Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bylam w 5+6 i juz bylo widac malutki zarodeczek i pulsujacy punkcik.
Dzisiaj moj dwulatek przy sniadaniu powiedzial: " mamusiu chciałbym sie przytulic". Wstalam od stolu i go przytulilam, a on do mnie" mamusiu bardzo Cie kocham"
Normalnie lzy mi pociekly ze wzruszenia. Dla takich chwil warto bylo zniesc wszystkie trudy. Kocham go nad zycie!Kaczorka, blue00, Bocianiątko, Nadzieja22, JustynaG, Jeżowa, Lusesita, Minie Black, Karma88, Madzik34, Lena21, Lunaris, KateHawke, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
No bo dzwonił do mnie przed chwilą mój gin i właśnie mówił, że w tym tygodniu to on nic nie zobaczy, a od piątku ma tydzień urlopu i żebym umówiła się do jego koleżanki na potwierdzenie ciąży. Jak wróci to mnie umówi już do siebie na kolejną wizytę około tydzień po tej. Zadzwoniłam się umówić i na 4 lipca mogę przyjść, to będzie 5+6.
Co do leków to wszystko wiem, a to co mi się kończy, to rodzinna mi powinna wypisać. -
Lusesita! Uśmiech Dominiki jest cudny
Summer, super się czyta, że coraz lepiej Wam idzie i że trafiłaś na taką fajną położną. Mam nadzieję, że wszytskie drobne dolegliwości, które Cię męczą szybko miną
Pilik, nie wiem czy bardziej czekam niż Ty. Ja niby już po terminie, ale za to Ciebie już kilka razy postraszyło. Czekamy pewnie tak samo niecierpliwie
Nadzieja, mi lekarz na pierwszą wizytę kazał przyjść tydzień po terminie @Lusesita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Nadzieja jeszcze z tydzień bym poczekała na Twoim miejscu.
Odnośnie wózków, Olik i reszta Wrocławianek - warto podjechać do askota na Psie Pole pooglądać? Bo mamy dzisiaj wolne i wymyślam co możemy robić przy takiej pogodzie.
Justyna odchudzanie emka w ogole nie idzie:/
Piękny masz brzuszek. Owoców staram się dużo nie jeść bo po nich mam dyskotekę w brzuszku. Dzis taki wsys był bo mało na kolacje zjadłam -
Karma88 wrote:Nika 4 kwietnia??? Kpina jakaś.
Ciekawe jak na wizycie będzie. Powodzenia.
Bajka mi właśnie uświadomiła, że jest lista z nami ciężarnymi. Zajrzałam i dziwnie tam siebie widzieć po tych latach starań.
Dam znać.
Zabiorę też karteczki od mojej pani immunolog - ciekawe czy pani ginka da mi skierowanie ba białko c i s i anty Xa - jakoś wątpię
Ale trzeba spróbować.
Ehh, i znowu będzie trzeba ogolić to i tamto ;(
-
Nadzieja, a to są wizyty na nfz? Jeśli tak, to możesz się umawiać ile chcesz...
a jeśli są to wizyty prywatne za które musisz płacić to chyba bym się wstrzymała tydzień a od razu byłaby szansa na usłyszenie serduszka
Szczególnie jeśli nie dzieje się nic niepokojącego...
Olik , moja Mała też lubi szaleć po czereśniachZakładam, że jej bardzo smakują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 12:02
-
Malka, u mnie termin @ wczoraj/dzisiaj.
Achia, się zobaczy co będzie na tej wizycie 4 lipca
Justyna, prywatne, ale psycha trochę już skrzywiona, więc długo nie wytrzymam
Dziękuję Wam za poradę. Wybaczcie, że nie odnoszę się zbytnio co u Was, ale muszę się tu wkręcić i ogarnąć co i ktoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 12:06
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:To tak też zrobię, ale nie dzisiaj bo Tarzan jest przeciwny. Tylko, że nie mam pomysłu co można robić w taką pogodę...
Spać
ile ja bym dała za kawałek łóżka i kocyk
a tu jeszcze 3h w robocie -
Nadzieja, wiem, że jest ciężko...
Sama byłam na wizycie bardzo szybko po pozytywnym teście ciążowym. Tylko, że miałam ją w ramach pakietu medycznego więc kosztowało mnie to jedynie troszkę czasu.
4 lipca - 5t6d
9 lipca - 6t4d (jest już szansa na serduszko)
W 1 trymestrze chodziłam na nfz i prywatnie (z pakietu medycznego) dzięki czemu mogłam podglądać okruszka co 2 tygodnie. Teraz nie czuję potrzeby tak częstych wizyt bo czuję Małą
Jeśli są to wizyty za które płacisz (a nie dzieje się nic niepokojącego) to zawsze możesz spróbować wytrzymać ten tydzień teraz lub później umówić wizytę u swojego doktora, tak żeby były te 2 tygodnie różnicy.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/decae89ca4a5.jpg
Udalo sięLewko smaży się na plaży:) a tak serio to brzuch chowam tylko zapozowalismy do zdjęcia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 12:35
pilik, malka, Kaczorka, lamka, Nadzieja22, Karma88, JustynaG, olik321, Yoselyn82, Bajkaaa, Amal, Tosia2323, Achia, Lusesita, Bocianiątko, Minie Black, Luna1993, Sarna84, Madzik34, agulineczka, blue00, Angelika83, E_w_c_i_a, Lunaris, KateHawke, KateKum, Emiilka, Czrna 81, summer86 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Rucola, świetnie wyglądasz
Brzuszek cudowny!
Ostatnio wyciągnęłam moje 4 stroje kąpielowe. Jestem w stanie założyć nawet te jednoczęściowe (ta tkanina jest tak elastyczna, że nie uciska mi brzucha a jednak go osłania i mogę wejść do wody), ale jednak góra jest za mała. Lamka jako braffiterka jakby to zobaczyła to by się załamałaMój eMek oczywiście twierdził, że jest ok. No bo rzeczywiście, mojego biustu nie dało się wtedy przeoczyć
Rucola lubi tę wiadomość