Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:ja mam nadzieję ze ten rok będzie łaskawszy dla Was i ze każda z Was doczeka malucha a moze i nawet dwóch!
A ja Tobie życzę tego samego, wiesz zaręczyny, ślub, a potem jedno, dwoja a może nawet trzy bąbelki.Fufka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fufcia to musi być to! Nieśmiało gratuluję
Kamka tylko spokojnie, może pocieszy Cię fakt, że 70% pierwszych porodów jest po terminie [tak gdzieś wyczytałam]
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Ważka właśnie próbowaliśmy, ale on jest niereformowalny... ostatnio coś kumpel mojego rzucił hasło przy kierowniku jak po niego pojechałam że jak tak dalej pójdzie to za to że go daleko wysyła to bedzie go musiał na porodówce zastąpić...
-
nick nieaktualny
-
Fufcik ale sie cieszę! Czekam na jutrzejsze dwie mocniejsze kreski:) a mi tez testy potem zolkna to pewnie od siuskow
Fufka30 lubi tę wiadomość
-
Fufka, fufka tralalalala, ale mi sie micha cieszy:)
Fufka30 lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Cieszę się Morisku, że się cieszysz
-
rosołek sie robi ide pozamiatać i pomyć podłogi bojak tak dalej pójdzie to jedziemy na ip... brzuchol coraz częściej się kurczy i czuje jakby mała miała wypaść... czyżby to już... troche szybko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 13:44