Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe Eunice to ja mam Fufke i jej wpis o pasztecie i faszerowanym boczku jutro chcę widzieć dwa zielone groszki, wysyłam mnóstwo wirusow!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Hahaha dobre sobie. Ja jutro nie testuje. Kiedys mialam cykl 31 dni wiec wszystko sie moze zdarzyc. Dzis po pracy bylam na zakupach na poprawe humoru. Nawet kupilam sweter. I tyle. Nie planuje testowania, nie mam testu wiec mnie nie kusi. Ja testami zawsze przywolywalam @ wiec poczekam jeszcze z tym.
-
Spoko Morisku, jak kiedyś znów na nią wpadnę, to dam Ci znać, wtedy pewnie nadejdą lepsze czasy:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
arturowa to trzymam kciuki mocno! na Twoj wykres tez rzucam czar! hokus pokus czary mary zazielenic masz sie caly!
ja najwczesniej w piatek sikne na tesciowaarturowa, Kena1983, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry slonca moje:)
Arturowa nie nie nie:( ale jeszcze jest nadzieja!
Kregoslup juz troszke lepiej niz wczoraj, ale co z tego jak przedemna trzy dniowy maraton w pracy po 11godzin. Naszczescie udalo mi sie dostac do mojej lekarki na piątek:)