Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny... nie uwierzycie M. właśnie przyniósł wyniki badań...
Wszystko się w normie mieści (ledwo bo ledwo ale w normie)
morfologia: 6%
koncentracja: 41 mln/ml (było 12 mln, a jeszcze wcześniej 8 mln)
ruchliwość (a+b): 32,4% (było 8,4%)
tylko znów ma aglutynacje... ale tym się nie będę przejmować na razie...
Wszystko co najważniejsze mieści się w normie
Morisek28, sylwiaśta159, madlenka, niecierpliwa-dominika, Kena1983, arturowa, ważka, Fufka30, Mirabelka30, AnaAna, kamka, kr0pka, Nymeria, monia30 lubią tę wiadomość
2020
2023 -
jaaa jak my tam wpadniemy to lepiej zeby byly ubezpieczone haha:D bede nakurwiac sia chandelier! a wiecie w ogole co znaczy refren czyt. I'm gonnaaaaa swiiing from the chandelier?!
Ajka, ważka, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:40
Ajka, Morisek28 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Arturowa, trzymam kciuki, a w ogóle to rzeczywiście teraz tam zrobił się Islamland. W zeszly weekend widzieliśmy się z ciocią i wojkim (Niemcem) strasznie narzekają, mówią że jakbyśmy ich teraz odwiedzili to byśmy w szoku byli, po ulicach chodzą sami arabowie... A mieszkają w spokojnym nie za dużym miescie niedaleko Dortmundu...
2020
2023 -
Hej!
Moris, jakoś nie spotkałam się z opiniami, że alkohol + progesteron to zło - no chyba, że ktoś zakłada ciąże. Mi ciąża nie grozi, więc się nie martwię interakcją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:07
Nymeria lubi tę wiadomość
-
Ajka super wieści!! Przypomnij czym Ty go szprycujesz?
ja zdycham.. wczoraj prawie zemdlałam w autobusie, potem z osłabienia z przeciągu pół godziny temp skoczyła mi do ponad 38°, w nocy rzyganie.. także ciekawie..
niby dziś lepiej i poszłam do pracy ale pożyjemy zobaczymy jak długo..
A nie odzywałam się bo jakoś tak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 08:24
Ajka lubi tę wiadomość
-
Tarammmm wstałam a właściwie obudziłam się i w łóżku ciągle gnije za to mam świetny humor ciekawe kto mi ho spier**li w ciągu dnia
Dobry moje SerduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 09:08
-
nick nieaktualnyHej babeczki.
A ja przeziębiona, z bólem gardła jakoś sobie radze, ale nie mogę poradzić sobie z katarem ma któraś z Was sprawdzony naturalny sposób.
Ale się tu dzieje. Widzę że humory okropne, nerwy i złości. Dziewczyny trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło.
Ajka super ze wyniki dobre, teraz to już z górki.