Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi mi się wydaje, że ten pakiet jeat ok, podobny (jesli nie taki sam zakres nawet) co do alabu, choc ja w koncu robilam oddzielnie. O ale masz i prolaktynę i zakaźne toxo itp ale np tarczycowych brak ale jako robilas niedawno jakos (nie pamietam) no to ok
-
niecierpliwa-dominika wrote:Nikt mi nie odpowie na moje pytanie?
Ja pierdziu, Domi, dałabym sobie rękę dziabnąć, że wczoraj odpisałam...PACZE i nie ma
Pakiet badań - wypas. Jak na pierwszą diagnostykę w zupełności wystarczy. Dorzucić FSH i LH w 3dc i git.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 21:34
-
Noo, w alabie jest 160 i 210 w zaleznosci czy podstawowy czy rozszerzony. Ale co do dc to nie wiem.. dlatego ja ostatecznie robie wszystko osobno i zaczelam od zakaznych bo noewazny dc
-
Ja tam nie wiem. Mi kazała przyjść w 2dc. Tak miała laboratorium czynne w gabinecie. Ale myśle ze gdyby nie można było to by mnie nie naciagala a kazała gdzieś indziej zrobić. Tym bardziej ze następnego dnia jeszcze z surowicy badali rozszerzone tsh.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 19:46
kr0pka, aaagaaatka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Fufcik pytalas o cykle. Ostatnich kilka max 30 dni a co?
Podjęłam decyzję i jutro w wieku 26 lat w końcu zakupie..... Suszarkę do wlosow hahaNymeria lubi tę wiadomość
-
A tak pytałam z ciekawości 30 dniowe cykle to całkiem nieźle mi się wydaje ja mam ok 28 dniowe i przed staraniami wydawało mi się, że mam co chwilę @ a teraz mi sue dłuży
Kamka jak tam skurcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 23:51