Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozwaliłyście mnie tym Wiesławem
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Kamka trzymam kciuki!!
Domi gratuluję i zazdraszczam (choć mieszkanie w bloku ma swoje plusy) ale jednak dom fajna rzecz -
Dzien dobry, chwale sie chwale, mam dwa dni wolnego!)
Dziekuje kochane, zobaczymy jak to wszystko nam sie ulozy, ale jestesmy dobrej mysli:)
Nie pamietam ktora z Was polecala mi strone vubu.pl ale fajne maja ciuszki, wczoraj zlozylam pierwsze zamowienie, ciekawe czy bede zadowolona:)
Jakie plany na dzisiaj? -
A ja się nie pochwalę tylko tradycyjnie pomarudzę...
dwa dni temu byłam u fryzjerki...mówię do niej - kolory te same ale dziabaj więcej niż zazwyczaj...no to zaszalała - z włosów "do łopatek" zrobiła do brody...efekt...- szybciej myje, szybciej suszę, ale qrwa trzy razy dłużej muszę "podkręcać"...aaa i wyglądam teraz jak pyza - nie tylko od cycków po tyłek - ale również od szyi wzwyż... -
mirabelka no nie!Kena1983 wrote:Hej!
Fufcik, ja jutro...sądny dzień...chyba już kolejny, nie?!
Kamka trzymam kciuki! A tak mi teraz przyszło na myśl, że fajny numer mogłaby mała na dzień dobry wywinąć i urodzić się 29 lutego
ciri zalozycielka podmuchu ma termin na 29
tak w ogole to czesc i czołem kluski z rosołem heh
plany na dzis - isc do pracy i przezycMirabelka30 lubi tę wiadomość
-
Oooo masakra... Biedny maluszek.
Domi ja Ci polecilam, ja się jeszcze nie zawiodłam. Mają ubrania dobrej jakości a jak coś Ci nie podpasuje to darmowy zwrot
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Kena1983 wrote:Hej!
Fufcik, ja jutro...sądny dzień...chyba już kolejny, nie?!
Kamka trzymam kciuki! A tak mi teraz przyszło na myśl, że fajny numer mogłaby mała na dzień dobry wywinąć i urodzić się 29 lutego
A tak to powiem wam że my już po wizycie malutka ma 2540 ale jeszcze sie tu nie szykuje a skurcze wcale szyjki nie ruszają...Kena1983, niecierpliwa-dominika, ważka, kr0pka, Morisek28, aaagaaatka, arturowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny