Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ello
Kurczak, Agatka współczuję...mam nadzieję, że szybko przejdzie!
Wstałam...i tak mnie plecy napierdzielają, że znów chętnie położyłabym się ale dość dobrego - ogarnianie strychu czeka...
Kumpela pisze ile alkoholu w sobotę poszło...a jej tylko, że nie chce wiedzieć...ale impreza udana...już dawno się tak nie uśmiałam...i nawet nie zdołowała mnie wiadomość, że 20-letnia sąsiadka zaliczyła wpadkę...super - edukację zakończyła na gimnazjum, nigdy nie pracowała... -
dzień dobry:) my dzisiaj odebraliśmy fotki z sesyjki:) kto mnie ma na fb to widział dla reszty troszke smaczku:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/92b964f49c56.jpg
no i oczywiście ślemy wiruski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Morisek28, kr0pka, ważka, Monikkk, Kena1983, Ajka, aaagaaatka, AnaAna, arturowa, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Kamka ale brzucholek
Rano chyba kamień wypadł do kibelka, nie był szlachetny więc nie wyławiałam
Na razie jest spokój.
Byłam u gina, Laura nadrobiła i waży 2100 A tu uśmiech jaki strzeliła do tatusia i cioć z forum
Morisek28, Ajka, Klaudia N., AnaAna, kr0pka, ważka, Kena1983, Nymeria lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Hej. Byłam drugi raz na monitoringu. Dzis 14 dc juz po owulacji. Wg pani doktor powinno być ok, wg mnie takie ok jest od 1,5 roku. W kolejnym cyklu badamy hormony. Jakoś nie wieże w ciąże, ze tym razem akurat sie uda. Także wam życzę wszystkiego dobrego. Mam nadzieje ze do usłyszenia. Pa
-
A my juz po...
1 pęcherzyk pękł, a drugi ma 23 mm i wyglada jakby za chwile miał pękać... może jeszcze pęknie... (pregnyl był wczoraj o 22)
Pływaki mniej więcej takie jak przy ostatnich badaniach:
45 mln w ml (łącznie 144 mln) - 30% ruch postępowy...
Także ten... kciuki trzymajcie... testuję w następny poniedziałek... no chyba że przyjdzie @ (ale dostalam dupka, wiec raczej nie przyjdzie zanim go odstawię)
Nymeria, kr0pka lubią tę wiadomość
2020
2023 -
Madlenka jakie znowu "pa", co?!
Ajka trzymam kciuki!! Baaardzo mocno!
Mirabelka za Ciebie również i nie mogę się doczekać u Was zielonych groszków, będą i już! Ciocia Kropka tak zarządza!
Morisek przerąbane, średnie warunki
Moja Sąsiadka i koleżanka z pracy nie waidomo czy wróci do pracy po ciąży.. oczywiście jak to bywa wyhodowała sobie żmiję, która ją w trakcie urlopu wygryzła.. tiaa..Ajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem jestem, jak pracuje to nie mam sily wieczorem laptopa wlaczac, a z telefonu jakos niewygodnie mi sie pisze, wiec tylko was czytam:)
Morisku ciesze sie ze masz prace, wazne ze jest, a zawsze w trakcie nadal mozesz szukac i rozslylac CV:)
Agatko spoznione STO LAT BUZIAKI! musialas sie nameczyc biedna, ja jak bylam duzo mlodsza mialam kamienie i tez mialam podobna sytuacje, teraz tez podobno mam, ale mniejsze...
Ajka trzymam kciuki!
Madlenko kochanie uda sie! nie mozesz odchodzic, wracaj wracaj!
Ajka, aaagaaatka lubią tę wiadomość