Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamka trzymam kciuki! Teraz to już lada dzień będziecie razem
Morisek ja w tym roku mam ambitny plan wytrzymania postu bez słodyczykamka, Szyszka1 lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Fajne mieszkanie.bardzo mi się podoba.
popieram Agatkę, bo Kena powiedz sama,kiedy któryś lekarz przeprowadził taki wywiad.
jadłam wczoraj landrynkę dziś wstaje i dziąsła poranione podniebienie tez nic jeść nie mogę.
aaa Kena,zaczynasz post bez słodyczy jak rok temu?
Qrwa, środa popielcowa dzisiaj?!
a ja przegryzłam właśnie plaster krakowskiej...
totalnie zapomniałam...mam totalną masakrę organizacyjną...najbliższe 2 dni będą horrorem... -
Kena moj Małż na dzisiejszy obiad przygotował kuraka.. także ten.. :p
-
koleżanka mi podrzuciła:
http://www.logo24.pl/Logo24/56,85833,19596330,takiego-testu-jeszcze-nie-widzieliscie-o-ile-widzieliscie,,5.htmlMorisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:
aaa Kena,zaczynasz post bez słodyczy jak rok temu?
Ale mi tu brudy wyciąga...może jeszcze alkohol mam dodać ?!
hehe - pomyślimy...
zbieram się do miasta na brwi - a później muszę dokończyć ankietę i zeskanować dokumenty...tona prasowania czeka...bratanicę podrzucili...a jeszcze daaawnna koleżanka się odezwała i koniecznie chce się na kawie spotkać... jutro do pracy muszę jechać...a strych się sam nie ogarnie niestety....znów zabrakło mi ferii... -
Kena, wlasnie mnie olsnilyo, Ty uczysz geografii? bo jest taka stronka quizlet.com ona jest generalnie do nauki jezykow dokladnie slowek ale mozna ustawic wersje polska-polska podejrzewam i moglabys jej uzyc do stworzenia takiego zestawu panstwa- stolice:) mozna sie zalogowac przez fejsa albo zarejestrowac. tu jest moj przykladowy zestaw dla dzieciakow https://quizlet.com/120682737/months-and-things-in-the-house-flash-cards/ i najpierw jest opcja flashcards- fiszki i potem trzeba wpisywac slowa, jest opcja test i 2 gry
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 19:48
Morisek28, Kena1983, kr0pka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.