Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:A pamietasz jak zniknelam kiedyś na trochę i wtedy Agatka zaszla? Mam dowod ze przynoszę pecha.
też bym chciała na taka mszę. Moja mama jezdzi. Ale ja sie boje bo czasem zdarzają sie te Spoczynki w Duchu Świętym ,a jak wiadomo,ja sie panicznie boje stracić przytomność.wiem ze to jest chore.
ostatnio zrobilo,mi sie slabo i zaczelam tak plakac ze sie zapowietrzylam.
psychika ni siada.
psycholog kiedyś ręce rozłożyl.
okrutnie sie czuje po tym progesteronie, leze na lozku z miska pod Glowa bo co chwilę mnie ciągnie na rzyganie.
ostatnio lepiej go znosilam.
do jutra:*
spokojnej nocy
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:56
Kena1983, Fufka30, Ajka, Monikkk, AnaAna, kr0pka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyHejka
Klaudia u mnie się nie zgadza.
Morisek słabo mi się robi jak czytań co wypisujesz. Kto najbardziej nalegal żebym zrobiła test. Wiec jesteś moim szczęściem, dzięki któremu wiem że mam Kubę pod sercem. I proszę Cię bardzo nie wypisuj już takich głupot.
Ja też mam często obiekcje czy odzywać się na forum czy nie. Nie chciałabym Was urazić, sprawić ból tym co piszę, tym bardziej że wiem co czujecie, bo niedawno czułam to ci Wy.
Zawsze trzymam kciuki i wiruskuje wszystkie ~~~~~~~~~~~~~. Bierzcie niech wkoncu coś się tu ruszy. -
Czyli wszystkie zaciążone mamy podobne obawy:/ no ale moze faktycznie, nie jesteśmy jakieś z dupy wyciągnięte, które wpadają żeby się pochwalić.
Tak więc, ja spróbuję bywać częściej, a jak mnie bedziecie miały dość to po prostu napiszcie. Nie musi być kulturalnie, zawsze se moge zwalić na hormony:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:57
Kena1983, Monikkk, kr0pka, Morisek28 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Kena1983 wrote:Arturowa - amen.
W czwartek jadę sprawdzić jeszcze raz hormony (fsh,lh,tsh, atpo, prolaktynę testosteron i estradiol). Biję się z myślami czy AMH nie sprawdzić...ale chyba szkoda kasy...nie chce mi się jeździć po klinikach z zapytaniem - czy będą stymulować z potworniakiem...szkoda, że nie ma porad on-line;
W czwartek rano jestem na wizycie w Novum... moze zapytac przy okazji..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 19:56
2020
2023 -
My też robilismy z M wymazy w kierunku chlamydii, mycoplazmy i ureaplazmy to 2 tygodnie czekaliśmy. Ale może z krwi jest szybciej, bo to się przecież jakoś inaczej hoduje. W ogóle nie wiedziałam, że te badania można z krwi robić.
U mojego pobierali z cewki moczowej a u mnie z szyjki, a gdyby były wątpliwosci to mnie mieli wzywać zeby też pobrać z cewki. Człowiek uczy się całe życie.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Monikkk wrote:My też robilismy z M wymazy w kierunku chlamydii, mycoplazmy i ureaplazmy to 2 tygodnie czekaliśmy. Ale może z krwi jest szybciej, bo to się przecież jakoś inaczej hoduje. W ogóle nie wiedziałam, że te badania można z krwi robić.
U mojego pobierali z cewki moczowej a u mnie z szyjki, a gdyby były wątpliwosci to mnie mieli wzywać zeby też pobrać z cewki. Człowiek uczy się całe życie.
te z krwi na przeciwciała mają chyba tylko 80% wykrywalności, ja musiałam mieć takie genetyczne z wymazu... ale moje pobrane w zeszłym tygodniu, także sie wyrobimy...
A w ogole M. wyszedł posiew negatywny... także robimy chyba IUI...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 20:17
2020
2023