Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, kojarzy któraś Feśkę?
U Zelmy mała gównoburza, puenta jest taka żeby uważać z wrzucaniem zdjęć tutaj i pamiętnikami...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja pierd**ę przeczytałam właśnie wpis u Zelmy i komentarze.. masakra.. nawet jeśli połowa z tego co pisała była wymyślona to ch**j kogokolwiek to obchodzi, Jeeeezu.. Przyjemnie mi się ją czytało, każdy podkolorowuje swoje życie w jakimś stopniu a jak komuś to przeszkadza to ma niesamowity ból d**y..
ps. tak a propos pamiętników - w pamiętnik Karmelka na belly też nie mogę wejść, pokazuje mi cały czas błąd 404Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 08:26
-
nick nieaktualny
-
Przesyłam zdjęcie mojej córki- 4 tydzień wtedy:)
Trzyma za was kciuki!
Nie edytujcie- skasuje za chwilę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:08
kr0pka, Kena1983, Ajka, Morisek28, Fufka30, aaagaaatka, arturowa lubią tę wiadomość
-
ostatni wpis Zelmy
https://bellybestfriend.pl/pamietnik/kociatko-kici-kici,1211,21.html
niektórzy to jednak taborety..
-
Morisku współczuję pracy..
A co do detoksu to ja przez pół weekendu albo spałam albo oglądaliśmy "100" więc jakoś czasu nie było, tylko czytałam w wolnych chwilach -
Denerwuje mnie to vubu.pl juz. Zamowienie zlozylam 10 lutego, od tamtego czasu caly czas taki sam status zamowienia Twoje zamówienie jest przez nas pakowane i prawdopodobnie dziś zostanie wysłane .Wyslalam do nich meila trzy dni temu i dzisiaj dopiero dostalam odpowiedz ze anulowalam zamowienie... Czekam na to zamowienie niecierpliwie a oni mi pisza ze anulowalam zamowienie, nic nierozumiem:/
-
Dominika ja miałam wszystko na drugi dzień od zamówienia...
Feske oczywiście ze kojarze, super dziewczyna, pisałam z nią na priv. Ładnie ktoś jest wredny i zwyczajnie zazdrosny!
Morisek a nie możesz przełożyć rozmowy w piekarni?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:20
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Hej, dopiero wróciłam do domu...
Co do Feśki, nie komentowałam nigdy ale czytałam jej pamiętnik i zgadzam się z tym że fajnie się go czytało itd, naprawdę nie rozumiem po co ktoś takie świństwa robi... Najlepiej nie opisywać wszystkiego dokładnie,. Gdybym tu np napisała jak się mój kot nazywa a wpadła by jakaś "znajoma" to myślę że na 99 % by wiedziała że ja to ja. Gdybym chciała żeby wszyscy wiedzieli o moim życiu i problemach to napisałabym o tym na fejsie i myślę że tak samo z nią było.
Nie chciałabym żeby ktoś rozpowiadał wśród znajomych czy rodziny takie głupoty, tak jak to Feśkę spotkało...
Chociaż jest jedna rzecz, jak się wkleja tyle osobistych zdjęć, nieraz całej rodziny to wiadomo że może się to tak skończyć. Uważajcie więc dziewczyny...
Wystarczy że np napiszę tu o problemach seksualnych męża, a potem wkleję swoje zdjęcie, to wystarczy żeby sąsiadka przypadkiem wpadła a już cała wioska będzie wiedzieć że mojemu mężowi nie staje.
(Ale to nieprawda )
Z tą zazdrością to masz chyba Agatko rację... Pamiętam jak kiedyś pisała o jakiejś osobie ze swojego kręgu, której się wydawało że im wszystko z nieba spadło czy jakoś tak. Może to ona...
Właśnie doczytałam nowe komenty u Zelmy i nie mogę wyjść z szoku- jak można być tak dwulicowym żeby śledzić pamiętnik znajomej po to żeby mieć pożywkę do jakichś plotek... Masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:06
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Z Feśką to poszło chyba razem z Flakonikiem...
Na grudniówkach taaaka afera, bo dziewczyna przez całe 9 miesięcy ściemniała.
Bez przerwy i wszystko. Zdjęcia dziewczyn z innych tematów wrzucała. Masakra.
Obczajcie sobie. -
Taaa, uwielbiam takich ludzi.. u nas w rodzinie od strony Męża ten sam problem - też oczywiście "my to jesteśmy bogaci, my wszystko mamy, nam wszystko spadło z nieba" no kurwa jasne.. zwykła ludzka zazdrość i tyle.. Tak jak Morisek napisała - jakby pisała, ze jej źle itp to a) większość by się cieszyła, b) znalazły by się zaraz takie, że by na nią wjechały, że jak śmie narzekać, inni mają gorzej itp..
dlatego nie znoszę ludzi, serio...
Tak jak i ostatnio gównoburza u "respondeca", że odstawia małego od cyca i się znalazła nawiedzona matka polka co jej nawrzucała, że jest egoistką itp..
baby to jednak głupie są.. nie obrażając Was KOBIETY. -
Viki wrote:Z Feśką to poszło chyba razem z Flakonikiem...
Na grudniówkach taaaka afera, bo dziewczyna przez całe 9 miesięcy ściemniała.
Bez przerwy i wszystko. Zdjęcia dziewczyn z innych tematów wrzucała. Masakra.
Obczajcie sobie.