Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo my kredytu 700zł rata, ale ale na wtorek jesteśmy umówieni do notariusza i sprzedajemy mieszkanko:))
Moris wiesz co, niby nie ma potrzeby dźwigania bo mamy taki wózek do przeworzenia ciężkich rzeczy albo poprostu suniemy ciężkie kartony itd pp podłodze,ale nie ukrywam jest ciężko. -
Tak jest! Rano jak wroce chce tu zobaczyć posty kamki rozplywajaca sie nad urodas swojej księżniczki!
Ja po silce mam dość dawno nie bylan i boli mnie bark przy każdym ruchu a jak Cwiczylam to nic nie czulam.
Zalalan pięknego jasia i jutro gotuje fasolke po bret. Będzie pyszna mówiąc nieskromnie wiec zapraszam glodomory wszystkie:-P -
nick nieaktualny
-
Zrób wiecej, my też chcemy
Ja nie mma pk co testować słoneczka bo testowałam 2 dni temu przeciez i było jak zwykle.. a dzis jezzcze kolejny spade i 90/ pewności, że dzis zawita @...
A no i wrócilam do 70kg,... takze ten.. cala wczesniejsza dieta poszla w pizdu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 07:11
-
nick nieaktualny
-
Domi a testa robiłas? Ja wiem, że niby było brak przed owu itd ale nigdy nic nie wiadomo.. wiesz, Inessa czy Rutelka miala wg lekarz cykl bezowulacyjny a tu niespodzianka, także nigdy nic nie wiadomo
-
Domi - ja Ci qrdę mówię, że jakiś żołnierz z komórką się okopał
Miało być tak pięknie - nie wstaję dopóki - siku mnie totalnie nie przyciśnie...małża nie ma ..nikt nie chrapie...tylko o kociurze zapomniałam...
Jak już ją ojciec rana wypuścił na dwór - to miał nie wpuszczać dopóki nie wstanę. Ehe...8.15 - MIIAAAAAAUUUUUŁŁŁŁŁŁ, GRRRRRRRR, MIIIAAAAAŁŁŁŁL i masaż poduszki - czyli zwijaj się bo ja chcę się tu położyć...
A tak poza ty m dzień dobry.
Kamka??? -
kurcze no kamka!:p
uwaga uwaga dzisiaj dzien tesciowej!
po wczorajszej silce boli mnie prawy bark ruszac reka nie moge:/ najlepsze ze zcazelo bolec dopiero po silce.
moja kumpela urodzila dzisiaj w nocy dziewczynke (wpadkowa) ale sie ciesze:) kolejny bobas do tulenia ma ciotka:D -
no wcale sie nie dziwie:) biedna Ty :* z drugiej strony na pocieszenie mozesz mowic sobie, ze jest wiele kobiet ktore chcialyby byc na Twoim miejscu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 10:15
-
duze dziecko zapodaje sobie na sniadanie kaszke nestle bananowa:D uwielbiam kaszki! oj biedne bedzie ze mna moje dziecko:D albo moj maz i jego wyplata:D