Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
SurfGirl wrote:Ajka, może to po prostu wpływ najgorszego dnia w roku, który był ponoć wczoraj... Wszyscy byli negatywni Moja przyjaciółka na przykład napisała mi, że wstrzymuje się w starankach, bo psuje jej się w małżeństwie i to że się im nie udawało zajść to pewnie siła wyższa wie lepiej co dla nas najlepsze...
Może... zobaczymy co powie lekarka w czwartek...
PS... 90 funtów... losie
A w ogóle tulam i łacze się bólu małpowym...2020
2023 -
aa fakt.. Jezu ja jakaś nieprzytomna dzisiaj jestem, serio... to już nie pierwszy objaw..
to w takim razie też tulę :* -
Dzięki dziewczyny za to co mówicie. Zaraz się człowiekowi nieco lżej na sercu robiNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
je*łam, http://www.prozdrowie.pl/Aplikacje/Chinski-przepowiadacz-plci ciezarowki bedziecie tak mile sprawdzic wiarygodnosc?;p sprawdzilam jak na razie 1 osobe i sie nie zgadza a ''skutecznosc ponad 99%" podobno. Ale szajs:D
SurfGirl lubi tę wiadomość
-
Kurna dzisiaj msza o dar potomstwa u Dominikanów a ja jak zwykle obudziłam się za 5 dwunasta.. znowu nie dam rady pojechać a chciałam się wybrać.. pominę to, że w kościele nie byłam od ślubu.. ech..
może w przyszłym miesiącu wybierze się Warszawska ekipa razem? -
Klaudia N. wrote:je*łam, http://www.prozdrowie.pl/Aplikacje/Chinski-przepowiadacz-plci ciezarowki bedziecie tak mile sprawdzic wiarygodnosc?;p sprawdzilam jak na razie 1 osobe i sie nie zgadza a ''skutecznosc ponad 99%" podobno. Ale szajs:D
-
kr0pka wrote:Kurna dzisiaj msza o dar potomstwa u Dominikanów a ja jak zwykle obudziłam się za 5 dwunasta.. znowu nie dam rady pojechać a chciałam się wybrać.. pominę to, że w kościele nie byłam od ślubu.. ech..
może w przyszłym miesiącu wybierze się Warszawska ekipa razem?
dzięki Kropka, zapomniałam o tym, a chyba się dziś by mi się to przydało....
Ps mogę się wybrać i za miesiąc
Może ktoś jeszcze ma ochotę...2020
2023 -
Arturowa, Madlenka, Surfgirl - no losie!!! Ej to jest aż niemożliwe żeby od takiego czasu żadnej się nie udało! Kto tu ostatni zaciazyl? Juz nawet nie wiem tak dawno to było...
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
moze ja jestem zly czlowiek i nei zasluzylam:D
ej a w ogole wiecie co?! zabralam kumpele, mamę Zuzi do krawcowej gdzie ja szylam suknie, powiedziala ze jej uszyje za 1700 i Ze Zuzi moze uszyc taka sama za 100/120 zl, alez one beda wygladac pieknie! -
a w ogole uwaga uwaga dzisiaj przelomowy dzien, mam juz internety w telefonie:D wiec jak gdzies pojade gdzie nie bedzie neta a bede testowac, to nie pozostaniecie w niewiedzy:D ide do pracy jeszcze na 2 h i bedzie testowanko kumpeli;)
SurfGirl lubi tę wiadomość