Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ooo madlenka, tez sie w to bawisz? ja ostatnio tez zaczelam, mam fenomenalne kredki, alpino! sa super:) i wyszlo tak
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/47e2ccc9cb01.jpgKena1983, arturowa, kr0pka lubią tę wiadomość
-
a wyobrazcie sobie, ze juz tydzien po weselu, czyli jeszcze we wrzesniu czy na poczatku pazdziernika moj tata dostal link ze zdjeciami do ich slubu i zdziwiony ze ja ich nei widzialam. wlasnie ogladalam i mysle czy by cos nie wrzucic na fejsa:)
-
no w ksiegarni u mnie, dosyuc drogie chyba 13 czy 15 zl ale jest czad super rysuja:)
kolorowanki mi kumpela wydrukowala z neta sobie posciagalam, musiala mi kolezanka wydrukowac bo ja jak drukowalam to slaba jakos byla i musialam czarna kredka kontury poprawiac:/ -
ja jadlam tosty i zdradze wam tajemnice na dobre tosty, chlebek tostowy z biedry do tego tez z biedry szynka konserwowa w plastrach i serek topiony gouda lub tost i tajemniczy skladnik, troche salatki obiadowej takiej z kapusty i marchewki i papryki chyba, super smakuja!
-
a mojego chlopa znowu nie ma bo pojechal do babci bo ma odebrac telefon i chce wstawic okna w garazu i koniecznie juz dzisiaj musial jechac po pracy mimo ze i tak juz nic dzisiaj nie zrobil bo ciemno
-
A gdzie tam Moris dużo...się zapuściłam to i wymiękłam...nie jechałam na dużym obciążeniu (mam bliżej niezidentyfikowany problem z kolanem - tzn. podejrzewam, że wymięka nosząc takie cielsko) no i się wcale nie spieszyłam ale dupsko dopiero teraz odrętwiało
zmykam pod prysznic i do łóżka...książka i kociura czekają... -
Hej. Wytlumaczcie mi jak mozna wstawac po ponad 8 godz spania i czuc sie tak zmeczonym? Ledwo na oczy widze. Herbata w lozku i trzeba sie ogarnac do pracy. Dzis zaczyna spadac temp, i chociaz wiem ze jest wysoka to mam przeczucie ze bedzie spadac dalej. No coz. Jeszcze tylko kilka dni i wszystko bedzie jasne. A potem bede lzejsza o kilka ladnych stowek bo zrobie monitoring w kolejnym cyklu.