Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tam sie nie przejmuje, Sylwia wg mnie jest ok i na pewno nie miala zamiaru nas sledzic zeby cos tam o nas napisac zlego tylko z ciekawosci poza tym moze piszemy tu o osobistych rzeczach ale przeciez nikogo nie zabijamy!
Dominika wiem co czujesz, ja czesto mam takie bole plecow dzisiaj na szczescie tylko wzdecia mnie mecza, ale wiadomo, niedzielka, miesko ziemniaczki no i kropka nad i smazona kapustka heh -
a w ogole moj maz robi dzisiaj do mnie takie maslane oczy jakbym nie wiem, owulacje miala? i feromony dzialaly? pado "gdyby nie to ze jestem zonaty, to bym sie z Toba ozenil:D"
-
nie nie nie nie nie, @ nie zbliżaj się do Madlenki, a kysz!
madlenka lubi tę wiadomość
-
a kysz!
rzucam czar na wykres madlenki - hokus pokus czary mary zazielenic masz sie caly!
a maz mowi ze ja wiedzma jestem wiec wiesz;pkr0pka, Kena1983, madlenka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki! Słuchajcie, kiedyś kiedyś dawno temu, ale rozmawiałyśmy tutaj o diecie bezglutenowej. Któraś szukała takiej kawy. Otóż, u mnie w biedronce podobno jest, bo znajoma sobie kupiła i gdyby któraś chciała to mogę się przejechać, kupić i wysłać gdzie trzeba. Koleżanka miała takie kropkowe jakby opakowanie, ale nie pamietam czy to było czerwone, pomarańczowe, no nie wiem ale kolorowe:) Także jakby co to czekam kobietki na wiadomość od Was, wsiadam po obiedzie w auto i jadę.
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Hej dziewczyny, zrobiłam dzisiaj sikańca dzień przed @ i chyba jest tam ten słynny cień cienia, ale nie wiem, może wariuję!!! Jadę na bete, inaczej się nie da. Trzymajcie kciuki i miłego dnia :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:19
Klaudia N., Tymoteuszowa, arturowa, Nymeria, aaagaaatka lubią tę wiadomość
Buziaki i miłego starania się :* -
SurfGirl trzymam kciuki!!
ja dopiero wróciłam do roboty bo o 10 się zmyłam i pojechałam na uczelnię dyplom odebrać i do Lux Medu odebrać w końcu receptę na Dupka. Dzisiaj luźny dzień bo i tak program w którym pracuję jest dziś wyłączony przez cały dzień więc równie dobrze mogłoby mnie tutaj nie być tylko urlopu mi było szkoda.
Przyszła paczka z 3 nowymi formami do tart i koszem na pranie - przy czym u nas będzie nie na pranie a na rzeczy do prasowania bo mnie szlag trafia już jak leżą miesiąc na desce bo mój K. tak właśnie zabrał się za prasowanie..