Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena1983 wrote:Ajka, szans nie ma - choćby się do biurka rodzinnemu przykuła to dziad nie da...
Za chlamydie wzięłam paragon...błąd...na resztę wezmę faktury - i jak się uda coś pozytywnego zdziałać - wyślę do NFZ z prośbą o zwrot za badania
5. anty CMV IgG - 40
6. anty CMV IgM - 40
7. HIV1/HIV2 - 33
8. Różyczka IgM - 40
9. Różyczka IgM - 40
10. Toxoplasma - IgG - 28
11. Toxoplasma - IgM - 28
można robić na nfz...
różyczka toksoplasma i hiv na 100% bo sama robiłam już 2 razy w ciąży i przed ciążą też... -
W mojej okolicy jedyna dr do której mogłabym pójść i byłoby z 10% szans, że da mi to skierowanie - ma taki system rejestracji, że szans nie ma...telefonicznie nie zarejestrują - a kolejka pod przychodnią ustawia się przed 6 rano...
Edit:
ale faktycznie spróbuję...gorzej będzie z wolnym na wizytę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 10:33
-
Morisek28 wrote:Kurde tak się cieszę!
mam ogromną nadzieję ze ruszy się teraz.Ze ten rok będzie naprawdę szczęśliwy i spełnią sie wasze marzenia związane z macierzyństwem
Nie wiem z czego się cieszysz, bo mi się wyć chce, ale...
Zrobiłaś błąd w 3 zdaniu - powinno być NASZE marzenia !!! -
Jej! Moja przyjaciółka zaczyna leczenie nieco alternatywne, bo polska służba zdrowia się na nią wypięła...nie chcą sponsorować leczenia, które przynosi pozytywny skutek...zaczyna leczenie ...prywatnie...jej rodzina zapożyczyła się, żeby mogła rozpocząć kurację w prywatnej klinice...miesięczny koszt bez dojazdów ok. 11 tysięcy...
Przed chwilą dostałam od Niej informację, że "opiekę" nad nią zacznie na lokalne stowarzyszenie i można już przekazywać 1% - póki co na KRS Stowarzyszenia, ale jak jej wyrobią - to przeleją kasę.
Tak więc Kochane- jeżeli któraś z Was nie ma jeszcze obranego celu 1% - wspomóżcie!
KRS 0000163366 koniecznie z dopiskiem "Na leczenie Magdaleny Giżeckiej". -
Hmm... a nie możesz ściemnić że od roku starasz się o dziecko i (tu wymień jakieś pasujące objawy) i może jakieś skierowanko na badanko bo bardzo chcesz mieć bobaska ?
A rodzinnego zawsze można zmienić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 17:42
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.