Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No Moris trzeba przyznac ze to hit roku jak nic! nakrec film o niej zbijesz fortune i dostaniesz 1098389 oskarow za najsmieszniejszy film ever:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 12:38
-
Moris, założę funclub Twojej teściowej Kobieta potrafi rozbawić mnie do łez;-) Pominę atak kaszlu-i sinicę w trakcie. Zapalenie oskrzeli jak ta lala. Pokrzątałam się trochę po domu-głowa chciała mi wybuchnąć-rozpuściłam i wypiłam 2 aspiryny-jakby lepiej- zaczęłam sprzątać łazienkę i w trakcie mycia wanny doznałam takiego helikoptera w głowie,że chcąc sie ewakuować stamtąd nie trafiłam w drzwi. 2h po wzięciu aspiryny moja temperatura = 38,6. Znów kwitnę w łóżku i nie mogę znaleźć sobie wygodnej pozycji. Małż dziś wcześniej przyjedzie z pracy to sie zdziwi - jak dostanie dyspozycje do kuchni;-)
-
A ja na ten Nowy Rok zycze spelnienia wszystkich marzeń i radosci!
udanej zabawy! ja sie zbieram maz bedzie mi wlosy prostowal zaraz i rura na imprezke:)Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Moris a ja myślałam, że takie przypadki to tylko na Bece... masakra..
Ja zaczęłam mieszkanie sprzątać z ambitnym planemżeby z takim burdelem w nowy rok nie wchodzić.. no cóż.. wejdę trudno się mówi, więcej już nie sprzątam dziś.. zaraz idziemy z psiurem na spacer krótki i we dwoje dla bezpieczeństwa a potem jakieś filmy, niezdrowe żarcie.. tiaa.. mójnszef ma ponad 40 lat a jadą na imprezę a my jak stare pierniki
Ja Wam kochanę życzę aby ten rok był dla Was wszystkich szczęśliwy, lepszy niż ten, żeby spełniły się Wasze marzenia i plany i żebyście za rok o tej porze mogły powiedzieć, że do szczęścia Wam nic więcej nie trzeba :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 16:55
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja Wam życze, żeby spełniały sie marzenia - te małe, o których wstydzimy się mówić głośno i te wielkie, które być może teraz wydają się niemożliwe. Życzę także spełniania życiu zawodowym, a w życiu rodzinnym spokoju i bezpieczeństwa.
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha aleśmy się dobrały
My siedzimy na kanapie i oglądamy filmy. Nawet z alko jakoś skromnie
Kena współczuję -
nick nieaktualny
-
Klaudia chyba chciała mieć trzeźwego Sylwka-a to ja choć w ciąży nie jestem-przejęłam pałeczkę. Zero alko. Ale atmosferę mam nadal gorącą-38,6.strój iście wieczorowy-flanelowa pidżamka w misie i z magicznym kocykiem raz bawię się we Wrocku,raz w Krakowie a i o Katowice zahaczam Czekam na ten nowy lepszy rok i idę spać
-
Moris, to o suszonej żurawinie nie wspomnę
Laski - spełnienia wszystkich marzeń w tym nowym roku!
PS. Mówią, że mamy biedne społeczeństwo - właśnie na wiosce kilkanaście tysięcy poszło z dymem...
kolejna porcja aspirynki i lulu....kolorowych snów i tym "szalejącym" małego kaca -
A my 14 s przed wybiciem północy znakeźliśmy u Niko kleszcza.. iii to olbrzymiego... a trułam K dupę, źe nie może być bez obroży, że coś musi być.. KURWA no.. nie ma to jak fajny początek roku.. w ogóle nawet nie mielismy czasu na buziaka bo mój K. włączal muzykę żeby zagłuszyć fajerwerki a ja z Niko siedziałam najpierw w garderobie zamknięta, potem w łazience.. ech.. biedak
Ani jednego fajerwerka nie zobaczyłam ale co tam, mniej ważne. On się nawet na spacer juź bał wyjść, musimy coś wymyśleć, żeby go oswajać ale te nagrane dzwięki fajerwerków nie robią na nim wrażenia -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:44
kr0pka, Mirabelka30, Morisek28 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.