Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
My nigdy nie obchodziliśmy walentynek. Raz próbowaliśmy to mąż dał mi adapter usb do wifi i stwierdziliśmy że będziemy raczej obchodzić rocznicę związku, która jest jednocześnie rocznicą oświadczyn.
Nie przemawia do mnie ta idea, chociaż te lizaki w kształcie serduszek są uroczeMorisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
no wlasnie z walentynkami jest bez sensu z prezentami ;p ja kupuje jakies ierdoly kubkiu albo lizaki a tak to po prostu spedzamy razem czas o ile moj maz nie wypierdoli na ochotnika na nadgodziny na 16 gfodzin tak jak w piersze walentynki
macduska lubi tę wiadomość
-
Okres okres na pewno tzn. myślę, że się czyszcze po nieudanym zagniezdżeniu, mam mnóstwo galaretowatych sprzętów (wiem wiem fuj i przepraszam za taki opis) normalnie mam też jakieś skrzepy jak to przy @ ale nie aż tak jak teraz i brzuch mnie mega boli mam takie aż skurcze
-
kamka wrote:jestem morisku ale nie za bardzo mam siłe pisać... marze żeby sie wszystko rozkręciło bo mnie te nieregularne skurcze wymęczą... dzisiaj już nic nie pomaga nawet ciepła kąpiel...
Uważaj z ta kąpielą, moja mama sobie taka zafundowała (wtedy rzadko mieli nagrzane duzo wody, wiec mama chciała wykorzystać okazje...
W każdym razie jedna gorąca kąpiel i mój brat urodził się w Sylwestra, zamiast 18 stycznia2020
2023 -
Pijcie kochane, pijcie na zdrowko!
a my dzisiaj z P bylismy na malych zakupach we Wroclawiu, oczywiscie zadnego ciucha nie kupilismy, jakos nie umiem nic znalesc, nie ma nic w tych sklepach, zaczne chyba kupowac przez internet. Kupilismy za to gre Taboo i ja dwie ksiazki:) -
Ajka wrote:Uważaj z ta kąpielą, moja mama sobie taka zafundowała (wtedy rzadko mieli nagrzane duzo wody, wiec mama chciała wykorzystać okazje...
W każdym razie jedna gorąca kąpiel i mój brat urodził się w Sylwestra, zamiast 18 stycznia -
Ajka wrote:A w ogóle mam jeden pecherzyk 17 mm i drugi 15 mm - w niedziele wieczorem mam zrobić zastrzyk z pregnylu...
tak się zastanawiam czy to nie za wcześnie... w środę pecherzyki miały 13,5 i 13 mm - strasznie powoli rosną
Co myslicie?
Ja w czwartek miałam jeden pęcherzyk 16mm. I coś czuje ze w poniedziałek nie bedzie dobrze. Olewam wykres. Chciałam sprawdzić jak sie bedzie miał do monitoringu ale sie nie da.
-
niecierpliwa-dominika wrote:Pijcie kochane, pijcie na zdrowko!
a my dzisiaj z P bylismy na malych zakupach we Wroclawiu, oczywiscie zadnego ciucha nie kupilismy, jakos nie umiem nic znalesc, nie ma nic w tych sklepach, zaczne chyba kupowac przez internet. Kupilismy za to gre Taboo i ja dwie ksiazki:)
A ja z M skoczyłam po odbiór drukarki i wpadłam do mohito. Kupiłam dwa swetry za łączna sumę 60zl
-
Zależy jakie ubrania.
Vubu.pl ma ładne sukienki, inne rzeczy tez mają.
Ja często kupuję w Butiku internetowym, bo mają mega promocje - ale to loteria - raz rzeczy są super, innym razem szmaty.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]