Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nymeria wrote:A tak w ogóle to co chcesz żeby tobie robili? Usg, balonik, oxy?? Poczekaj aż naturka zadziała
-
nick nieaktualny
-
kamka a jaki sposob sterylizacji? moja psina byla jak nowa od razu po zabiegu bo robilam w klinice w tychach, koszt bodajze 300 zl (zalezy od wagi psa tez) na narkozie wziewnej i ze szwami w srodku co sie rozpuszczaja i pies nie musi nosic zadnych ubranek ani kolnierza
-
Klaudia psica zostaje z nimi po podaniu glupiego jasia i dalej nie dopytywalam bedzie jej w klinice robila pani weterynarz ktorej ufam no ale mowili zebym ja potem po schodach kilka dni nosila bo ona niska jest i zeby nie zachaczyla o nic... A koszt 200 zl...
-
no to szwy na zewnatrz. u mnie bylo 300 zl bo wazy 23 kg ale wlasnie przez to ze szwy w srodku to w ogole nie odczula ze miala zabieg i byla wesola i aktywna
-
nick nieaktualny
-
a ja sie na 2016 juz nie zalapie raczej
moja macica zaraz chyba wyjdzie i stanie obok mnie kurwa ale boli i oczywiscie apogeum zaczyna sie jak wychodze do pracy. dobrze ze tylko godzina dzisiaj. -
kamka wrote:Umnie w czwartek byla zgladzona i pr epuszczala pale. Teraz nie wiem jak jest...
Przepuszczała pałę?
Żarcik oczywiście wiem, że to literówka, ale śmiesznie zabrzmiało
Ja po wizycie, Larusia ma ok 2,4kg - w normie, ale będzie z tych mniejszych dzieci. Szyjka trzyma, wszystko pozamykaneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 16:15
kr0pka, Kena1983, Nymeria lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
aaagaaatka wrote:Przepuszczała pałę?
Żarcik oczywiście wiem, że to literówka, ale śmiesznie zabrzmiało
Ja po wizycie, Larusia ma ok 2,4kg - w normie, ale będzie z tych mniejszych dzieci. Szyjka trzyma, wszystko pozamykaneaaagaaatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Jaka tu cisza...
Kamka, myślałam, że mała zrobi dziś niespodziankę
Moris, jak tam kolejny dzień pracy?
Ja pracowałam dziś bardzo uczciwie...i na koniec w końcu zabrałam się za PIT'a...i qrwa znów złodziejom muszę 1 zł zapłacić...
Kolejne badania odebrane - wirusy ok. Jeszcze czekam na inhibinę i genetykę...Zła jestem bo małża badań nie możemy podglądnąć, bo podali zły e-mail przy zakładaniu kartoteki i nie idzie tego odkręcić