Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena trzymam kciuki!!!
-
nick nieaktualny
-
Morisek brak słów.. ech.. baby to są głupie.. nie obrażając kobiet..
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:53
kr0pka, Morisek28, Ajka, Nymeria lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Nudzę sie w pracy maz w domu bo chory u najchętniej bym sobie z nim posiedziala caly dzien a tu od 13 do 19 praca najdłuższy dzień toboczy dzis. Ogólnie mam lenia i dobrze ze ida ferie
-
niecierpliwa-dominika wrote:Klaudia jak ja bym chciala powiedziec ze moj najdluzszy dzien w pracy to 6 godzin:)
a ja czekam na kupcow na mieszkanie, akurat zachcialo sie im ogladac jak P ma druga zmiane;/
no wiem wiem, tego akurat mozna mi pozazdroscic:D w piatki mam 1,5 godziny albo 2 h 45 min ;p -
Eunice pytam bo zwykle zalecają żeby zaczynać brać po owulacji, w 3 dniu skoku temperatury bo dupek może owulke zablokować. Poza tym wcześnie kończysz brać to taki nagły spadek progesteronu w przypadku ciąży, która test jeszcze może nie wykryć to tez niebezpieczny. No chyba ze masz takie krótkie cykle i owu w 13-14 dc.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Arturowa racja także Moris olej to wszystko...
Eunice zgadzam się z Agatka... Mi lekarze tez mówili że dopiero po owu Teraz po iui lekarz mi powiedział żeby dupku odstawić po teście negatywnym dopiero... Trochę dziwnie bierzesz tego dupku.2020
2023 -
Właśnie się zastanawiałam czy to mieszkanie to dwoje Dominika
Są jacyś potencjalni kupcy?
Przeczytałam bardzo interesujący artykuł o rodzinie z 19stką dzieci, w GB oczywiście...
http://openmagazyn.pl/najwieksza-rodzina-w-w-brytanii-oczekuje-na-19-ste-dziecko/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 22:30
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Kena1983 wrote:Ajka, czy Ty w klinice tez dostałaś jakąś ankietę na 28 stron z prześwietleniem całej rodziny? Qrwa, siedzę 2h na telefonie - raz z mamą raz z teściową...milion trzysta pytań...
Nie,na wizycie musiałam opowiadać, ale nie na 28 stron pytań, pogieło ich...
2020
2023