Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Melduję, ze jestem rozpakowana
Urodziłam w sobotę 30.01 o 22.58. Moja córeczka Emilka waży 3310 gram i ma 51 cm
Pozdrawiamy
Ajka, kamka, kr0pka, Fufka30, Morisek28, ważka, Kena1983, aaagaaatka, Monikkk, Nymeria, arturowa, Klaudia N., AnaAna lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Beff i wszystkiego naj naj dla Was
FufcikBefff lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kena1983 wrote:Dzięki Dziewczyny, poddać się nie poddam - na pewno nie pozwolę dziadowi w jajniku rozwinąć skrzydeł, ale w walce o maleństwo poległam...
Tak więc Wasze pozytywne wibracje skierowane dla mnie mogą spokojnie zmienić kierunek.
2020
2023 -
Ja tam nie planujè zmieniać kierunku swoich pozytywnych wibracji, Kena cuda się zdarzają - trzeba walczyć i wierzyć Słońce
Mirabelka jak tam samopoczucie? Lepiej? -
Hej! Kena co ja czytam? Fufka jakie plamienia? Nie tak miało być. Beff gratulacje.
To może podzielę sie chyba dobrymi informacjami.
Atg 21,9
Atpo 29,2 oba w normie, bo norma poniżej 60.
Dzis 10 dc pęcherzyk w prawym jajniku 13x16mm
Endometrium 8mm
Wiec jak narazie jest ok. Zobaczymy czy cokolwiek sie zmieni w pon.
Poza tym chciałam w tym cyklu porównać monitoring z temp z wykresu ale nic z tego bo coś mnie choroba rozkłada i dzis piękny skok temp.
-
Dżizas.. przez ten zapierdziel ostatni w ogóle nie ogarniam tej kuwety w ogóle.. dni mi siè zlewają w 1 calość, zaczynają mi się ludzie mylić. Pytalam o samopoczucie bo mi sie pomyliło z kryzysem Rafaello, także ten.. <facepalm>
U mnie teraz szukają ale niestety specjalisty ds IT więc zgaduję, że pewnie nie Twój zakres