Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie odebralam wyniki krwi i moczu.
Krew ok ale mocz...
Białko 0,13g/l
Erytrocyty swieze 4-10 wpw
wyługowane 20-30 wpw
Aceton ++
Leukocyty 3-5-8 wpw
Dość liczne bakterie
Martwię się... Dzwoniłam do lekarza i kazał powtórzyć badania przed poniedziałkową wizytą.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:Wlasnie odebralam wyniki krwi i moczu.
Krew ok ale mocz...
Białko 0,13g/l
Erytrocyty swieze 4-10 wpw
wyługowane 20-30 wpw
Aceton ++
Leukocyty 3-5-8 wpw
Dość liczne bakterie
Martwię się... Dzwoniłam do lekarza i kazał powtórzyć badania przed poniedziałkową wizytą.
A robiłaś...
Posiew moczu
z krwi kreatyninę?
Kiedy miałaś krzywą glukozową robioną?
Ciśnienie masz ok?
Jesli inne rzeczy powychodziły ok., to nie ma co się jeszcze martwić - w poniedziałek będziesz u lekarz najwyżej coś podziałacie i będzie dobrze...
albo zrobisz kolejne badanie i bedą lepsze wyniki...
Ten aceton to z tego co pamiętam ja miałam przy odchudzaniu bardzo ostrym... i to był własnie skutek mojego odchudzania... (ale ja miałam +++) przy cukrzycy też się zdarza podobno...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 18:35
2020
2023 -
Glukoza z obciążeniem wyszła ok, robiłam miesiąc temu. Ciśnienie zawsze w normie. Obrzęków nie mam. Posiew miałam robiony miesiąc temu - jalowy.
Moja mama miała w ciąży klebuszkowe zapalenie nerek - może to to? Czasem przebiega bezobjawowo.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:Glukoza z obciążeniem wyszła ok, robiłam miesiąc temu. Ciśnienie zawsze w normie. Obrzęków nie mam. Posiew miałam robiony miesiąc temu - jalowy.
Moja mama miała w ciąży klebuszkowe zapalenie nerek - może to to? Czasem przebiega bezobjawowo.
Moze być... kto wie...
krwinkomocz i białkomocz pasuje... ale lekarzem nie jestem... Mojego M podejrzewają o nefropatie kłębuszkową... stąd się trochę interesowałam...
A kreatynine miałaś robioną, jeżeli kreatynina ok., to nerki pracują prawidłowo... a to najważniejsze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 19:04
2020
2023 -
Fufka30 wrote:No tak sobie też pomyślałam, że pewnie z siuśków
Klaudia a Tobie jak tam idzie?
a mi nie idzie heh 4 dc;) 15.
Dzwonil do mnie gosciu ze szukaja lektora do przedszkola i juz mialam glupia nadzieje na jakas umowe konkretna ale jak juz to zleceniowka -
jakby któras sie zastanawiala co u Karmelka to polecam ostatnie dwa wpisy
https://bellybestfriend.pl/pamietnik/po-3-stratach-zaswiecilo-dla-nas-slonce-rozalia-nasza-gwiazdka-z-nieba-kochamy-i-czekamy,1690.html?post=69734