Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
jutro rano przy obchodzie moze czegos sie dowiesz.
powiedzcie mi, bo ja to sie nie znam, robila ktoras z was ten pakiet w DIAGNOSTYCE i co ogolnie o nim myslicie? jak pojade z takimi wynikami do lekarza to bedzie wystarczajace?
http://www.pakiety.diag.pl/dla_kobiet_planujacych_ciaze,32.html -
Grrr stłukłam sobie jedyny kieliszej taki do koktajli.. musze się przejśc do pepco kupić sobie nowy
I pominę to źe dymalam do apteki po duphaston bo mi się skonczyl a dziß zapomnialam zabraç ze sobą receptę.. kochany mąż nawet nie zaproponowal ze pojdzie..
Teraz niby wzamian robi naleśniki.. nie dość ze mi tablet zabral to i tak wszystko podaj, pokwz, jak zrobić?, w czym zrobić? A tak? A nie tak? .....
Jak przerawię koktajl (daktyle, nerkowiec, nasiona konopii, mleko, płatki owsiane)n to sobie piwko otworzę, kupilam sobie dziś kokosowe, ciekawe co za cudo..
(Dietetyczny koktajl ale chipsy i piwo, tiaa..)
I kuźwa jak ja bym chciala żeby to bylo moje ostatnie piwo w najbliższym czasie.. ecchhh.. pomarzyć można.. -
ważka wrote:Kamka najbardziej wkurzajace jest takie czekanie. Jezeli możesz to porozmawiaj ze swoim lekarzem
-
nick nieaktualny
-
Nie ma to jak polska państwowa służba zdrowia..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNymeria wrote:Ale po co wywoływać jak jest wszystko Ok? Teraz każdy dzień w brzuszku jest na wagę złota
-
Moja położna mówiła, że nie zawsze można wywołać. Jeśli szyjka nie jest odpowiednio przygotowana to wywoływanie porodu mogłoby się skończyć cesarka (po wcześniejszym wymeczeniu przy probie sn).
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyJa mam zle skojarzenia z pierwszej ciąży, więc inaczEj na to patrzę i gdyby nie znajoma położna to nie chcę myslec jakby sie to skonczylo.
Moze jestem przewrazliwiona, ale nic na to nie poradze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 07:50
-
Jak już kamka jesteś w szpitalu pod kontrolą to podejrzewam, że będą czekali aż samo się zacznie, teraz dużo różnych dziwnych rzeczy możesz czuć. Im dziecko dłużej w brzuszku tym lepiej zbudowany np układ pokarmowy, co za tym idzie mniej problemów z bólami, kolkami, uczuleniami. Jak coś już się dzieje to wywołuj sama sobie ten poród, na schody, maltretuj piersi być może coś się ruszy, w razie w szybkie cc. Ale trzymam kciuki za cud narodzin SN.
Wazka fakt jak masz jakieś doświadczenie TP inaczej się na to patrzy, ale w większości przypadków jednak każdy dzień nawet w donoszonej ciąży jest bardzo ważny. Trzymaj się tam bo niedługo tobie będziemy trzymać kciuki