Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatko 100 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:53
aaagaaatka lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Wszystkiego naj najwspanialszego kochana!!!
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane moje :*
A ja sobie życzę na swoje urodziny żebyście w tym roku wszystkie zaszły w ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 13:22
SurfGirl, Fufka30, kr0pka, Klaudia N. lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Dostałam ekstra prezent na urodziny. Niedawno wróciłam z IP. Tak mnie nagle zaczęła boleć nerka ze prawie mdlalam z bólu. Okazało się ze rodze kamień 6 mm i jest ich jeszcze kilka w prawej nerce dostałam tylko no spe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 22:37
Aagaatka współczuję
-
aaagaaatka wrote:Dostałam ekstra prezent na urodziny. Niedawno wróciłam z IP. Tak mnie nagle zaczęła boleć nerka ze prawie mdlal z bólu. Okazało się ze rodze kamień 6 mm i jest ich jeszcze kilka w prawej nerce dostałam tylko no spe
Agatka biedaku... wspólczuje strasznie
Przynajmniej widamo skad ta znikająca krew w moczu...2020
2023 -
No Ajka dokładnie, jednak nikt próbek nie podmienil. Ale jak to booooolalo eech. Najgorsze ze jeszcze go nie wysikalam wiec dalej tam zalega, co chwilę mnie boli. Cała nerka zatkana, zastój moczu
biedna Agatka nie chce nawet myslec jak to boli, pamietam bol jaki przezywalam kiedy w wieku 17 lat mialam zapalenie miedniczek nerkoweych czy cos takiego, tak w ogole to (dowiedzialam sie tylko dflatego ze moja ciotka jest czy byla juz nie wiem dyrektorka stacji dializ w zgorzelcu czy jakos tak) prawie zeszlam na sepse w tym szpitalu. dwa tygodnie tam bylam a nikt z rodziny nie mogl mnie odwiedzic jedyna siostra na miejscu byla swiezo po porodzie wiec... masakra. a tak poza tym wrocilam od kumpeli, zajmowalam sie chwile sama Zuzinką, kuzwa, i wez se wmow i odpusc jak PO PROSTU JA CHCE miec dziecko. i chuj. wypilysmy litra martini i mi fajnie:D