Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a moj mąż wczoraj wieczorem, a raczej w nocy bo miał kurs i poszlismy spac o 1, leży i mówi nagle "kurde, mogłoby się w końcu udać..." no i co mu powiedzieć? widze ze powoli się podłamuje ten mój chlop i obwinia
-
Mój sikaniec 11 dpo ledwo, ledwo widoczna druga kreska, już myślałam że mam omamy 12 dpo jednak jest nawet mąż widzi ją!!!
M@linka lubi tę wiadomość
05.2013 rok pierwsze poronienie
10.2015 HSG, jajniki drożne
02.2016 rok ciąża biochemiczna
I IUI 28.09.2016
II IUI 31.10.2016
starania od 2012 roku, PCOS, Hashimoto
dalej czekamy... -
Stare dupy z nas nie ma co i naprawde najbardziej denerwuje mnie tekst "jesteś młoda jeszcze będziesz mieć dzieci" wrr ciśnienie mam straszne wtedy
Moris zmaina kodu 3-jka z przoduMorisek28 lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:a moj mąż wczoraj wieczorem, a raczej w nocy bo miał kurs i poszlismy spac o 1, leży i mówi nagle "kurde, mogłoby się w końcu udać..." no i co mu powiedzieć? widze ze powoli się podłamuje ten mój chlop i obwinia
Mialam to samo. W koncu poszedl na badania. Zobaczyl ze wszystko ok i jest lepiej. Moze jak zrobi badania i zobaczy ze sie polepszylo to bedzie lepiej. To dla faceta bardzo trudne. Widze po swoim.
Co do bmi nie bede Wam pisac bo mnie z forum wypiszecie :p
-
o ile sie polepszy....
nie wiem kaj to jest ale chocbym miala sprzedac nerke to jade tam! https://www.facebook.com/SitiCable/videos/10154014029738949/?fref=nf