Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ech Moris, ja nie wiem co napisać...byłam dziś na mszy o zdrowie koleżanki, która jutro będzie miała operację (ta o której Wam kiedyś pisałam, że leczyli ją na raka a miała Crohna...no i finalnie raka jej chyba zaszczepili bo ma nowego guza 15/12 cm...)Mam nadzieję, że jutro w szpitalu MSWiA w Wawie staną na wysokości zadania!
A tak poza tym <skromnie> proszę Was jutro też o wsparcie duchowe dla mnie...kurewsko boję się złych informacji...a jakoś biorąc pod uwagę dotychczasowe to muszę liczyć na cud...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez sie pomodle.
Przypomnialo mi sie jak modlilam. Sie za Karmelka wtedy co bylo tak zle... Wiecie ze mialam.dreszcze takie dziwne wtedy? i czułam jakby ktos był obok? Az sie wystraszylam. -
Ja też za wszystkie trzymam kciuki, nawet próbowałam się wczoraj pomodlić i zasnęłam w trakcie (bo ja tak w łóżku sobie "gadam")
Kamka ja w Almie nie robiłam więc nie wiem ale już kilka razy zamawialiśmy z frisco czy z tesco i byliśmy zadowoleni. Wiadomo, czasem jakaś wpadka się trafi ale mała, wiadomo, że nie mogą sobie pozwolić na dostarczenie np zepsutych warzyw bo nikt by więcej u nich nic nie kupił -
kr0pka wrote:Ja też za wszystkie trzymam kciuki, nawet próbowałam się wczoraj pomodlić i zasnęłam w trakcie (bo ja tak w łóżku sobie "gadam")
Kamka ja w Almie nie robiłam więc nie wiem ale już kilka razy zamawialiśmy z frisco czy z tesco i byliśmy zadowoleni. Wiadomo, czasem jakaś wpadka się trafi ale mała, wiadomo, że nie mogą sobie pozwolić na dostarczenie np zepsutych warzyw bo nikt by więcej u nich nic nie kupił -
No Kena dawaj szybko znac!
Moj R napisal mi ze sa juz bociany, kazałam mu schwycić jednego za łeb i zapytac kaj nasze dziecko:DNymeria lubi tę wiadomość
-
mi zakupy przywozi moje bmw czyli ja;p
w ogole chyba musze kupic nowy termometr ten siee zepsul albo nie wiem naprawde zimna sucz ze mnie kto widzial temperature 35,83/89 ?! ;/ -
Klaudia N. wrote:mi zakupy przywozi moje bmw czyli ja;p
w ogole chyba musze kupic nowy termometr ten siee zepsul albo nie wiem naprawde zimna sucz ze mnie kto widzial temperature 35,83/89 ?! ;/ -
no ja sie zastanawiam jak to bedzie jak bede w ciazy i jak urodze, moj maz lubi robic zakupy jak ekhm nie skomentuje a niech zapomni ze bede targac na 4 p zakupy. ktos tu bedzie musial polubic zakupy