Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajka IUI musi sie udac!
kumpeli wyszedl test negatywny wiec glowa spokojna:D oby nie bylo powtorki u mnie za pare dni ;pAjka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy byliśmy z Natalką u ortopedy ponieważ ma problemy z w-f em. Po badaniu skierował nas na konsultacje do neurologa. Bardzo prawdopodobne jest że przez źle przebiegajaca ciążę, zielone wody przy cesarce i zagrazajaca zamartwice Nati ma problemy ruchowe, że skupieniem uwagi i logopedyczne. Tyle lat minęło, tyle lekarzy ja badalo i nikt nigdy nie zwrócił uwagi na to. Dopiero ortopeda. Oczywiście byłam prywatnie bo nie ma u nas dobrego ortopedy na NFZ. Ręce opadają
-
No z tymi lekarzami to fakt, rece opadaja
dzisiaj byla kolejna tura obron z mojego rocznika i wyobrazcie sobie ze moja promotorka oblala dwie dziewczyny w tym jedna ktora dobrze znam bardzo. Pracuje wychowuje dziecko jeszcze sie uczyla i ja oblala bo odpowiedziala ale chaotycznie:/ -
dzień dobry ciotki:) prosze nam tu morisku takich rzeczy nie pisać bo z tego co wiem to ja też zaszłąm jak ty byłaś tu na forum więc nie ma mowy o żadnym pechu...
a i gdyby nas jutro nie było to prosimy o kciuki na wizycie żeby sie mała odwróciła prawidłowo i nie musiało być cesarki:* -
WOW, Moris!! Wieeeeelkie gratki!!! Zazdraszam efektu ja się mogę schować ze swoimi kilkoma kilo
Kamka trzymam kciuki!!
A ja wczoraj zrobiłam brownie z fasoli i z kaszy jaglanej nie licząc tego, że wyszło mało słodkie bo zwiększyłam proporcje a nie dodałam więcej miodu, to wyszło super -
Hej dziewczyny, poczytuje już od dawna ale jakoś tak wkręcić się nie potrafię więc ja witam się z LUF, obecny cykl z podaniem pregnylu... Ale najgorsze jest to że zaczęłam się zastanawiać czy ja w ogóle chce mieć z tym człowiek dziecko, jednak lepiej by się stało gdybym nie była teraz w ciąży:(
-
Rafaello, generalnie jak pewnie widziałaś ostatnio chyba wszystkie miałyśmy takie dni
chyba, że coś poważnego przeskrobał -
wydaje mi sie, ze faceci po prostu nie wpieprzaja sie w to na czym sie nie znaja inie potrafia pomoc, mimo ze od nas rady oczekuja w kazdej dziedzinie
aaagaaatka, SurfGirl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny