Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena strasznie mi przykro. Właściwie, nie wiem za bardzo co Ci powiedzieć, bo nie jestem w Twojej sytuacji i pewnie z całą empatią nie jestem w stanie wczuć się w sytuację.
Przy czym ja też jestem wielką zwolenniczką adopcji, chcielibyśmy z mężem kiedyś obdarować miłością jakiegoś dzieciaczka tylko u nas na ten czas nie ma warunków, a konkretnie to nie ma warunków w świetle naszego chorego państwa:/
Może warto pomyśleć o dzieciątku w tym kierunku? Moja koleżanka właśnie niedawno została adopcyjną mamą ślicznej 2miesięcznej dziewczynki i mówi, że jest szczęśliwsza niż mogła sobie wyobrazićNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a21a0485c93d.jpg
-
Kena nie poddawaj się, może uda się ocalić jajnik i wtedy zrobić coś w kierunku wiadomym. Nie takie rzeczy się dzieją. Czasem lekarze nie dają nadziei a para naturalnie zachodzi. A ewentualnie myslalas o czymś takim jak adopcja komórki?
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Wygląda znajomo ?
http://www.wiocha.pl/1320392,Mamuski
kr0pka lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
No i chuj.. jak zwykle. U mnie spadek do 36,80 czyli tradycyjnie - ten sam schemat - pięknie do 11dc, 12 spadek, jutro zapewne @ albo najpóźniej w niedzielę
-
jakaś tam się tli ale dogorywa
-
w ogole wiecie co, z ta kumpela co ma endomende, to przejebane, bo ja juz od roku u niej podejrzewalam endomende, a ona chodzila do tylu ginow i mowila im ze straszne okresy a oni tylko zapisywali to i nic. ja pierdole. dopiero teraz wysepila skierowanie na laparo i histero no i wyszlo szydlo z wora.
Moj R w koncu zarejestrowal swoje bmw, jaki zadowolony. czekala 2 lata. i ja mam w rejestracji 32673 a on sobie wzial 36573 -
nieeee, u Fufki koniec wykresu
-
nick nieaktualny