Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No tez znam te teksty "bo wy macie pieniądze". Ale nikt nam za darmo nie dał, maz jest 5 dni w tygodniu w trasie, prawie go w domu nie ma A teksty oczywiście od osób które ledwo etat wyrabiają. To proszę idź jeździć i zobacz jaki to "łatwy" kawałek chleba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:48
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Hej!
Viki mała cudna
Nie czaję Feśki i nie wiem o co zadyma, ale chyba komuś się nudziło...bez komentarza...
Moris, tez mi się wydaje, że praca w piekarni będzie pewniejsza. Trzymam kciuki!
Super początek tygodnia po feriach...40 minut do końca pracy - a ja dopiero 2 śniadanie zjadłam...
-
PS. Kena co do Twojej koleżanki - może dodatkowo jakaś zbiórka na siępomaga albo coś w tym stylu?
-
ja pierdziele ale akcjas na tych grudniowkach. to tej dziewczyny ktos wyslal skan wpisu tej dziewczyny co jej zdjecia ukradla i wrzucila to na swojego insta
https://www.instagram.com/robydijk/
Ludzie maja najebane w glowach nie ma co ;/ -
Cześć dziewczyny W tym wątku pisze pierwszy raz, ale mam nadzieję, że uda Wam się coś mi rozjaśnić Sprawa wygląda tak: Dostałam niedawno okres, który trwał troszkę dłużej niż normalnie ale zamiast normalnego krwawienia były tylko plamienia - wkładka wystarczała. Ale cały okres i aż do dzisiaj - a to 11 dzień cyklu szyjkę mam wysoko, miękką i raczej zamkniętą... Temperatury nie mierzyłam w tym cyklu ale normalnie mam ok 36,2 - 36,3 - teraz zmierzyłam kilka razy i jest raczej wyższa - taka jak u mnie po owulacji. Wczoraj rano zrobiłam test, bo pomyślałam, że może jednak ciąża.Był to Quixx, ale nic nie wykazał... Dziś zaczął mnie boleć prawy jajnik i to tak dziwnie, że od strony pleców do czuję... Co o tym sądzicie? Miała tak może któraś z Was? Proszę o opinie. Czekam póki co na dni płodne, czy coś się zmieni.
-
tak serio póki co to 2 i pół godziny temu skończył prace nie umie sie w domu pojawić bo mamusia zadzwoniła... do mnie wielki foch bo z rodzicami dzisiaj do południa byłam... no i nagle wielkie ALE bo jego autem pojechałam (jeszcze wczoraj było nasze) i to on mnie musi utrzymać (póki co to ja jego utrzymywałam)... no i kij z tym że skurcze sie nasilają a jego nie ma no bo przecież mamusia zawołała... jak tak dalej pójdzie to zanim sie małą urodzi to bedzie miał walizki za drzwiami...
A teraz jak łaskawie wrócił to ani be ani me tylko z psem gada...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też nie zdążyłam zobaczyć zdjęcia dzidzi Viki
Moris...piekarnia jak nic. Skoro nawet nie zareagowali na to że nie przyjdziesz do pracy jutro, to coś tu nie halo.
Agatka, ja mam kołdrę I dwie poduchy tej firmy z jysk. Jestem zadowolona, nie powiem że nie
Zaraz poczytam o gównoburzy, bo ciekawość mnie zżera od środka.
Jutro godz. 13.00 rozmowa z anastezjologiem...
Tak naprawdę jutro to już dzisiaj haha, nie zauważyłam że już tak późno. ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 00:29
-
nick nieaktualny