Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Fufka30 wrote:Witam się w nowym cyklu w nocy przyszła @ i wiecie co może to głupio zabrzmi ale odetchnelam z ulgą, że to @ a nie kolejna ciąża z plamieniami...
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Ana mi też się ten pomysł z usunięciem jajnika nie podoba. Proszę skonsultuj się jeszcze z jakimś innym lekarzem zanim podejmiesz decyzję.
Dziewczyny nie wiem jak się to stało, ale powtórzyłam mocz i wyniki są idealne, nie ma białka, krwi z nerek, zwyllej ani nawet bakteriiAjka, Nymeria lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Ona powiedziała że tam widzi "zęby" jak nic...w ogóle usg tutaj jest sto razy lepsze niż w Polsce. Jajnik okropnie mnie boli, praktycznie codziennie...jest to uciążliwe. Mówiła też że prawy jest w idealnym stanie i że postara się bym szybko zaszła w ciążę. Przy okazji podczas laparoskopii sprawdzi czy jajowody są drozne. Gubię się już w tym wszystkim.
W moich głównie włosy były... a w tym pierwszym poza włosami były jeszcze fragmenty kości i inne różne dziwne tkanki np. nerwowa...
Jesli widac zeby na usg to przynajmniej większa pewność, że to rzeczywiście potworniak i że dojrzały... (niezłośliwy bo składa się z w pełni wykształconeych tkanek)
Przemyśl sprawę...ja bym ratowała jajnik albo chociaż kawałek, jeśli się oczywiście da... bo moze sie oczywiście zawsze okazac ze sie nie da
Nie wiadomo kiedy zajdziesz w ciążę i ile bedziesz chciala miec jeszcze dzieci... moim zdaniem lepiej zostawic sobie wiecej czasu...
Ja planowałam po mojej ostatnie laparo byc od razu w ciązy minął juz ponad rok a ciazy ani widu ani słychu...
2020
2023 -
aaagaaatka wrote:Ana mi też się ten pomysł z usunięciem jajnika nie podoba. Proszę skonsultuj się jeszcze z jakimś innym lekarzem zanim podejmiesz decyzję.
Dziewczyny nie wiem jak się to stało, ale powtórzyłam mocz i wyniki są idealne, nie ma białka, krwi z nerek, zwyllej ani nawet bakterii
Agatka no to super... moze ktos pomylił wcześniej próbki... to chyba sie tak szybko nie moze zmieniac... z reszta w sumie w ciazy jestes wiec kto to wie...
Edit: lekarz pewnie, napisz w pniedziałek po wizycie o co chodziło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 16:26
2020
2023 -
ważka wrote:Agatka mogła być wcześniej próbka złe pobrana
Ajka taka opcja tez jest, ale wątpię bo widziałam w środę po kolorze ze coś jest nie tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 16:30
Hmmm no to zagadka, w każdym razie dobrze, ze jest dobrze... a moze by zrobic jeszcze jutro kolejne badanie tak na wszelki wypadek... to chyba nie jest drogie...
PS podmiana próbek sie zdarza, mojej mamie sie przytrafilo w szpitalu na intesywnej terapii...2020
2023 -
Wiecie właśnie uświadomiłam sobie ze udalo mi sie ukrasc precla w biedrze...
bylam taka glodna ze zjadlam zanim poszlam do kasy... no i potem zapomnialam ...
podobno kradzione nie tuczy
aaagaaatka, Morisek28, Kena1983, Nymeria, kr0pka lubią tę wiadomość
2020
2023 -
AnaAna wrote:Arturowa, dzięki bardzo za info :*
W ogóle ekstra...babka powiedziała że usunie mi cały jajnik, bo może być tak, że potworniak pojawi się na tym "Zdrowym" grrrrr!!!!!
Ana, tak jest najłatwiej, ale przecież nie o to chodzi - nie podoba mi się podejście pani doktor...przecież potworniak się nie rozsiewa! Ale jest druga strona medalu - jak nie usuną dokładnie - to może odrosnąć..jak u mnie... -
nick nieaktualny
-
Tak, można też ustawic, źeby w ogóle nikt Cię nie mógł zaprosić. Ja juz też i zaproszenia mam i wiadomosci.. coraz częściej..
Tak w ogóle dzień dobry, pozdrawiamy ze spaceru
Czasem mam ochotę zamordować tę swoją łajzę.. serio.. mam juz dosyć wyrywania reki przez tę lokomotywę i jego porannych pisków.. natura wie co robi,ze nie mam dziecka..
Swoją drogą od jakiegoś czasu czuję wewnętrzne przeświadczenie, że go w ogóle mieć nie będę i że to u mnie cos nie gra.. jakies takie wewnętrzne przeczucie.. -
czesc babeczki:)
znowu wczoraj byla siłka, boli mnie troche wszystko ale daje mi to mega power. obmyslalam plan juz na nastepna silke jakie cwiczenia bede robic. -
Czasami myślę, że ją rodzice musieli "stworzyć" poprzez seks analny - bo to niemożliwe mieć tak posrane pomysły bez kontaktu z gównem...
przepraszam...musiałam gdzieś coś...choć obiecałam sobie, że już nie będę Wam truć...aaagaaatka, Fufka30, kr0pka, kamka, kamka lubią tę wiadomość
-
Kontrolny poproszę - ale jutro będę miała kaca, więc myślę, że będzie mi wszystko jedno właśnie - koniec opierdzielania się - trzeba ogarnąć dom i zacząć szykować jakieś żarło. Wieczorem nalot na dom. Ekipa, która za kołnierz nie wylewa...dobrze, że małż obiecał się pilnować
-
ja pierdole, Kena, niektorzy ludzie to naprawde niedojebani jakby przez telefon robieni.
ja zrobilam dwie salateczki chwila przerwy i biore sie za ogranianie tego bajzlu:/ ale bez ekscesow wiekszych, lazienka kibelek kurze podloga i nara