździła? Gdybyś potrzebowała tu jakiejś pomocy czy żeby nawet przenocować to służę pomocą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 09:40

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma a co to jest ta panorama? Coś wstylu niffty?

Synek 💚 31.08.2018r.
  • malka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się właśnie wkurzyłam. Lekarz kazał mi się w tym tygodniu umówić na KTG, że niby położna jest dwa razy w tygodniu. Dzwonię a babka mi mówi, że położna będzie dopiero w piątek popołudniu. Jeszcze nie miałam robionego ani jednego ktg, to chyba za długo do piątku! Napisałam SMS do lakarza, bo nie wiem co mam robić :/

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny, ja już po śniadaniu była bułka z masłem...

Był obchód, małe daje rade ma 6 cm i chcą mnie w środę wypisać, żeby na czwartek na prenatalne zdążyć :)

malka, Achia, Bajkaaa, Kaczorka, Jeżowa, Lusesita, Siwulec, Rucola, Tosia2323, Lunaris, pilik, JustynaG, olik321, Phnappy, agulineczka, lamka, Yoselyn82, StaraczkaNika, KateHawke, blue00, Sarna84, Lena21, Czrna 81, Czrna 81, Czrna 81, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to super wiadomość! :)

• malka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga super wieści!

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)

Karma przykra sprawa. Najgorsze jest to, jak najbliżsi zawodzą. Mam nadzieję, że wszystko się wyprostuje.

Aga super <3

U mnie ciemno i pochmurno.
    Moja córka młodsza kończy dziś 3 m-ce :-) Nie wiem kiedy to zleciało.
    Ja postanowiłam od dzisiaj wziąć się za sobie i nawet wrócić do lekkich ćwiczeń, bo wyglądam jak wieloryb.

Dziewczyny na stronie Smyk jest obniżka cen o 50%. Dobrze że się wytrzymałam z zamowieniem, bo kupiłam to samo o wiele taniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 10:00

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to cudowna wiadomość! bardzo się cieszę, że z maluszkiem wszystko w porządku! Dzidzia jest niezniszczalna!!!

Minie czekam na super zdjęcia z prenatalnych :) :)

malka mam nadzieję, że uda Ci się mieć te dwa KTG w tym tygodniu, może w jakimś innym miejscu by się udało czy coś?

Luna ucz się pilnie, już za chwilę koniec <3... na chwilę :D

Luna1993 lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita- jak Ci się udało kupić taniej to masz szczęście.
    Smyk pod tym względem jest przebiegły.
    Chciałam najtańszy kocyk do szpitala za 19,99zł. Był z firmy SMIKI.
    Ostatnio były te promocje na tą markę, więc myślę poczekam i kupię jeszcze taniej z kodem. I tak obserwowałam kilka dni ceny.
    Dzień przed 'promo' kocyk kosztował 49,99zł a przy rabacie nie wychodziło nawet te 19,99zł żeby kupić za tyle co wcześniej. Był i tak droższy.

I to nie pierwsza rzecz z którą się tak przejechałam. Bardzo często widzę jak ceny nagle skaczą 2x w górę i niby są w promocji!
    Karuzelę do łóżeczka kupiłam tam za 142zł. Tydzień później widniała cena 249zł PROMOCJA i przekreślone 299zł...

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w poniedziałkowy deszczowy dzień. Wczoraj mąż wyciągnął mnie na zakupy i chyba za lekko się ubralam i dziś juz leżę w łóżku,bo czuję że łapie mnie przeziębienie :/
    Kciuki za wizyty, badania i naukę :)

Dziewczyny czy Emilka ostatnio cos pisała a ja przeoczyłam? Chyba długo jej tutaj nie bylo...

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma dziękuję, na pewno jak wybierzemy warszawę to się do Ciebie odezwę :* najpierw i tak byśmy jechali jednorazowo prywatnie, a wtedy może jakieś skierowanie na specjalistyczne badania czy do kliniki. A jesteśmy z Bydgoszczy więc kawałek drogi jest :/ ale to wszystko mało istotne. Czekam do usg u mojego gina za tydzień i jak nie będzie nic lepiej to od razu decydujemy gdzie się udać i to jak najszybciej tak jak pisze Rucola. Jesteście kochane :*

Ja dopiero siadam do nauki, bo jak zwykle coś musi się dziać i mnie brzuch zaczął mocno boleć. Ale nospa i magnez dały radę :) to pewnie z nerwów

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja też na to zwracam uwagę.
    Teraz na ubranka jest promocja. Sporo rzeczy miałam już dłuższy czas w koszyku, bo codziennie coś modyfikowalam. Ceny są na prawdę niskie.

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, witam 8tc :)

Minie kciukam i czekam na piękne foto :)

Nenusia jak dobrze czytać dobre informacje :D

Bajka i Ania za Wasze dwupaki ciągle zaciskam kciuki

aaaaa no i Luna za 5 z obrony :* :* :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 10:16

Luna1993, lamka lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to są fantastyczne wiadomosci. Masz bardzo waleczne dziecko !!!

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela Emilka ostatnio nic nie pisze ale może podczytuje ;) to się na pewno odezwie :)

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chciałam kupić ubranka rozmiar 50 w smyku bo mega promocja na pajace ale dziś mam mieć kasę na koncie a już są niedostępne :( i nie wiem skąd kupić by nie wydać dużo pieniędzy bo ubranek mam mnóstwo tylko ani jednego 50

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam promocję w Smyku! Też miałam Wam pisać, bo tym razem ceny są faktycznie obniżone :)
    Przeglądam stronę dość regularnie i pamiętam ceny :p
    Ja się czaję na kurteczkę przejściową. Tylko oczywiście kminię nad rozmiarem.. obecnie mamy 74/80 (raczej 74). I myślę czy taka 80 styknie, żeby było na jesień i najlepiej jeszcze na wiosnę :p

Minie - czekamy na wieści z prenatalnych! :)

Aga - dzidziulek siłacz :) bierze przykład z mamy :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
‹‹ 984 985 986 987 988 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ