Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny jakieś tam światełko w tunelu się zapaliło...szkoda tylko, że prawie po 2 latach...
Dziękuję Wam za wsparcie!
Klaudia mam nadzieję,że Twój przepis będzie skuteczny!<ahaa...zgadzam się z Moriskiem - ładnemu we wszystkim ładnie >
Więcej pomarudzę Wam jak wrócę do domu - czyli jutro Póki co zamierzam poobijać się kilkanaście godzin na prawdziwej wsi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 13:53
Klaudia N. lubi tę wiadomość
-
Mirabelka30 wrote:KEna super! uda się na bank;)
Klaudia ja chce taką figurę! może chcesz przyjąć z 10 kg jako dobra koleżanka?
a ja nie chciałam smęcić przy dobrych wiadomościach Keny;) u mnie beta ujemna, szkoda mi tylko męża bo biedny tak bardzo wierzył że się uda:(
Trzymajcie się...
PS w końcu się wszystkie tutaj doczekamy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 19:00
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Kena bardzo się cieszę Chyba bardziej niż myślałam, bo wcale cię nie znam długo (jakiś rok? i to przez internety) ale normalnie aż mi łzy w oczach stanęły Trzyma kciuki i wszystko co chcesz
Czyli psychiczny wpierd*l od jednej kreski dotyczy też bety i facetów...Kena1983 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
A w ogole to stwierdzilam ze jeszcze nigdy nie widzialam nawet cienia, cienia na tescie i czas to zmienic... a ze jestem 5 dni po pregnylu to sobie siknęlam i zmaronowalam jeden tescik... ale zgadza sie po pregnylu testy wychodza pozytywne...2020
2023 -
Mirabelka tulę
Eunice też tulę bo zapomniałam ostatnio napisaćMirabelka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny