Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze przy garach stoję... jasnie pan chociaz kanapki sobie zrobil sam.. tiaa
-
Fufka30 wrote:A tak pytałam z ciekawości 30 dniowe cykle to całkiem nieźle mi się wydaje ja mam ok 28 dniowe i przed staraniami wydawało mi się, że mam co chwilę @ a teraz mi sue dłuży
Kamka jak tam skurcze? -
nick nieaktualny
-
a ciekawe co bedzxie jak sie okaze ze jeden sex wystarczy? to moze nie oplaca sie wypisywac tylko wyprosic kolezanki z sali i jazda hahaha:D
Sorki za takie zarty mozliwe ze wcale Ci Kamka do smiechu juz nie jest ale chce Cie jakos pocieszyc:) juz blizej niz dalej to na pewno i tego sie trzymaj!
powiedzcie mi dziewczyny co to moze byc, chyba sie przejde do lekarza ale od dluzszego czasu juz, na bank ze dwa tygodnie tak jakby mi szelescilo w uchu, np jak sie uysmichne to takie wrazenie jakbym wode w uchu miala albo cos, nigdy tak nie mialam i nie wiem co o moze byc?Nymeria lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:
powiedzcie mi dziewczyny co to moze byc, chyba sie przejde do lekarza ale od dluzszego czasu juz, na bank ze dwa tygodnie tak jakby mi szelescilo w uchu, np jak sie uysmichne to takie wrazenie jakbym wode w uchu miala albo cos, nigdy tak nie mialam i nie wiem co o moze byc?
Na czyszczenie ucha moja droga;) Słuch po tym jak marzenie. Laryngolog wyczyści i na kilka lat spokój. -
bleeeh, mdlić mnie zaczęło.. ale wiem, że to efekt tylko i wyłącznie dupka w połączeniu z wysokim progesteronem..
-
Klaudia dokładnie na czyszczenie ja tez tak miałam pani doktor wyczyściła i jest dobrze
Ja pierdziu ale mnie ciągnie w pachwinach długo tak nie miałam...
Kropcia a ja trzymam kciuki żeby Cie mdliło z czegoś innego ;P
Kamka jak tam już po badaniach?
Moris odezwij się!!! :*
Edit: Klaudia nie boli czyszczą ciepłą woda nie jest źleWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 11:49
-
oj Fufciku, że tak powiem: "chciałabyyyym, chciaaaała"