Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochane! U mnie dalej plamienie ale temp. w górę poszła pewnie dlatego, że 2,5 godz. później mierzyłam ale spałam dziś jak suseł nawet nie wiem kiedy mąż poszedł do pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 09:25
-
fufcik skoro na razie tylko plamienie to moze jeszcze jest szansa?
No Domi czynsz mamy konkretny prawie jak w jakiejs warszawie a to wypizdów jak uj. -
Ajka za nowe mieszkanie taki czynsz??? coś w to jest wliczone?? Ja pier...człowiek wywala kupę kasy, żeby mieć własnościowe i jeszcze ma czynsz płacić?! Rozumiem stare budownictwo, gdzie jest fundusz remontowy i są robione remonty, ale w nowym...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 16:53
-
Fufcik tulę
No my: kredyt ~~1700 + 300 jakias obowiazkowa lokata i do tego czynsz, sam w sobie 3zł/metr ale doliczając do tego wodę, miejsce parkingowe i inne oplaty a teraz jeszce ogrzewanie: ~ 600.. tiaaa... Boże ale ja bym sę chciała tego kredytu ozbyć, oj ale byłabym szczęśliwa -
no u mnie mieszkanie z 1993 r jest no a place 700 zl. fundusz remontowy chuj wie ile placimy a nie chca nam pierdolonego zamka w drzwiach do klatki zmienic.
-
nick nieaktualnyHej kobietki.
Fufcia tule
My po wizycie, brzuch nisko ale szyjka wysoko i zamknieta. Kuba zszokowal panią doktor i waży juz 2600. Z pomiarów duży jest na 36 tydzien. Więc szykujemy sie na poczatek kwietnia na cc.kamka, aaagaaatka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez sie ciesze, waga Kubusia mnie zaskoczyla, norma jest 2000, lekarka byla w szoku, az sprawdzała czy ze sprzetem wszystko ok.
Kamka Natalcia jak sie urodzila wazyla 2950, wiec yez niewiele wiecej niz on terazWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 15:36