Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
LTE mi siŕ skończylo a w tej normalnej prędkosci to mi net tak chodzi, że nie chodzi.. dobrze, że mi siè trafił autobus z wifi..
Kupilismy dziś bilety do Bergamo na jeden dzień mialam lecieć sama a w koncu K (chyba w ramach rekompensaty za wczoraj i w ogole) zdecydowal, że też poleci. Tak więc w kwietniu lecimy na 1 dzień ma włoską kawę, wloskie żarcie, pospacerować i się zresetować (za 130zł w 2 str to żal nie lecieć)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 15:38
-
kropka sama bym poleciała...
ja dzisiaj zostawiłam 63 zł za 2 pajace 2 kaftaniki i półśpiochy... żdzierstwo biorąc pod uwagę że w holandii moja mama kupuje to dużo taniej... no ale niestety nie zdąży nam babcia dowieźć takich maleństw... -
Kropka a to pewnie z Wawy co? Obiecalam sobie ze tez gdzies polecimy na spontanie za tanioche ale najlepiej z kato lub krk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 17:31
-
Ajka no to dobrze, teraz się uda, zobaczysz!
Klaudia tak z Wawy wizzairem ale powrot do modlina ryanairem, musisz przeglądać i nie szukac konkretnego terminu tylko raz na jakis czas lecoec i sprawdzac po kolei. Ja przejrzałam chyba z 3 miesiace i 6.04 to jeden jedyny termin z tak korzystną ceną. No i dwoma liniami, jakbysmy mieli tylko jedna leciec to jiz nie byloby tak róźowo
Pisala może ktoras do Moriska na fb?Ajka lubi tę wiadomość
-
Domi ja mam wizyte dwa dni przed Tobą. Oby coś u nas ruszylo.
Ajka przesyłam pozytywne fluidy zeby mniej bolalo :-*
Ja oglądam top chefa i popijam Soplice pigwowa zaraz kapiel i spacAjka lubi tę wiadomość
-
Doobryyy...mam nadzieję, że będzie...
głowa che mi wybuchnąć...Byle do 15.30...
Mamy wyniki wirusowe małża - ok. Gorzej z nasieniem - 3 miesiące profertilu i tylko żywotność z 55% skoczyła do 85% - nadal brak upłynnienia - ale co lepsze ilość żołnierzy grubo ponad połowę mniej!!! Tzn. jest w normie - ale mniej niż było.
Mam nadzieję, że to tylko skutek uboczny styczniowej gorączki (miał chyba z 5 dni w granicach 39 stopni i brał antybiotyk)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:01