Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinie śliczna dziewusia
najważniejsze że zdrowa !
Ja też zamówiłam, dresik, polspiochy, pajac cieplutki, 3 zwykle i spodenkii jakoś mi psychicznie lepiej, że w końcu coś do ubrania będzie miała
Karma jakby co to bardzo chętnie się wprosze na kawęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 11:45
Lusesita, Achia, Karma88, Minie Black lubią tę wiadomość
-
Laski, czytam Was ale z odpisywaniem średnio. Mam do dyspozycji tylko 1 rękę, bo mała w domu za łóżeczkiem rownież nie przepada podobnie jak w szpitalu.
Jesteśmy w domu, noc ciężka ale dajemy radę. Dziś ma być położna..
Malka, dobrze że udało się umówić na ktg. Trzymam kciuki za Ciebie i Pilik
Ania, Bajkaa - jesteście dzielne z tym szpitalem, ale Wasze suwaczki mkną, więc niedługo będzie to już tylko wspomnieniem.
Aga, cieszę się że z fasolką wszystko ok!
Karma, współczuję sytuacji, ale Ty wiesz najlepiej co robić a rodzina postaraj się nie przejmować.
Minie, śliczna Minionkowa
odnosnie jedzenia przed porodem - mnie strasznie przez kilka dni ciągnęło na słodkie.
Ania1003, Lusesita, Achia, Luna1993, olik321, Lunaris, Karma88, Jeżowa, KateHawke, Minie Black, Madzik34, Sarna84, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do ubranek na 50 cm, u nas ciąża donoszona a Anulka też maciupka, bo ma równo 50 cm, dopiero wczoraj przy wypisie się dowiedziałam. Na 50 cm mamy może dwie sztuki, 2 szpitalu mowili żeby nie kupować po to kwestia 2-3 tygodni i dorosnie do 56 cm ale tak czy inaczej chyba się rozejrzę za kilkoma sztukami.
Przy takiej kruszynce rożek to wybawienie, w szpitalu sie przyzwyczailam do noszenia jej tak i póki co w domu nadal praktykujemy. Jak wróca upały pewnie przestanie się sprawdzać.
-
summer, Lusesita super, że się nam tu meldujecie.
Summer dobrze, że w domku jesteście. A jak M się odnajduje?
Wiecie co, utwierdzam się w przekonaniu, że najwięcej wsparcia i zrozumienia ma się od osób, które są w podobnej sytuacji, przechodzą przez różne etapy ciązy w tym momencie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
No ja nie mam żadnego na 50 a prawdopodobieństwo że odnoszę do 40 tc jest żadne więc muszę liczyć że wytrzymam max do 36-37 tc a wtedy na pewno się przydadzą do szpitala te na 50 tymbardziej że nie mogę wybrać z tego co mam które jest małe 56 a które duże, ale rozmawiałam z bratem i może się uda mi z tego Tesco coś kupić bo u mnie nie ma i tu w okolicy też nie ma
-
Dominika miała 52cm A i tak przez 3 tyg zakladalam jej ubranka w rozm 50. Nie lubie jak są za wielkie nie wiadomo ile i wiszą. Też się zaopatrzylam, bo wiedziałam że przy cholestazie moge nie donosic. Ale ze rozwiaza mi ciaze przez cc 3.5 tyg wczesniej, to sie w ogole nie spodziewałam.
-
Minie wspaniale, że wszystko w porządku
piękna Minionka
nakrzyczałaś na nich, że Ci odwołali inne badanie prenatalne z dzisiaj bez informacji?
Summer ale fajnie, że jesteście już w domkui drobniutka ta Twoja Ania się urodziła! Ale jak z niej taki dobry ssak to pewnie szybko urośnie
Ja się opanowuje i nic nie kupuję, bo w sierpniu mam dostać od brata dużo ubranek po jego dzieciach... Jedyne, czego się obawiam to to, że wtedy promocje się już pokończą i jak będę potrzebować czegoś, to będę musiała kupować w normalnych cenach, które - przyznajmy to szczerze - zazwyczaj do najniższych nie należą. A jeszcze szczerzej - przecież na pewno w końcu coś kupię na wyprzedażach
I jeszcze dostałam harmonogram szkoły rodzenia, bardzo mi się podoba to, co planują przedstawiać, zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Jedyne co, to wymyślili sobie godzinę 15 na pierwsze spotkanie, mam nadzieję, że kolejne będą później, bo ta 15 to ni w pięć ni w dziewięć mi nie pasuje, a mężowi to już w ogóle... Jeszcze akurat remontują teraz jedną z ulic, przez którą jeździ autobus do szpitala i podobno korki są niezłeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 12:40
Minie Black lubi tę wiadomość
-
Bajeczko tu sa na stronie Smyka w rozm.50.
Rozm 50 jest że stopkami.
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/346071/s/cool-club-pajac-niemowlecy-little-fairy-zestaw-2-szt/
Polspiochy też jeszcze dostaniesz w tym rozmiarze w promocji.
Ale wchodź normalnie a nie przez zakładkę promocja 50%
I pojedyncze pajace.
Body kopertowe na 50 brałam z hm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 12:42
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
kurczę dziewczyny jak ja się dzisiaj podle czuje, głowa jakaś ciężka, brzuch też jakiś taki wielki i ciężki no i mdłości okropne. Coraz intensywniej myślę o L4 bo to siedzenie na dupie przed kompem 8h robi się coraz bardziej męczące. Do tego jeszcze szefowa niemiłosiernie mnie wkurza od piątku
-
Siwulec wrote:kurczę dziewczyny jak ja się dzisiaj podle czuje, głowa jakaś ciężka, brzuch też jakiś taki wielki i ciężki no i mdłości okropne. Coraz intensywniej myślę o L4 bo to siedzenie na dupie przed kompem 8h robi się coraz bardziej męczące. Do tego jeszcze szefowa niemiłosiernie mnie wkurza od piątku
kurcze, objawy, jakbyś w ciąży byłaja uciekłam na zwolnienie, tak jak piszesz, siedzenie 8h przed kompem to żadna przyjemność, gdy całe ciało Ci mówi "ŁÓŻKO!!!". A szefowie wkurzający bez ciąży w ciąży wkurzają stukrotnie bardziej. Jak tylko możesz to śmigaj na L4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 12:46
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam na usg.
Zbadała mnie i babka i ten lekarz od samolotu.
Szyjki nie badali tylko małego.
Jest obkręcony pępowiną (może się niby odkręcić).
Jest dziwnie mało wód płodowych 'ale bez patologii'.
A co lepsze, w ostatnią sobotę miałam usg i waga była 1960g a dzisiaj 2910? Coś mi się wierzyć nie chce. Chyba że źle usłyszałam i było 2091g. I oczywiście z pomiarów mniejszy o 2tyg wychodzi.
I tyle wiem. Nie widziałam ekranu. Ta babka najpierw coś z jednym przepływem nie była pewna. Doktorek przyszedł i stwierdził że jest ok.Amal lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje (a dokładniej mojej mamy) łupy lidlowe.. Jak już wiadomo że dziewczynka to mama wpadła w szał babskich kolorków
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca80f2b159f9.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/59a55a9b59c1.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d01bbe49953b.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/88c499cac05e.jpgpilik, Jeżowa, olik321, Minie Black, Rucola, Bajkaaa, Achia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi chyba najbardziej zależało na tym żeby sprawdzili szyjkę od wewnątrz... bo było rozwarcie i ciekawe jaka długość dzisiaj.
'Bo pani leży pod kontrolą to nie będziemy sprawdzać'
A wagą się nie martwię. Wiem jak to jest gdy się za często sprawdza i trzeba przyjąć poprawkę jeszcze.
Nie zmienia to faktu że i tak 2091g to nie dużo. Zaraz popatrzę sobie w tabelę bo bbf twierdzi i tak że jesteśmy poniżej centyliWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 13:19