Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Fufkcik witam w klubie ja mimo wszystko zatestowałam ale no cóż.. jak zwykle..
-
ale Hasło mojego lekarza było genialne " jak nic sie nie ruszy to widzimy sie w środe w szpitalu ale przyjemniej będzie jak się mąż panią odpowiednio w sypialni zajmie:)"
tylko szkoda że mnie to nie rusza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 10:48
-
Klaudia, mam pytanie: tak czysto z ciekawości raczej bo Wy mieszkacie "trochę" nie po drodze.. nasza firma ma samochód do ściągnięcia do Wawy, jeśli się nie mylę to Transita ale z.. Bydgoszczy. Domyślam się, że przy Was mieszkających na południu się to nie opłaca ale z ciekawości zapytaj swojego ile by wziął za taką akcję o ile w ogóle takiej trasy by się podjął
-
ford transit dostawczak tak? nie wiem czy to wejdzie na nasza lawetke bo ma krotki najazd troche, osobwki wszystkie spoko, ostatnio wiozl vivaro i tez dalo rade, zapytam jak wroci z pracy.
alez mily dzien dzisiaj, mamy straszny skurw z kumpela wysylamy sobie jakies krzywe snap chaty a w dodatku dowiedzialam sie ze mam 420 zlk nadplaty w spoldzielni wiec teraz czynsz bedzie tylko jakies 250 zl -
no to prawda, ja jeszcze zapisaloam sie do grupyt z tych styczniowych testujacych na fb i zostalam sama niezaciazona:/
uciekam do pracy, milego dnia! -
Łoo matko.. to ja sir spodziewałam, że będè miała tyyyyyle do nadroboenia a tu nic? Puk puk gdzieście się podziały?
My mielismy wczoraj gościa, sąsiadka wpadła (ja aspołeczna postanowiłam siè zintegrowac), zajebista laska, miała być szybka kawa.. byla i nas od 18:30 do 22
I net nam padł więc nawet nie mialam jak wejsc na forum
Wiecie co? Nie spadla mi temp dalej.. dziwne.. ale śniło mi się, że dostalam okres i cos po tym jak mi jeździ w brzuchu czuję, że jest blisko... -
Wiecie co ja wczoraj robiłam? Odświeżalam kilka razy stronę bo myślałam że coś mi się popsuło że nie widzę innych wpisów tylko swoje...
A ja gdyby nie to że nie było serduszek prawie wcale w tym cyklu i żadnego serduszka w okolicach owu to bym testowała, Dzisiaj 31 dc i zero śladu @. Zawsze cykl trwał Góra 29-30 dni. -
Domi my placimy okolo 700 zl a co 3 misiace prąd i gaz 300 zl
Ja wczoraj nie weszłam juz po pracy bo bylam slaba a potem mielismy upojny wieczor -
Ello
No faktycznie cisza...ja zaszyłam się wczoraj na strychu - malowałam, myłam, układałam...choć w takim tempie to może do wakacji skończę
Domi a może akurat niespodziewanie jakiś żołnierz po bojowej przeprawie odnalazł cel i teraz się wspólnie okopują
U mnie dziś albo jutro będzie ovu - ale czy skuteczna - tzn. czy pęcherzyk postanowi coś wypluć...miło by było - perspektywa torbieli mnie cieszy - na nic więcej nie liczę bo a. małż pojechał do swoich rodziców, b. nawet jakby w mojej rurze znalazł się jakiś prześwit - to i tak c. żołnierze małża są w karcerze (upłynnić się nie mogą) -
Łooooo matko Klaudia, 700zl za czynsz? no to niezle, my placimy 280zl.
Kena cooo Ty, to bylby jakis cud nad cudami. Cos mnie tam lekko kluje, pewnie w ciagu dnia dostane, a caly weekend od piatku do niedzieli w pracy, bede sie meczyc z bolem brzucha:/